Ciddi erkek kıtlığı

Benim boş çabam olduğunu nereden çıkardığınızı anlamadım benimle her türlü iletişime geçen insan karşı taraf tavırı yanlış doğru koyan ben neyse anlaşılmamak zor

Ciddi erkek bulmak sıkıntı diye açtım
Yas önemli değil ki bilmiyormussunuz ki pat diye konuyu oraya cekmissiniz. 3 yıldır konu buralara geldi sürekli dememissiniz laylaylom konusuyordu bende sıkıldım demissiniz
İsterse 15 yildir tanıyın actiginiz konunun kac senelik tanış olmakla ilgisi yok. Bu kadar evet haklıyım diye diretiyorsaniz konuyu neden açtınız?

Benim boş çabam olduğunu nereden çıkardığınızı anlamadım benimle her türlü iletişime geçen insan karşı taraf tavırı yanlış doğru koyan ben neyse anlaşılmamak zor
Söylediklerimin hiç hoşuna gitmediğinin farkındayım ama gerçek bu şekilde.aranızda hiçbir ilişki yok bir kere 3 yıldır tanısan bile gelinlik düğün muhabbeti komik ve de itici.
Buraya konu açılıyorsa siteye mal olmuştur ve isteyen herkes yorum yapar, konu sahibinin yorum yapmayın deme lüksü yoktur.
Hoşlandığım insandan adım beklerim, gelmiyorsa rotamı çeviririm, gelirse ilişkimiz olur.Boş çabalarım hiçbir zaman olmadı, herkesi kendin gibi sanmamalısın, son olarak yaptığın şeyden pişman değilsen konu neden açtın diye sorarlr

Cevap vermedi sadece o kişi ben değilim dedi red etse ne etmese ne o zaman niye hala konuşuyor neyse ya o kişiyi konuşmak bile kendi değerimden alıyor saldırıyorsunuz boş konu bir tavırlarda
Reddetmis işte daha ne desin. Kendi degerinizden alıyorsa konu acmamaniz gerekirdi. Benim yorumlarimla alakasi yok

Bir zamanlar aranızda bir şey olacak gibi olan birine böyle şeyler diyerek hata etmişsiniz. Direkt üstüne alınacağını tahmin etmeniz gerekirdi dün doğmadıysanız eğer. Bundan sonra elin adamlarına gelinlik hayallerinizden bahsetmezseniz bu tip sorunlar da yaşamazsınız.

nabzını ölçmüş oldum herkese böyle şeyler söylemiyorum
Bir zamanlar aranızda bir şey olacak gibi olan birine böyle şeyler diyerek hata etmişsiniz. Direkt üstüne alınacağını tahmin etmeniz gerekirdi dün doğmadıysanız eğer. Bundan sonra elin adamlarına gelinlik hayallerinizden bahsetmezseniz bu tip sorunlar da yaşamazsınız.

Back
X