• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi fikirlere ihtiyacım olan bi konu bu...

size tavsiyem beraber olunabilecek kalabalık ortamlarda biraz daha bulunmanız ve nabız yoklamanız ,böyle damdan düşer gibi olmaz.Ya da sosyal ağlardan önce bir arkadaşlık bir kaç sohbet ardından bekleyiş eğer adım gelmeze taarruz :D
Sosyal ağlara takılmıyo bu adam çok fazla. paylaşımı bile yok doğru düzgün. Bende kalabalık ortamda olmak istiyorum ama bir türlü denk düşmüyoruz ki bendekide şans.

sana karşı ilgisi var mı o da önemli birden bir kahve içelim mi deme bence eğer arkadaş gibi konuşuyorsanız ona göre birşeyler ayarlayabilirsin yada kuzeninle eşiyle bir yerlere gidip bir şeyler yapablirsiniz çok şey yapılacak ama hemen öyle bir kahve içelim mi diye atlama
tamam yapmam zaten herkes o şekilde mesaj atma yazmış =) ama denk gelemiyoruz ne yazıkki aynı ortamlara

Merhabalar; evlenmeyi düşünmediğini nereden biliyorsunuz ki, kaç yaşında yaşı benden büyük demişsiniz. Bence bu arada kuzeninizden; nerelere gider, ne yapar, görüştüğü biri varmı öğrenin bir. Örneğin spor merkezine gidiyorsa, sizde gidin ve karşılaşmış gibi yapın ve sohbet edin, ilginizi belli edin.

Bakışlarını yakalıyorum ama sık gördüğüm bi insan değil ne yazıkki. sürekli biararda olsak anlarım az çok.

ya canım ilgi alanı olan bişey biliyorsan sen de onunla ilgili soru sorabilirsin yardım alıyormuş gibi davranırsın olmazmı

OTE="drderin, post: 38864032, member: 320344"]Bende aynen böyle düşünüyorum ama ne yapabilirim yani sen olsan ne yaparsın[/QUOTE]
Sosyal medyadan ulaşabileceğin biri mi? ben şansımı denerim kendine göre birini bulmak kolay değil. .

Merhabalar; evlenmeyi düşünmediğini nereden biliyorsunuz ki, kaç yaşında yaşı benden büyük demişsiniz. Bence bu arada kuzeninizden; nerelere gider, ne yapar, görüştüğü biri varmı öğrenin bir. Örneğin spor merkezine gidiyorsa, sizde gidin ve karşılaşmış gibi yapın ve sohbet edin, ilginizi belli edin.
görüştüğü biri olmadığını biliyorum. Evlenme konusunda da düşünmüyor belkide düşündürcek biri çıkmamıştır yada nasip bu işler diyelim.. spor konusunda mantıklı onu sorayım bi

Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
Karşı taraftan da olumlu bir tepki varsa yapılabilir bu dediğiniz. Ama tepki yoksa veya bilmiyorsanız çok riskli.

OTE="drderin, post: 38864032, member: 320344"]Bende aynen böyle düşünüyorum ama ne yapabilirim yani sen olsan ne yaparsın
Sosyal medyadan ulaşabileceğin biri mi? ben şansımı denerim kendine göre birini bulmak kolay değil. .[/QUOTE]
soayal medyada var hepsinde ekli =)=) fakat sürekli kullanan biri değil ayda bir paylaşım yapar öyle diyim mesela

Karşı taraftan da olumlu bir tepki varsa yapılabilir bu dediğiniz. Ama tepki yoksa veya bilmiyorsanız çok riskli.
Başkasına gidip söylemeyeceği için teklif dahi etsem rahatım ama geri çevirirse yine çok sıkıntı etmem sadece yüzyüze geldiğimizde utanırım haliyle.. g..t olmuş hissi =)=)

Sosyal medyadan ulaşabileceğin biri mi? ben şansımı denerim kendine göre birini bulmak kolay değil. .
soayal medyada var hepsinde ekli =)=) fakat sürekli kullanan biri değil ayda bir paylaşım yapar öyle diyim mesela[/QUOTE]

Bence bir mj la ise baslasan daha iyi olur pat diye hadi kahve icelim dersen 1-0 yenik başlarsın gibi geliyor bana.. oncesinde bir muhabbet olsa belki o seni davet eder. .

