- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
olgun bayanım demıyorum elbette yanlış yapabilirim diye bu konuyu açtım buraya , ben sıcakkanlı biriyimdir sert bir mizacımdır yoktur bundan cesaret alarakmı cinsellik muhabbetini yapıyor kestiremedim, cok inceliyorum cinsellik konusundan haric hal hareketlerini , mesela üşümeyim diye yollarda perişan olmayım diye hergün işten alıyor benı , gecikiyorum 1 saat ama sıkıntı bile yapmıyor , ev eşyasını satan mağazanın önünden geçerken burdan alalım eşyaları diyor, taşınacağımz ev sıfır olsun, böcek olmaz sıfır evlerde diyo böcekten tiksiniyor. Yani bunları demesi zor değil elbette, bir parmak bal çalıyor ağzına diye bakılabilirde bende bazen bu düşünceyi getiriyorum aklıma yalan yok ama o anki ciddiyetini de hissedebiliyorum ,o yüzden kafam karışıyor ne doğru ne yanlış kestiremiyorum artık
ben de burdan niyetini kestiremedim ama evlenmeden asla düşünmüyorum, buna göre görüş benimle deyin.
biraz muhafazakarım bu konuda derseniz daha iyi olur.. yani evlenmeden kimseyle birlikte olmuyorum imajını kafasına yerleştirin.
gerçekten seviyorsa, istiyorsa devam ettirsin. niyeti ortaya çıkar.
siz de rahatlarsınız. acaba beni kullanmak mı istiyor sorusu kafanızdan silinir.
kullandırtmayın da kendinizi zaten.