• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi anlamda yardımı olacak kişiler cevap yazsın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
evet ciddi anlamda fikri ve vicdanı olan cevap yazsın,
şayet site kurallarında bu var mı bilmiyorum ama polemikçiler yazmasınlar...
bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
sonra annem babam abim arıyor çok sakin normal konuşup telefonu kapatıyorum
halbu ki içim kan ve katran dolu ahh bir dökülebilsem
içimde başedemediğim bişeyler var
lütfen söyleyin lütfen ne tür bir terapi almama lazım
yok mu eski kötü hatıralarla bağımsız yaşamanın bir yolu?
nasıl baş edeyim nasıl unutayım var mı bir kitap bir yol yordam bişey...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam
babam hala para istiyor benden psikolojik sorunlarım dışında birde bu var
bundanda vaz geçirmem lazım onu

affedin...onları içinizde affederek kurtulursunuz..salıverin gitsin...sevin Allah bille bizim ne günahlarımızı affederken biz kim oluyoruz ki affedemiyoruz...böyle düşün ve affet kuş gibi hafifliceksin.. Bunu Allahla aranda bir iletişim gizl bir konuşma gibi düşün ve onun sana iyiliğine karsı vereceği cevabı düşün.. tabi inançlara saygımız var inanıyorsan tavsiyem ısıne yarar

Bi uzmana gitmeyi neden düşünmüyosunuz. Onlar daha saglıklı ve kalıcı cözümler sunar size. Hem bizler gibi agır şekilde eleştirmezde... tedavi ne gerekse yardımcı olur.

Buradan sağlıklı bir yardım alamazsınız. Yanlış yere başvurdunuz. Sizin bu durumla ilgili bir uzmandan yardım almanız gerekiyor. Size en doğru yolu o gösterecektir.

Bir tane defter bul, her canin sıkıldıgında oraya yaz ayrintisiyla ve aglayarak boyle nasil desem boyle icini bosalt o deftere, bunu mumkun oldugunca kimse gormesin, her seyini yaz, ben bunu denedigimde bana iyi geliyordu sende nasil olur bilmiyorum ama bir uzmandan yardim alman senin icin cok cok daha iyi olacaktir.

doğumum gerçekleşsin ciddi anlamda gideceğim terapi alacağım

bebeğin doğsun bütün ilgin sevgin ona gidicek herşeyi unutturuck sana.aklına bile gelmez bunlar.bebişle ilgilenmekten. gerek kalmaz inşllah terapiyede.

bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam

Duygu durumunuz stabil olmadığından psikanaliz yapamazsınız ama ben size gestalt terapiyi tavsiye ederim..bilişsel terspi katman katman çocukluğa inerken gestalt hepsini bütün olarak ele alıyor..anda da kalıyor sırası gelince geçmişede gidiyosunuz..biraz tetikleyici olduğu için alışana kadar hafif duygu durumunuz dalganabilir ama çok başarılı bir yöntem

bebeğin doğsun bütün ilgin sevgin ona gidicek herşeyi unutturuck sana.aklına bile gelmez bunlar.bebişle ilgilenmekten. gerek kalmaz inşllah terapiyede.

inşallah umarım öyle olur..atlatacağımda babamla açık açık konuşsam mı ? bütün içimdekileri desem mi?

Psikoloğa git diycem ama imkanın varmı bilmiyorum eger imkanın varsa gıt bu sana cok buyuk katkı saglar olanları elbette unutamassın ama bunlarla yasamaya calıs sukret daha kotusude olabılırdı daha kotu bı hayatımda olabılırdı de ya dusunsene bı ınsan var ıkı bacagıda yok bırısı olmadan yasamaz tuvalete bıle gıdemez onu gec onun hıc bı hayatı olamıycak sevemıycek sevılemıycek hıc bır sansı yok sen saglıklısun allaha şukret bu durumu kendınde cozebılırsın mesela kıtap oku hobıler edın mutlu olmak ıcın ugras kotu seyler yasamıssın ama mutsuz olmak zorunda deılsın bende mutlu olucam de bende neseli olucam de hak ediyorum de ve butun yasadıklarına karsı dimdik ol gül hep pozıtıf ol asılmıycak bırsey degıl burdakı herkes sana bu tarz seyler soyluycek senın bunkarı basarman ıcın ınanman ve ıstemen gerek kotu seyler yasadın dıye ılla hayatının gerı kalanını kotu yasamak zorundamısın bunuda düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah umarım öyle olur..atlatacağımda babamla açık açık konuşsam mı ? bütün içimdekileri desem mi?

hiç birşey deme babana.sonradan sen yine üzülcen kalbini kırdım dicen.birde tansiyonu şekeri varsa çıkar hiç bişey deme unut geçmişi başka şeyler düşün.bebeğini düşün örgü fln ör ne bilim bunları aklına bile getirme.aklına geldiğinde kendine bi uğraş yarat.nette oyun oyna aynı şeyleri düşünmek sana stresten başka bişey getirmez.

