portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Söyledim söylemez miyim. O beni başından beri çok iyi tanıyor.Bunu zamanında konuşmadınız mı? Yani geçen 5 yılda bir gün bile 'ben evlenmek, çocuk istemiyorum eğer senin hayallerin buysa bencillik yapmak istemem' gibi.
10 sene diyorsun dile kolay. Geçen 5 sene etti 15 sene. Hadi yaşlar küçüktü neyse de yanındaki insanın fikri alsaydın ya..
Bilmiyorum ki :) ama ben ona her zaman söylüyorum bana göre değil.10 sene adam niye beklesin?
Söyledim söylemez miyim. O beni başından beri çok iyi tanıyor.
Bilmiyorum ki :) ama ben ona her zaman söylüyorum bana göre değil.
Her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil diye düşünüyorum ,ama şimdi evlilik düşünmeyip seneye fikir de değiştirebilirsiniz bu da ihtimal :)
Aynen,her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil :)Her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil diye düşünüyorum ,ama şimdi evlilik düşünmeyip seneye fikir de değiştirebilirsiniz bu da ihtimal :)
24 erken evlenmek için. 28 ideal . seneye söz yapın 1 sene sonra nişan 2 senede nişanlı kalın 28de evlenirsiniz.5 yıla yaklaşan birlikteliğim var. Sevgilim artık diyor ki aileler tanışsın, artık bir adım atalım en azından sözlenelim diyor.
Ama ben katiyen istemiyorum :) yani evlilik, ev işleri, çocuk vs bana çok uzak şeyler. İleride bir gün belki olur ama önümüzdeki 10 sene düşünmüyorum en azından. Bunu erkek arkadaşıma söylediğimde onunla ciddi olmadığımı söylüyor, tabiki de bir an önce evleneceğiz diyor sinirleniyor birden.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
(Yaşlar 24 bu arada)
özel olacak biraz belki ama cinsellik yaşıyor musunuz? evlenmeden olmaz diyenlerdeniz eğer 34 yaş yani dile kolay5 yıla yaklaşan birlikteliğim var. Sevgilim artık diyor ki aileler tanışsın, artık bir adım atalım en azından sözlenelim diyor.
Ama ben katiyen istemiyorum :) yani evlilik, ev işleri, çocuk vs bana çok uzak şeyler. İleride bir gün belki olur ama önümüzdeki 10 sene düşünmüyorum en azından. Bunu erkek arkadaşıma söylediğimde onunla ciddi olmadığımı söylüyor, tabiki de bir an önce evleneceğiz diyor sinirleniyor birden.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
(Yaşlar 24 bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?