- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Hicbir sey olmamis gibi davranmaya devam ederim. Hatta mümkünse yoksayarim. Ama ortada bi sevgililik durumu yokken gelinlik konusu açmanız da garip olmuş.İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Erkeklerle ciddi ilişki kurmak zor değil aslında ciddi ilişki kurulabilecek erkek bulmak zor. Ama öyleleri var gerçekten insan karşısına çıkmadan varlığına inanmıyor. Ben eşimle evlilikten umudu kestiğim zamanlarda tanıştım ve tanıştıktan sonra 6 ay içinde evlendik. O zamanlar bana da biri bulursun edersin deyince gülüyordum bana mi denk gelecek diyordum. Denk geliyor yani bir şekilde. Umutsuz olmayın bence ama aramayın da. Aşkı ciddiyeti arayınca mevzu çok yanlış yerlere gidebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah onur boyu mutlu olacağınız ruh eşiniz sizi bekliyordurİyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Gereksiz bi muhabbet olmuş sanki
Sevgili miydiniz de ciddi adım bekliyorum tarzı bşy yazdınız
Doğru adamı nasıl bıkacaksın
O biraz nasip işte
Ama çevreni değiştirmekle başlayabilirsin.
Ne bileyim sen mesaj atınca bende gelinlik ve ev bakmaya başladım der gibi olmuş biraz mesajınız
şaka bir yana öyle dan diye bunları yazınca şaşırmış adam, konuşmak istemiyorsanız soğuk cevap verip geç dönüp bir şekilde savardınız aslında.
Sizde kendi içinizde haklısınız, umarım doğru insan en kısa zamanda karşınıza çıkar.
Çünkü artık gündelik ilişkiler daha kolay ve renkli geliyor insanlara. Evlenip sorumluluk almak boşanma durumunda nafaka ve tazminat ödemektense evlenmemeyi terci ediyorlar. Bunda mevcut yasaların günü karşılamaması çok fazla açık olması ve sosyal medyanın etkisi bir de geçim sıkıntısını eklerseniz herkes kafam rahat olsun ne evliliği modunda.
Valla ortada hiçbir şey yokken gelinlik ve evden falan bahsederseniz kim olsa kaçar. Iyiki gelinlik modelinden girip salon duvarının renginden çıkmamışsınız.
Erkeklerle ciddi ılıskı kurmak zor degıl, asık oldukları an yuzukle geliyorlar.
Ne yazıyordu size vatsaptan da, cıddı ılıskı iması da bulundunuz
Flort mu ediyordu sızınle?
Karınlar olarak buna dur demeliyiz bence
Iste sacma sapan dedıgınız nedir,onu sordumBana saçma sapan yazıyordu ve hep bir bahane ile iletişime geçiyordu ondan yaptım birazda
Keşke evlilik gelinlik konularına girmeseydiniz. Aramda hiçbir ilişkinin olmadığı bi adam evlilik damatlık falan dese kaçarım. Kafayı evlilikle bozmuş herhalde derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?