• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişki !!

Çok doğru bir meslek seçimi derken, hakaret mi etti tebrik mi etti anlamadım arkadaşı... Ama benim de vereceğim cevap birebir aynı olurdu sanırım.

Sevdiysem üzülürüm, sevmediysem yada sevgim bittiyse üzülmem, herşey bu kadar net. Acımı cinsellik yaşayıp yaşamadığıma göre yaşamam yani.

Muhtemelen hakaret etmeye çalıştı. Neden o kadar saldırganlaştı anlamadım.

Ya ne bu ya ayrıl gitsin.Bosanmis olabilirsin bosanmis olman kizlik zari gitti diye ohh herkesle yapabilir o zaman diye dusunen abaza beyinli erkeklerin fikirlerini dogru cikarmayin.Bu cinsellik olayi konusularak olacak bir sey mi ya kesinlikle niyeti ciddi degil.Her seyin bir zamani var bir zaman gelir ikinizde istersiniz konusmadan birden olur zaten.Bunlarin konusulmasi dile getirilmesi igrenc ve cok rahatsiz edicidir bence ya..Gercekten bunu birak sen sana ve senin kadinlik degerlerine onem verse ilk aydan asla bu konulara giremezdi.Madem cok arzuluyor o zaman isi ailelere yansitip en azindan bir tanistirip sana bunun sinyalini versin oyle bunu konusma cesareti toplasin.Ne bu simdiden..Ya ciddi dusunen bir adam sen yuru ben arkandan seni izleyecegim der mi igrenc cok rahatsiz edici.Bari kirli pis dusuncelerini icinde saklasa ya..Gercekten karsina daha bir suru kisi cikar yasin genc ilk karsina gelenle ciddi olacak diye bir sey yok ayril gitsin.Kendine baska birini bulsun cinsellik konusacagi..

Yani biraz zaman geçsin güven oluşsun aramızda, huyumuzu suyumuzu öğrenelim , birbirimizi tam tanımadan ne kadar ilerleyebilirz ki, cinsellik yaşanmamalı asla demiyorum ben, ama daha 1 aylık tanıma evresinde de olmasın diyorum

İstemiyorsan yapma tabi, ama sen de istiyorsan ne diye deadline koyucan. Bir ayda olmaz kaçıncı ayda olur? ...

Cinsellik olmazsa sogurum diyerek ustu kapali tehdit etmis.. Sogursa sogusun, ne bu boyle?
Bence iyice analiz et.. Itici geldi bana

Tam olarak öyle valla. Hatta ben, beni oyle sapkınlık derecesinde arzulamayan adamla sevgili olmam asıl. Yürü arkadan bakayım desin, eğil izleyim desin. Dudağını ısırdığım an harekete gecmeyecek adamı napayim ben ya. Ne oldu yani...

Adam tutkulu, olmasın mı yaniii :KK8: (yüzünü kapatan sarı smiley var burda :KK22:) :KK48:

Son düzenleme:
Muhtemelen hakaret etmeye çalıştı. Neden o kadar saldırganlaştı anlamadım.

Belli kalıplara sıkıştırılmış hayatlar, böyle saldırganlaşmasını çokta yadırgamadım. Ama mesleğime hakareti de kabul etmem, buyursun okusun avukat olsun da görelim. O övündüğü sağ lobuyla belki alırken hukuk fakültesine.

Yani biraz zaman geçsin güven oluşsun aramızda, huyumuzu suyumuzu öğrenelim , birbirimizi tam tanımadan ne kadar ilerleyebilirz ki, cinsellik yaşanmamalı asla demiyorum ben, ama daha 1 aylık tanıma evresinde de olmasın diyorum
bana da oldu bitti ye getirmek gibi geliyor biraz zaman geçsin sana vereceği değeri az çok görürsün
sonra kendiliğinden olur zaten

Yani biraz zaman geçsin güven oluşsun aramızda, huyumuzu ksuyumuzu öğrenelim , birbirimizi tam tanımadan ne kadar ilerleyebilirz ki, cinsellik yaşanmamalı asla demiyorum ben, ama daha 1 aylık tanıma evresinde de olmasın diyorum
Sen bu adamla sevişmek istiyor musun? İlişkiniz bittiğinde kendini yerden yere atmayacaksan, koca kadınsın, al önlemini seviş. Belki de aranızda o arzudan güçlü bir aşk filizlenecek, filizlenmese de sevişmek istediğin adamla sevişmiş olursun, çok da dert etme.
Ha sen bu adamla sevişmek istemiyorsan, sevişme.
Cinsellik spontan gelişmeli bence. Yani adamın evli barklı olmadığını bilecek kadar tanıdıysan ille de her şeyi bileyim sonra sevişiriz diye kasma kendini.
Yapmak istiyorsan, yap, kendini de suçlu hissetme. Ha yok hiç bana göre değil, evlenmeden cinsel ilişki diyorsan, o da senin kararın, sırf adam istiyor diye sevişme.
Ama aranızda 1 ayda o çekim olduysa olmuştur.

