Ciddi düşünüyorum ama çocuğu var ?

Yol yakınken dön derim bnde ayni evliligi yaptım mutluyum suan iki çocuğum var ama şimdiki aklım olsa herseyi benimle yaşayan ve yasitim olan biriyle evlenirim.onlar görmüş geçirmiş olduğu için bizim gibi asla dusunemiyorlar rol yapıyorlar sadece nekadar bizi mutlu etmek için yasalarda anlaşılıyor rol yaptigi oda yeterince mutlu etmiyor

Herkese iyi aksamlar biraz sacma bi başlık atmıs olabilirim affola
Benim 4 senelik iliskim bitti sözlüydükte aldatıldım sözü attık hayatla tüm bağlantımı kesmiştim kendimde değildim sağlıklı da dusunemiyordum ta ki o kişiyle tanisana kadar yaklasik 2 haftadir gorustugum biri var evlenmis bosanmis 4 yasinda kizi var bunu ilk basta sorun etmedim iyi geliyo bana mutlu ediyor dedim ta ki bende bir seyler hissedene kadar aldatildigim icin hayattan baglantimi kopmustum 2 hafta surecinde beni oyle mutlu etti ki tum yasadigim kotu seyleri hepsini unuttum yok etti acisi dahi icimde külleri kalmadi karsimdaki insan ciddi benimle ben senle bi gelecek kurmak istiyorum diyo seni de beklerim ne kadar zaman istersen iste benden ama ailene de söyle beni bilsinler benim seninle niyetim ciddi diyor en önemli konu acma sebebim şudur ki ailem evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle olmami istemezler belki cogunuz tepki koyacaksiniz ama ailemin huyu bu biliyorum ee bana sorarsaniz senin icin sorun mu diye biraz bosanmis olmasi degilde cocugu olmasi biraz moral bozuyordu eger biriyle evlendigimde benim nasil ilk cocugum olacaksa karsimdaki de benle ayni anda o duyguyu durumu tatsin isterim ne bileyim anlatamiyorumda biraz ama bana ne olur akil fikir verin yardimci olun boyle bi durumda devam etmelimiyim yoksa yol yakinken birakmalimiyim ? Yada devam edersem ne sıkıntılarla karsilasirim lutfen yardim edin

Bu arada belirtmeyi unuttum cocuk annesiyle beraber almanyada yasiyor buraya turkiyeye de 4 5 ay kalmaligina babasina geliyor
Ben daha önce evlenmemiş birinin evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmesi taraftarı değilim heleki çocuk nerde olursa olsun Yinede sizin hayatınızda sorun yaratabilir bence boşluğun verdiği bi duyguda olabilir çünkü o ayaklarını yerden kesen erkek evlendikten sonra bir kazmaya dönüşüyor onun için siz siz olun duygularla değil mantığınızla karar verin bence oluru yok yol yakınken dönmekte fayda var

Çiftler birbirinden bosanirda çocuktan boşanmaz. Çocuk için zaman zaman görüşmek zorunda kalacaklar bu size ne hissettirecektir bunu bı düşünün. Ayrıca sizin çocuğunuz yok ola ki evlendiniz. Çocuğunuz oldu. Diğer çocuğa kendi çocuğunuz gibi sevemiceksiniz ama aradaki dengeyi kurabilecek misiniz. Çok zor bu. Ayrıca bence sizinki aşk falan degil. Daha iki hafta önce hayatınızda başka biri varken bu kadar kısa sürede birini sevemez insan. Bu adam size yara bandı olmuş sadece. İlişki bittikten sonra yaşanılan özgüven eksikligini begrnilmeme duygusunu ruhsal cokuntuyu atlatmaniza yardımcı olmuş sadece. İki haftada bı adamı tanımak için yeterli değil zaman bırakın. Mantık li düşünmeye başladığınızda sevmediginizi göreceksiniz

Ben anlamıyorum neden boşanmış çocuğu olan biriyle evlenmek bu kadar öteleniyor. toplum bu duruma takmış durumda. Aslında biz büyütüyoruz herşeyi bence. İnsanın anlaşamayıp ya da başka sebeplerden boşanması başkasıyla evlenememesini gerektirir. Hayat bu herşey geliyor başımıza. evli.çocuklu,yaşı büyük .küçük sürekli kavramlara takılmak. Sevmemek için herşeyi deniyoruz resmen. Hayatın olağan şeyleri olarak görüp önümüze baksak daha iyi olur bence.

Herkes kendini tanır bilir..
Yapamam diye düşünuyorsan yapamazsın muhtemelen..
Mesela ben oğluma asigim, çocukları da çok çok severim..
Ama aynı evin içinde başka çocukla yaşamak, aile olmak, gerektiğinde bakımını yapmak başka iş..
Muhtaç olursa bir süre yardım ederim canla başla, o kadar..
Kendimi biliyorum çünkü.. sende bunu düşün, kendini tart, kendine de, hiçbir küçük çocuğa da yazik etme...

• Beğen
Reactions: 000
Ben anlamıyorum neden boşanmış çocuğu olan biriyle evlenmek bu kadar öteleniyor. toplum bu duruma takmış durumda. Aslında biz büyütüyoruz herşeyi bence. İnsanın anlaşamayıp ya da başka sebeplerden boşanması başkasıyla evlenememesini gerektirir. Hayat bu herşey geliyor başımıza. evli.çocuklu,yaşı büyük .küçük sürekli kavramlara takılmak. Sevmemek için herşeyi deniyoruz resmen. Hayatın olağan şeyleri olarak görüp önümüze baksak daha iyi olur bence.
Burdaki sorun adamın bosanmis olmasi değil farkındaysan iz. Ayrılalı iki hafta olmuşken yeni biriyle tansisip evlilige karar vermesi. Karşısındaki hiç evlenmemis bı insan bile olsa su an konu sahibi sağlıklı dusumemiyor. Ayrılık acısını atlatmak için beyfendiye sığınmış bunu aşk sanıyor.