Duygu durumunuz stabil olmadığından psikanaliz yapamazsınız ama ben size gestalt terapiyi tavsiye ederim..bilişsel terspi katman katman çocukluğa inerken gestalt hepsini bütün olarak ele alıyor..anda da kalıyor sırası gelince geçmişede gidiyosunuz..biraz tetikleyici olduğu için alışana kadar hafif duygu durumunuz dalganabilir ama çok başarılı bir yöntem

daha önce terapi aldım defalarca
ankara, konya mersin...
sonuç okb çıktı aslında sorun çok başkaymış
ben erkeklerden tiksiniyordum okb dedi doktor birçok yere gittim hem de terapi gördüm
annem çok sevgisizdi hiç sevgi görmedim
babamsa cinselliğini saklamıyordu misal çarşıda bir kadın gördüm memeleri hopluyordu anam o karı bende olacak sabah akşam banyo yaptırırm diyordu
ben geceleri korktuğum için annemin babamın odasında yatıyordum bazı şeyler duydum 10-13 yaşına kadar
benim sorunum okb değilmiş babamdan dolayı erkeklerden nefret ediyordum galiba sevgisiz ve annem
babam anneme şiddet uyguluyordu sözlü cinsel olarak yeterli olmadığı için sende kadınmısın diyordu
tüm bunlardan sonra boşu boşuna içtiğim ilaçlar ve terapiler :(
yani doktorlarada güvenim hiç kalmadı yada ben anlatamadım

babanla görüşme ararsa açma ne demek babanın evladından para istemesi.içinde sevgi kaldıysa konuş ama sevgi kalmışada benzemiyo.

hiç birşey deme babana.sonradan sen yine üzülcen kalbini kırdım dicen.birde tansiyonu şekeri varsa çıkar hiç bişey deme unut geçmişi başka şeyler düşün.bebeğini düşün örgü fln ör ne bilim bunları aklına bile getirme.aklına geldiğinde kendine bi uğraş yarat.nette oyun oyna aynı şeyleri düşünmek sana stresten başka bişey getirmez.

aynen öyle stres stres stres

Psikoloğa git diycem ama imkanın varmı bilmiyorum eger imkanın varsa gıt bu sana cok buyuk katkı saglar olanları elbette unutamassın ama bunlarla yasamaya calıs sukret daha kotusude olabılırdı daha kotu bı hayatımda olabılırdı de ya dusunsene bı ınsan var ıkı bacagıda yok bırısı olmadan yasamaz tuvalete bıle gıdemez onu gec onun hıc bı hayatı olamıycak sevemıycek sevılemıycek hıc bır sansı yok sen saglıklısun allaha şukret bu durumu kendınde cozebılırsın mesela kıtap oku hobıler edın mutlu olmak ıcın ugras kotu seyler yasamıssın ama mutsuz olmak zorunda deılsın bende mutlu olucam de bende neseli olucam de hak ediyorum de ve butun yasadıklarına karsı dimdik ol gül hep pozıtıf ol asılmıycak bırsey degıl burdakı herkes sana bu tarz seyler soyluycek senın bunkarı basarman ıcın ınanman ve ıstemen gerek kotu seyler yasadın dıye ılla hayatının gerı kalanını kotu yasamak zorundamısın bunuda düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkürler ..mantıklı

aynen öyle stres stres stres

evet stres yapma.senin bi ailen var kendi ailenle ilgilen boşver ailenin sana faydasımı var.kendi ailene yet ordan kurtulduğun içinde bol bol şükür et.birde hamilesin ya bnm içinde dua edermisin bizim bebeğimiz olmuyorda içinden geçirsende olur allah razı olssun şimdiden :((

