Ciddi ilişki

Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Neden evlenmek için acele ediyorsunuz ? Belki maddi açıdan hazır değil. Nisan konusunda haklı çok yıpratıcı bir surec. Biraz birbirinizi tanıyın ya hemen adamı sıkıştırmayin.

Bence de bu konuları konuşmadan bir 5-6 ay bakın belki zamanla fikriniz değişir. Şimdiden ailem sevgili olarak beklememe izin vermez VS diye kendinizi baskı altına almayın. Belki tanışma süreciniz iyi geçerse onun da fikri değişir. Daha tam sevgili bile değiliz diyorsunuz bu konuları konuşup birbirinizi sıkmak için erken. Vaktinizi birbirinizi tanımaya ayırın.

Bana çok saçma geldi,insan bunun planını yapamaz. kuzenimin eşide asker evet kız belli zamanlarda evde tek kalıyor ama sonuçta evlendi.bence ciddi ilişki isteme, zamanı gelince diye baştan söylemiş.

yarına garantimiz yokk, 3 yıl güzelmiş :işsiz: aşık olmuşsun belli heemn savunuyorsun adamı ama söylediği şeyde mantıksız 3 yıl kimse kimseyi beklemezzz ki bekledi diyelim adam toz olur

Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Bence nişan söz kaldırılsın ve mazeret olmaktan çıksın... Bu zamanda evlilikleri aman Allahım dercesine zora sokma modası bitsin artık...

Ben beklemeyi göze alıyorum ama sevgilisi olarak değil nişanlısı olarak ailemde öyle üç sene sevgili olarak beklememi izin vermez normal olarak
adam nişanlılığı istemiyor çünkü nişanın hem aileler arasında hem de hukuki olarak da külfetleri var. size sevgiliyiz diyor ama belki gittiği yerde daha iyi birine denk gelecek ve size ailenize ve kendi ailesine herhangi birşey açıklamak zorunda kalmadan ayrılabilecek. çalışna mesleği olan bir erkek için bir yüzük takmak zor değil.

Daha cok yeniyseniz mumkun degil bekleyemezsiniz ve iliski surmez. Tek seceneginiz o degil. Bu kadar erkenken oldurmaya calisip kendinizi yipratmayin isterseniz

Zamana bırakın, tanıyın önce, erkeklerin söylediklerine değil yaptıklarına inanmanızı tavsiye ederim. Belki daha farklı olur ilişkiniz.

Ya biz tanışalı çok olmadı yeniyiz ve tam olarak sevgili değiliz onun için çok bişe diyemedim açıkçası
Ohoo 3 sene evlilik lafini agziniza almanizi engelleme calismasi gibi geldi bu bana. Ben pek iyi niyet goremedim.
Nisanlilikta yipranan cift sevgililikte de yipranir yani. Nisanlilik sadece evlenme sozu verme.

Neden evlenmek için acele ediyorsunuz ? Belki maddi açıdan hazır değil. Nisan konusunda haklı çok yıpratıcı bir surec. Biraz birbirinizi tanıyın ya hemen adamı sıkıştırmayin.
Ben acele etmiyorum oda evlenmek istiyo ama engel olan Doğu görevi olması adamı sıkıştırdığım yok hersey ortak karar bilmeden konuşmayin

adam nişanlılığı istemiyor çünkü nişanın hem aileler arasında hem de hukuki olarak da külfetleri var. size sevgiliyiz diyor ama belki gittiği yerde daha iyi birine denk gelecek ve size ailenize ve kendi ailesine herhangi birşey açıklamak zorunda kalmadan ayrılabilecek. çalışna mesleği olan bir erkek için bir yüzük takmak zor değil.
Kafam çok karışık inan ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum

Doğu görevi için mecburmuş orda ev açma olayı olmazmış ondan 3 sene diyo
Neden olmazmış? Çok saçma. Evlenmeden önce memleketinde ev dizip evlenince görev yerinde 3-4 yıl yaşayan çiftler var mesela.

Bildiğim kadarıyla askerler bir yerde 3-4 yıl kalıyor zaten. Ee siz evlenseniz bir yerde çakılı kalamayacaksınız. Yani adamın mantığıyla sizin hiç evlenmemeniz gerekir.

Back
X