Burdaki sorun adamın bosanmis olmasi değil farkındaysan iz. Ayrılalı iki hafta olmuşken yeni biriyle tansisip evlilige karar vermesi. Karşısındaki hiç evlenmemis bı insan bile olsa su an konu sahibi sağlıklı dusumemiyor. Ayrılık acısını atlatmak için beyfendiye sığınmış bunu aşk sanıyor.
o konuda bişe dediğim yok. Tabi ki şuan sağlıklı düşünemiyor. Acele etmemeli. Fakat bu durumlar olmasa uzun bir geçmişleri olsa bile mutlaka birileri tarafından olumsuz tepkiler görecek.Hatta herkestenn belkide.

2 hafta ya? çocuğu vs bıraktım da siz bu adamın sinirlenince, stresli ve sıkıntılı bir gün geçirince, ne yaptığını nasıl tepki verdiğini, para harcama alışkanlıklarını, ailesiyle arkadaşlarıyla ilişkilerini gözlemlediniz mi iki haftada?

2 haftası rüya gibi geçen hanımlar burda sık sık konu açıyor da 'eşim hiç böyle değildi evlenince değişti' diye

Normalde çocuklu olduğu için olumsuz yorum yapardım ama zaten cocugun kendi düzeni varmış ve baska ülkedeymis. Adam iyi biriyse oluru var bence.
2 hafta az bir zaman ama adam belli ki evlilik niyetiyle görüşüyor sizinle. iyi düşünün derim çocuğu olduğu için istemeyecekseniz ilerlemeden bitirmeniz daha iyi olur.

Sizinki cicim haftaları... 2 haftalık bir iliskide evlilik kararınızı KK olarak bizler normal karşılamıyoruz ki aileniz karşılasın... Çocuk konusuna değinemiyorum bile... Aşırı hız sakıncalıdır dikkat edin... duygular hisler iyi hoş ama mantığınızıda ön planda tutun... :KK69:

Öncelikle benim krizim oldan bende pek istemezdim şöyle düşün o kızla ne kadar ilgilenebileceksin şımarıklığını çekebilecek misin senin çocuğun değil bir yere kadar, adamın sorumluluğu maddi manevi yanında olmak zorunda çocuğun sürekli ve 4 ay çok uzun bir süre kalmak için. Ayrıca 2 haftadır görüşüyorsun ciddi düşünme daha ve başka adamlar da var etrafında böyle düşün.

Çocuk okula basladıgında o kadar uzun sure kalamaz bu arada ama onemlı olan ondan kurtulmaya calısmanız degıl, onunla beraber var olabılmek. Bırde esın tavrıda onemlı. Benımde 2.evlılıgım bekar bırıyle evlenmıstım oglum 2 yasındayken , suanda oglum 9 yasını gectı , baska bır cocugumuz daha oldu oda 1.5 yasında . Esım cok ıyı bır ınsanmıs , ben bıle bu kadar verıcı olabılır mıydım bazen dusunuyorum

Benim 4 senelik iliskim bitti sözlüydükte aldatıldım sözü attık hayatla tüm bağlantımı kesmiştim kendimde değildim sağlıklı da dusunemiyordum ta ki o kişiyle tanisana kadar yaklasik 2 haftadir gorustugum biri var evlenmis bosanmis 4 yasinda kizi var bunu ilk basta sorun etmedim iyi geliyo bana mutlu ediyor dedim ta ki bende bir seyler hissedene kadar aldatildigim icin hayattan baglantimi kopmustum 2 hafta surecinde beni oyle mutlu etti ki tum yasadigim kotu seyleri hepsini unuttum yok etti acisi dahi icimde külleri kalmadi karsimdaki insan ciddi benimle ben senle bi gelecek kurmak istiyorum diyo seni de beklerim ne kadar zaman istersen iste benden ama ailene de söyle beni bilsinler benim seninle niyetim ciddi diyor en önemli konu acma sebebim şudur ki ailem evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle olmami istemezler belki cogunuz tepki koyacaksiniz ama ailemin huyu bu biliyorum ee bana sorarsaniz senin icin sorun mu diye biraz bosanmis olmasi degilde cocugu olmasi biraz moral bozuyordu eger biriyle evlendigimde benim nasil ilk cocugum olacaksa karsimdaki de benle ayni anda o duyguyu durumu tatsin isterim ne bileyim anlatamiyorumda biraz ama bana ne olur akil fikir verin yardimci olun boyle bi durumda devam etmelimiyim yoksa yol yakinken birakmalimiyim ? Yada devam edersem ne sıkıntılarla karsilasirim lutfen yardim edin

Bu arada belirtmeyi unuttum cocuk annesiyle beraber almanyada yasiyor buraya turkiyeye de 4 5 ay kalmaligina babasina geliyor

2 hafta ? Bence siz burdan değil ayrı bi destek alın iyi gelir bilinçli haraket edemiyorsunuz okadar uzun bir ıliskiden çıkıp iki hafta içinde herşeyi unutmaniz küllerinin kalmamasida entresan anlam veremedim ama aşıkâr olam birşey varsa terapiste gitmenizi öneririm.

9ben ailenizin kararina bisey diyemem ama. sizi cok iyi anliyorum cocuk sorumluluk isteyen bisey ama ona anne olmayin abla bir arkadasim var bu sejilde biriyle evlendi cok mutlu suan kendiside hamile. anne olmaya calismadim ablasi oldum. boyle t.yurudu dedi. birde adami tanimam etmem belki iyi niyetlidir bilinmez ama cok acele etmeyin derim

Back
X