Ben bu kadar kötü şeyler yaşamamış olmama rağmen.
Kötü rüyalar gördüğümde anlıyorum çocukluk evremde psikolojimin bozulduğunu.
Rüyalarımda annemle kavga ediyorum.
Babamla kavga ediyorum.
Bağırıyorlar.
Kaç gece anneeeeee diye bağırıp uyandım odadakiler uyandırdım:43:
Daha geçen gün gördüm aynı şekilde bi rüya ne kadar kötüydü.
Gerçekmiş gibi etkiliyor.
Annem çok triplidir.
Herşeyi yanlış anlamaya çok meğilli.
Dediğin şeyin köüsünü alıp trip atar.
Yine o şekilde gördüm uyandığımda bile sinirliydim.
Çok etkiliyor.
Canımıda yakıyor.
Psikolojim kötü onunda farkına vardım.
Ama ne yapabilirim bilmiyorum.
Sadece unutmaya çalışıyorum aradıklarında normal davranmaya çalışıyorum ki yapıyorumda.
Ama birazcık unutmaya çalış.
Kız kardeşimde annem gibi olmaya başlamış asıl düzelticem onu bilmiyorum :43:

evet stres yapma.senin bi ailen var kendi ailenle ilgilen boşver ailenin sana faydasımı var.kendi ailene yet ordan kurtulduğun içinde bol bol şükür et.birde hamilesin ya bnm içinde dua edermisin bizim bebeğimiz olmuyorda içinden geçirsende olur allah razı olssun şimdiden :((

Allah sana sağlıklı sıhatli hayırlı güzel bir bebek nasip etsin cnm
tüm hamişlere yavrularını hayırla sağlıkla kavuştursun
tüm yavruları hayırlı sağlıklı güzel kılsın
Cenabı Allahım bizleri de hayırlı ana baba yapsın
kınadıklarımızdan muhavaza etsin :49:
hep dua ederim olmayana da ver Rabbim diye öpüyorum seni cnm

daha önce terapi aldım defalarca
ankara, konya mersin...
sonuç okb çıktı aslında sorun çok başkaymış
ben erkeklerden tiksiniyordum okb dedi doktor birçok yere gittim hem de terapi gördüm
annem çok sevgisizdi hiç sevgi görmedim
babamsa cinselliğini saklamıyordu misal çarşıda bir kadın gördüm memeleri hopluyordu anam o karı bende olacak sabah akşam banyo yaptırırm diyordu
ben geceleri korktuğum için annemin babamın odasında yatıyordum bazı şeyler duydum 10-13 yaşına kadar
benim sorunum okb değilmiş babamdan dolayı erkeklerden nefret ediyordum galiba sevgisiz ve annem
babam anneme şiddet uyguluyordu sözlü cinsel olarak yeterli olmadığı için sende kadınmısın diyordu
tüm bunlardan sonra boşu boşuna içtiğim ilaçlar ve terapiler :(
yani doktorlarada güvenim hiç kalmadı yada ben anlatamadım

Çok ciddi duygusal istismara uğramışsın canım :( okb den daha başka şeylerde olabilir..bende çocukluğumdan beri çoooook psikolog psikiyatr değiştirdim ve hiçbirinden memnun kalmamıştım taaa ki şuanki terapistimi bulana kadar..turkiyede dogru terapisti bulmak cok zor (ben almanyayı biliyorum orda aşmışlar cidden ) burdakiler komşu/kızı amca oğlu tadında akıl vere vere terapi yapıyor..iyi bir terapist asla akıl veremez yorum yapamaz arada terapötik bağı kurar ve sadece sorular sorarak hastanın kendini çözmesini sağlar..dolayısıyla doğru kişiyi hala bulamamışsın ama bulduğunda inanki tüüüm sorunların çözülcek..eğer ist da yaşıyosan durumunda müsaitse terapist önerisi yapabilirim sana özelden

Allah sana sağlıklı sıhatli hayırlı güzel bir bebek nasip etsin cnm
tüm hamişlere yavrularını hayırla sağlıkla kavuştursun
tüm yavruları hayırlı sağlıklı güzel kılsın
Cenabı Allahım bizleri de hayırlı ana baba yapsın
kınadıklarımızdan muhavaza etsin :49:
hep dua ederim olmayana da ver Rabbim diye öpüyorum seni cnm

amin inşallah canım allah razı olsun güzel duan için.seninde rabbim rahat doğum geçirmeni sağlasın inşallah kolay bi şekilde sağlıkla yavrunu versin kucağına.bende çok öpüyorum.

Back
X