- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
Herkes ne istiyorsa onu yasar. Kimseye dur diyemeyiz. Dur diyecek baska onemli seyler var bu dünyada bu ülkede.Karınlar olarak buna dur demeliyiz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes ne istiyorsa onu yasar. Kimseye dur diyemeyiz. Dur diyecek baska onemli seyler var bu dünyada bu ülkede.Karınlar olarak buna dur demeliyiz bence
Yakinsaniz tamam. Kendinizi belli edecek ortam oluşmuşsa normal karşılarım. Üzülmeyin ve siz de hiçbir şey olmamış gibi davranınCanım bi ara çok yakındık
Erkeklerle ciddi ilişki kurmak zor değil aslında ciddi ilişki kurulabilecek erkek bulmak zor. Ama öyleleri var gerçekten insan karşısına çıkmadan varlığına inanmıyor. Ben eşimle evlilikten umudu kestiğim zamanlarda tanıştım ve tanıştıktan sonra 6 ay içinde evlendik. O zamanlar bana da biri bulursun edersin deyince gülüyordum bana mi denk gelecek diyordum. Denk geliyor yani bir şekilde. Umutsuz olmayın bence ama aramayın da. Aşkı ciddiyeti arayınca mevzu çok yanlış yerlere gidebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah onur boyu mutlu olacağınız ruh eşiniz sizi bekliyordur![]()
Erkeği önce alıştırman lazım kendine
Yakinsaniz tamam. Kendinizi belli edecek ortam oluşmuşsa normal karşılarım. Üzülmeyin ve siz de hiçbir şey olmamış gibi davranın![]()
Kuzum bu altta kalmamis halin mi hafif kaldi bence de neyse artikonun fikrinin ne onemi var sorma kimseye icinden gelen kendi aciyor mevzuyu
Başlığa yorum; millet çatır çatır evleniyor. Ülkemizde henüz eşcinsel evlilikler yasal olmadığına göre birtakım erkekler de ciddi olabiliyor demek ki.
O zaman tek gecelik ilişkilerin adamıdır3 yıl oldu daha ne kadar alışacak
Bir arkadasim vardi 5 senelik bir iliskisi vardi. En son cocuga biz ne zaman evlenecegiz demis. Cocuk ne evliligi benim oyle bir niyetim yok demis. Siz de adamin rengini gormus oldunuz.
O zaman tek gecelik ilişkilerin adamıdır
Daha olgunlaşmamış
Buna üzülüyorum nerde boş adam var beni buluyorlar ve saçma sapan o kişi ben değilim felan diyebiliyorlar hasbam sanki bana brad pit
Ben artık boş işlere enerji harcamak istemiyorum
E ne yapsın adam başını mı yaksın durduk yere.İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Bir ara çok yakındık derken sevgili miydiniz? Yani başbaşa zaman geçiriyor vs varmıydı yoksa sadece mesajlaşma olarak mı devam etti anlayamadım benCanım bi ara çok yakındık