- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.381
- 798
- Konu Sahibi lonelinessyk
Bosanmis olmasina bir sey diyemem ama kendim de cocuklu değilsem cocuklu biri ile evlenmezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-5 ay nasil türkiyeye geliyor? Almanyada isi yokmu?
Herkese iyi aksamlar biraz sacma bi başlık atmıs olabilirim affola
Benim 4 senelik iliskim bitti sözlüydükte aldatıldım sözü attık hayatla tüm bağlantımı kesmiştim kendimde değildim sağlıklı da dusunemiyordum ta ki o kişiyle tanisana kadar yaklasik 2 haftadir gorustugum biri var evlenmis bosanmis 4 yasinda kizi var bunu ilk basta sorun etmedim iyi geliyo bana mutlu ediyor dedim ta ki bende bir seyler hissedene kadar aldatildigim icin hayattan baglantimi kopmustum 2 hafta surecinde beni oyle mutlu etti ki tum yasadigim kotu seyleri hepsini unuttum yok etti acisi dahi icimde külleri kalmadi karsimdaki insan ciddi benimle ben senle bi gelecek kurmak istiyorum diyo seni de beklerim ne kadar zaman istersen iste benden ama ailene de söyle beni bilsinler benim seninle niyetim ciddi diyor en önemli konu acma sebebim şudur ki ailem evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle olmami istemezler belki cogunuz tepki koyacaksiniz ama ailemin huyu bu biliyorum ee bana sorarsaniz senin icin sorun mu diye biraz bosanmis olmasi degilde cocugu olmasi biraz moral bozuyordu eger biriyle evlendigimde benim nasil ilk cocugum olacaksa karsimdaki de benle ayni anda o duyguyu durumu tatsin isterim ne bileyim anlatamiyorumda biraz ama bana ne olur akil fikir verin yardimci olun boyle bi durumda devam etmelimiyim yoksa yol yakinken birakmalimiyim ? Yada devam edersem ne sıkıntılarla karsilasirim lutfen yardim edin
Bu arada belirtmeyi unuttum cocuk annesiyle beraber almanyada yasiyor buraya turkiyeye de 4 5 ay kalmaligina babasina geliyor
bosanmis olmasi degilde cocugu olmasi biraz moral bozuyordu eger biriyle evlendigimde benim nasil ilk cocugum olacaksa karsimdaki de benle ayni anda o duyguyu durumu tatsin isterimHerkese iyi aksamlar biraz sacma bi başlık atmıs olabilirim affola
Benim 4 senelik iliskim bitti sözlüydükte aldatıldım sözü attık hayatla tüm bağlantımı kesmiştim kendimde değildim sağlıklı da dusunemiyordum ta ki o kişiyle tanisana kadar yaklasik 2 haftadir gorustugum biri var evlenmis bosanmis 4 yasinda kizi var bunu ilk basta sorun etmedim iyi geliyo bana mutlu ediyor dedim ta ki bende bir seyler hissedene kadar aldatildigim icin hayattan baglantimi kopmustum 2 hafta surecinde beni oyle mutlu etti ki tum yasadigim kotu seyleri hepsini unuttum yok etti acisi dahi icimde külleri kalmadi karsimdaki insan ciddi benimle ben senle bi gelecek kurmak istiyorum diyo seni de beklerim ne kadar zaman istersen iste benden ama ailene de söyle beni bilsinler benim seninle niyetim ciddi diyor en önemli konu acma sebebim şudur ki ailem evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle olmami istemezler belki cogunuz tepki koyacaksiniz ama ailemin huyu bu biliyorum ee bana sorarsaniz senin icin sorun mu diye biraz bosanmis olmasi degilde cocugu olmasi biraz moral bozuyordu eger biriyle evlendigimde benim nasil ilk cocugum olacaksa karsimdaki de benle ayni anda o duyguyu durumu tatsin isterim ne bileyim anlatamiyorumda biraz ama bana ne olur akil fikir verin yardimci olun boyle bi durumda devam etmelimiyim yoksa yol yakinken birakmalimiyim ? Yada devam edersem ne sıkıntılarla karsilasirim lutfen yardim edin
Bu arada belirtmeyi unuttum cocuk annesiyle beraber almanyada yasiyor buraya turkiyeye de 4 5 ay kalmaligina babasina geliyor
Ah yanlis anlamisim :)çocuk galiba babasının yanına geliyor 4-5 ay kalıyor ben öyle anladım
O kadar güzel bir yorum ki sırf bu yüzden bile erkekler çok rahat boşanabiliyor.Şu bekar hiç evlenmemiş kızlarımız boşanmış erkeklerle evlenmese de bu erkeklerin "elimi sallasam ellisi" özgüveni bir bitse.... erkeklerin bu özgüveni bitse biz kadınlar onların gözünde o kadar değerli olacağız ki; bırakın aldatılmayı, şiddet görmeyi, hakaret duymayı...el üstünde tutulup baş üstünde taşınacağız....