Sosyal ağlara takılmıyo bu adam çok fazla. paylaşımı bile yok doğru düzgün. Bende kalabalık ortamda olmak istiyorum ama bir türlü denk düşmüyoruz ki bendekide şans.
anladım o zaman bu beyi biraz daha yakıından takip etmeye başlayabilirsiniz ..Nerelere gider,nerelerde takılır,karşılaşabilme ihtimali yüksek yerlerde dolanma,bunun için üstü kapalı sorular sorulabilir diye düşünüyorum..Kolay gelsin,umarım istediğiniz gibi sonuçlanabilir ..
geçen bir kız arkadaş hoşlandığı çocuğa beraber sinemaya gideli mi ben buraları pek bilmiyorum,bana eşlik eder misin dedi .:KK50:.Çocuğun ona baktığını,gözgöze geldiklerini falan düşünüyordu biz de gazladık kızı sonradan pişman oldum ama biz onun söylediklerine dayanarak çocuğunda ona ilgisi var sandık ,çocukta çok yoğunum ama istiyorsan sinema adı verebilirim dedi o_OYani kibarca reddetti sonrası malum ,hüsran ...

Son mesajindan sonra acikca konusman gecti icimden.dedigin gibi olumsuZ cevap bile alacak olsan bu sadece ikiniz arasinda kalacak,az cok tanimisin yani karsindakini.ee sık sık bir araya gelme ihtimalide yoksa,kuzen filanda hic duymasin diyirsaniz ki oyle,is basa dustu.kolay gelsin.

Kimseyi karistirma hoş bir portre cizmezsin bu şekilde. Acik acik kahve içmeye cagir cekinecek bir durum yok. Erkek arkadasima ilk adimlari atan bendim kahve içmeye de ben cagirdim simdi 3 yildir birlikteyiz canimdan çok sevdigimle :KK36: Ne dert edilecek ne de cekinilecek bir mevzu degil canim benim bu, hakkinizda hayirlisi olsun :)

anladım o zaman bu beyi biraz daha yakıından takip etmeye başlayabilirsiniz ..Nerelere gider,nerelerde takılır,karşılaşabilme ihtimali yüksek yerlerde dolanma,bunun için üstü kapalı sorular sorulabilir diye düşünüyorum..Kolay gelsin,umarım istediğiniz gibi sonuçlanabilir ..
geçen bir kız arkadaş hoşlandığı çocuğa beraber sinemaya gideli mi ben buraları pek bilmiyorum,bana eşlik eder misin dedi .:KK50:.Çocuğun ona baktığını,gözgöze geldiklerini falan düşünüyordu biz de gazladık kızı sonradan pişman oldum ama biz onun söylediklerine dayanarak çocuğunda ona ilgisi var sandık ,çocukta çok yoğunum ama istiyorsan sinema adı verebilirim dedi o_OYani kibarca reddetti sonrası malum ,hüsran ...
offf fena olmuş bak bu insan yerin dibine girer korktum şimdi

offf fena olmuş bak bu insan yerin dibine girer korktum şimdi
evet bir de onlar her gün karşılaşıyorlar ..Yani kabulda edebilir etmeyebilirde hee etmezse dünyanın sonu değil ama reddedilmek kimin hoşuna gider ki ...Siz o yüzden biraz daha gözlemleyin derim ...

Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)

yok artık kuzenıne söylemekten cekınıyorsun ama kahve içmek için çağırmayı düşünüyorsun:KK57: çok absürd olur bence. en doğrusu kuzenıne bahsetmen.yapamam dıyosan bı şkilde facede vs ekle bı bak bakalım belkı hayatında bırı var yada bırını sevıyo....yada sana yaklaşımına bak.....ılk adımı sen atma

yok artık kuzenıne söylemekten cekınıyorsun ama kahve içmek için çağırmayı düşünüyorsun:KK57: çok absürd olur bence. en doğrusu kuzenıne bahsetmen.yapamam dıyosan bı şkilde facede vs ekle bı bak bakalım belkı hayatında bırı var yada bırını sevıyo....yada sana yaklaşımına bak.....ılk adımı sen atma
cevap için teşekkürler ..:)
kuzenime söylemekten çekinmiyorum ama birini sokmak istemiyorum araya
kahve içmeye çağırmak sadece bir fikirdi.. onunla konuşma imkanı yakalamak istiyorum.
facemde var adam zaten sürekli paylaşım yapan giren biri değil. (girseydi iyi olurdu tabiki)
biri yok hayatında üstü kapalı öğrendim =)

cevap için teşekkürler ..:)
kuzenime söylemekten çekinmiyorum ama birini sokmak istemiyorum araya
kahve içmeye çağırmak sadece bir fikirdi.. onunla konuşma imkanı yakalamak istiyorum.
facemde var adam zaten sürekli paylaşım yapan giren biri değil. (girseydi iyi olurdu tabiki)
biri yok hayatında üstü kapalı öğrendim =)

bence araya bırını sokmak daha ıyı olur....ağzını arar hıç olmazsa ....hanı dırek soylemezde drdeın hakkında ne duşunuyorsun ben sızı yakıştıryorum dıye zar atsa hıç olmazsa düşüncesını oğrenır

eli karıştırma faceten felan ekle.aaa sen kuzenimin kaynısın felan dee ekle gitsin

Back
X