Yorumlarin tamamini okumadim cevaplamissindir belki evlilik yaptigini soyledikten sonrami bu arzu ortaya cikti yoksa bastanda varmiydi.Eger evlendigini ogrendikten sonra basladiysa suphelenmek lazim.

Zaten 3. Görüşmede söyledim, tam tanımamıştım orda da, başından dürüst olmak istedim, benimle ileriye dönük ciddi birşey düşünüyorsan, bilmeni gereken durum var ona göre adımımızı atarız, seni bu durum rahatsız edecekse hiç ilerlemeyelım alışmayalm dedim. Bu olayın önemsiz olduğnu takıntılı biri olmadığını, yargılamanın yanlış olduğnu söyledi ve öylece de başladık ilişkiye, sonraki bir kaç görüşmede artık sıkı fıkı olmaya başlayınca olaylar gelişti, çok sık görüşüyoruz birşeyler paylaşıyoruz zaman geçiriyoruz, çabuk ilerledik aslında, artık engel olamadığını beni istediğini karşı koyamadığını felan söylemeye başladı, ben soğukluk olur evlilik öncesi yaşamak uzaklaşırız birbirimizden dedim, o da tam aksine yaşanmazsa soğukluk olur cinsellik önemli diye belirtti

Zaten 3. Görüşmede söyledim, tam tanımamıştım orda da, başından dürüst olmak istedim, benimle ileriye dönük ciddi birşey düşünüyorsan, bilmeni gereken durum var ona göre adımımızı atarız, seni bu durum rahatsız edecekse hiç ilerlemeyelım alışmayalm dedim. Bu olayın önemsiz olduğnu takıntılı biri olmadığını, yargılamanın yanlış olduğnu söyledi ve öylece de başladık ilişkiye, sonraki bir kaç görüşmede artık sıkı fıkı olmaya başlayınca olaylar gelişti, çok sık görüşüyoruz birşeyler paylaşıyoruz zaman geçiriyoruz, çabuk ilerledik aslında, artık engel olamadığını beni istediğini karşı koyamadığını felan söylemeye başladı, ben soğukluk olur evlilik öncesi yaşamak uzaklaşırız birbirimizden dedim, o da tam aksine yaşanmazsa soğukluk olur cinsellik önemli diye belirtti
biz ne desek boş tanımıyoruz adam abazamı kullanacakmı yoksa kaybedemiyeceğin kadar iyi birimi sen karar vereceksin çünkü sonuçları seni bağlar ve senin hayatın

beni istediğini karşı koyamadığını felan söylemeye başladı, ben soğukluk olur evlilik öncesi yaşamak uzaklaşırız birbirimizden dedim, o da tam aksine yaşanmazsa soğukluk olur cinsellik önemli diye belirtti

Ama adam direk sevişmezsek soğurum gibi kaba bir yaklaşım da
bulunmamış.
Senin söylemine kendi bakış açısına göre cevap vermiş.

Anladigim kadariyla zamanla belli etmis isteklerini ama siparisle olmus biraz siz bence bu tavrinizi surdurun bakalim tepkisi ne yonde olucak.Zaten sizde her anlamda hazir hissederseniz kafanizda bu sorular olmazdi.

Tam olarak öyle valla. Hatta ben, beni oyle sapkınlık derecesinde arzulamayan adamla sevgili olmam asıl. Yürü arkadan bakayım desin, eğil izleyim desin. Dudağını ısırdığım an harekete gecmeyecek adamı napayim ben ya. Ne oldu yani...

ne oldu derken ?iki taraftaki amaç cinsellik yaşayıp sonrada herkes yolunaysa evet siz isteklerinizde haklısınız ,lakin konu sahibi evlilikten bahsediyor.bu tür yaklaşımı olan erkekte ne kadar ciddiyet aranmalı o da aşikar

ne oldu derken ?iki taraftaki amaç cinsellik yaşayıp sonrada herkes yolunaysa evet siz isteklerinizde haklısınız ,lakin konu sahibi evlilikten bahsediyor.bu tür yaklaşımı olan erkekte ne kadar ciddiyet aranmalı o da aşikar

Ya yapmayın sevişmeyenler terkedilmiyor mu.
İlişki biteceği varsa sevişsende bitiyor, sevişmesen de.

beklediğimiz gibi karıştı buralar.

konu sahibi bence sen zamana bırak. adamı kesin bi dille beklemeye niyetinin olduğuna ikna et. bakalım tavrı nasıl oluyor.

bir de bakın şu da bana yanlış geliyor. tahminime göre başbaşa bi yerlerde görüşüp yakınlaşıyosunuz. eğer öyle değilse veya söylemek istemezseniz siz bilirsiniz. yorum yapabilmek için varsayımda bulunuyorum. ilk yorumumda dediğim gibi cinseliği asla problem etmem çok da rahat yaşarım. neyse. eğer böyle bi durum varsa adamın 6 ay boyunca sadece tutkulu bi biçimde öpüşmeye devam etmesini bekleyemezsiniz. çünkü bana göre anatomik olarak imkansızz.

Back
X