kesinlikle çocuklu biriyle evlilik tavsiye etmiyorum. kesinlikle kendine ve doğacak çocuklarına haksızlık etmiş olursun. zaten çok geçmeden de eşin sana haksızlık etmeye başlayacak. sakın gavura kzııp oruç bozma derimHerkese iyi aksamlar biraz sacma bi başlık atmıs olabilirim affola
Ben mutluyum hemen pat diye evlenicem de demiyorum ilerisi icin soruyorum bu soruyu ilerimiz olursaBence bu düşüncelerdeyseniz biraz daha düşünün. Zaten iki haftada nasıl ciddi düşünüverdiniz? Bekleyin. Zor bir süreçten sonra çıkagelen kim olsa sizi etkilerdi zaten. Kendinize zaman verin.
Tamam cocugu olma durumu belki beni bunaltacak ama yurt disinda yasiyor anneyle senede birkac ayligina geliyormus galibaSen kendi adına olan sıkıntıları çözsen bile aile meselesini atlaamazsın gibi ailem istemez demişsin sizde şimdiden çocuğu sorun ediyorsunuz sizin olmayan küçük bir kız çocuğuyla yaşamak elbet kolay olmayacak bunu gögüsleyemeyecekseniz yol yakınken dönün bence hem aileniz ile de sonrasınra büyük sıkıntılar yaşamayın
Yurt disinda yasiyor anne cocukÇocuklu biriyle evlenmek çok zor. Sizin çocuğunuz da olsa olurdu. Çocuğun annesi sürekli hayatınızda olacak, çocukla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz, başbaşa tatiller problem ve hatta şu an çocuk annesiyle olsa bile gelecekte temelli sizin evinizde yaşayabilir. Evliliğinizde 3 kişi olmayı kaldırabilecekseniz girin yoksa ne kendiniz üzülün ne de karşı tarafı üzün.
Aniden oldu gelisti benim icindeİki haftada kestirdigim saça alisamiyorum ben siz nasil evlilik konularina geldiniz , acele etmeyin derim.
Kisa surede olsa alistim baglandim tum acilarimi icimden soktu aldiİstemiyorsanız istemiyorsunuzdur zorlamayın kendinizi sizden çok kız çocuğunu düşünerek yapıyorum bu yorumu herkes kabul etmek zorunda değil alışmadan bağlanmadan hayatınıza bakın çıkarın adamı hayatınızdan
Ee oluyomus demek ki bu hayatta daha neler oluyor daMillet 2 hafta da üstüne alacağı bişeye bile karar veremezken siz evlilik düşünüyorsunuz ..pes vala
Bilmiyorum mutluyum benDuygusal açlığınız, 2 haftalık ilişkiyi evliliğe dönüştürecek kadar fazla. Hata yapmanız olası
Cok tartismalari varmis zaten sevgi ask kalmadi cocugumuz icin surdurduk karsilikli anlastik bosandik dedineden boşanmış
Aynen hayat bu aynisi benimde basima gelebilirdi ben bu durumu anormal karsilamadigim icin kabul ettim onu ama ailemin tepkisini biliyorum nasil kabul ettiririm onu dusunuyorum kara karaBu bahane biraz saçma geldi kusura bakma. Nişanı atmış biri olsaydı ilk benle o duyguyu yaşasın mı diyecektin? Ha çocukla aranda ki bağın veya baba-kız arasında ki bağın evlendiğinde nasıl durumlar yaratacağı konusunda endişe etmeni anlayabilirim ama diğer türlü manasız bence. Bak mesela biten ilişkin çöpsüz üzümmüş ama sende bıraktığı etki ne mutsuzluklara sürüklemiş seni. Bide evlenmiş boşanmış çocuklu insanlar neden vebalıymış gibi görünüyor toplumda onu hele hiç hiç anlamış değilim