Ciddi erkek kıtlığı

Nabız attım evet ama üstüne alınması gereken durumlar yoktu o da niyetini ortaya çıkardı
Siz herhalde adamın size karşı bir ilgisi olduğunu düşünüp bi nabzı yoklamak istediniz ama ayarı tutturamayıp bodoslama gelinlik falan dediniz. Sonra adam tabi ortada fol yok yumurta yok ne gelinliği ne evi tarzı bi çıkmış yapınca çevir kazı yanmasın diyerek aaa ben seni kastetmiştim deyip çamura yattınız.

Nabız attım evet ama üstüne alınması gereken durumlar yoktu o da niyetini ortaya çıkardı
İki kişi mesajlaşırken nasıl üstüne alınmasın ki. Yani mesajı direk ona yazıp bi de aaa neden üstüne alındın demek çok saçma. Kuyruğu dik tutmak istemişsiniz ama kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz

Gidişat arkadaş gibi yazışmaydı dostane hayallerimden bahsettim kaldıki hayallerime ihanet oldu yeni hayal olarak değiştirdim onun öyle bir niyeti olmadığı ortaya çıktı
Kesinlikle haklısınız. 25ten önce farklılar 25ten sonra daha farklılar. 25 yaş milat erkekler için. Değişiyorlar . Benim bu konuyla ilgili bir teorim var ama burada söylemem dogru olmaz
İki kişi mesajlaşırken nasıl üstüne alınmasın ki. Yani mesajı direk ona yazıp bi de aaa neden üstüne alındın demek çok saçma. Kuyruğu dik tutmak istemişsiniz ama kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz

Bilmiyorum erkekler kütük ben erkek olsam işte o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım demezdim kütüklük öküzlük ki sen kim köpek yani şok olup öyle topladım yine hiçbirşey olmamış gibi bana konuşmadığım halde yüzyüzeyken laf söyledi ne konuşuyor ya benle inanın olayın içinde olmak istemezsiniz

Bilmiyorum erkekler kütük ben erkek olsam işte o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım demezdim kütüklük öküzlük ki sen kim köpek yani şok olup öyle topladım yine hiçbirşey olmamış gibi bana konuşmadığım halde yüzyüzeyken laf söyledi ne konuşuyor ya benle inanın olayın içinde olmak istemezsiniz
Sizde normal arkadaş gibi davranın ki adam zaten öyleymiş de siz sinyalleri yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Ayrıca nacizane neredeyse 5 yıllık evli biri olarak söylüyorum boş verin ya keyfinize bakın işiniz gücünüz var gezin tozun. Ne diye elin adamının kahrını çekeceksiniz. Evlilik öyle anlatıldığı gibi matah bişey değil. Gayet iyi bir evliliğim var ama bugünkü aklım olsaydı sonsuza kadar bekar kalırdım. Bazen insanın kendi bile fazla geliyor kendine

Sizde normal arkadaş gibi davranın ki adam zaten öyleymiş de siz sinyalleri yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Ayrıca nacizane neredeyse 5 yıllık evli biri olarak söylüyorum boş verin ya keyfinize bakın işiniz gücünüz var gezin tozun. Ne diye elin adamının kahrını çekeceksiniz. Evlilik öyle anlatıldığı gibi matah bişey değil. Gayet iyi bir evliliğim var ama bugünkü aklım olsaydı sonsuza kadar bekar kalırdım. Bazen insanın kendi bile fazla geliyor kendine
Öyle valla benim düğünüme 5 gün var ben şimdiden pişmanım 😂🤦🏻‍♀️ Dönemiyorum da geri . Eskiden boşan diye yorum yapardım herkese ama bekara karı boşamak kolaymış gerçekten 🤷‍♀️

Şu çağda açıkçası evlilik mantıklı gelmiyor ama erkeklerle boş konuşmakta hoşuma gitmiyor kadın olarak erkeğe çok ihtiyacım yok inanınki ki şimdi gelse evlenmem onu da biliyorum gıcıklık diye yaptım belkide ama kadın hissi yanılmaz ve akrep burcuyum

Belkide kişiyi tanımadan teşhisi kafanızda hemen koymanızdan dolayıdır. Önyargı insanı çıkmaza sürükleyebiliyor. Normal davranın yani dalaverelere gerek yok unutun gidin , kimseden beklentiniz olmasın.

İyi bir gözlem yapın insanların size nasıl davrandığına değil çevrelerinde nasıl davrandıklarına bakın insanlar ilk tanıştıklarına hep iyi olur zaten mevzuat çevresindedir sizde ona göre insan seçersiniz çevrenizi ona göre donatırsınız ne diyebilirimki.

Ben o şahsın pek çok olayını unuttum ki inşallah biter gider nasip herşey önyargım inanınki kimseye yok
Belkide kişiyi tanımadan teşhisi kafanızda hemen koymanızdan dolayıdır. Önyargı insanı çıkmaza sürükleyebiliyor. Normal davranın yani dalaverelere gerek yok unutun gidin , kimseden beklentiniz olmasın.

İyi bir gözlem yapın insanların size nasıl davrandığına değil çevrelerinde nasıl davrandıklarına bakın insanlar ilk tanıştıklarına hep iyi olur zaten mevzuat çevresindedir sizde ona göre insan seçersiniz çevrenizi ona göre donatırsınız ne diyebilirimki.

İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
Adamı oltaya getirmeye çalışırken kaçırmışsınız. Avınıza sessizce yaklaşacaksınız o anlamadan parmağınıza yüzüğü takmış olacak 😁

Back
X