• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişki !!

Vala hala çözemedim yillar geçti üzerinden hakikaten kac tane erkek kendini o derece tutar. Aksi gibi bana denk geliyor bir de iste yani dünyanın işi işte... :)

Yok mümkün değil tutmaz tutamaz.Ayrıca karşısında istekli bir kadın var niye tutsun bunu bile bile zaten asla tutamaz.o arkadasta bir sıkıntısı varmış ben e bilinçaltı boşuna ayrılmamışsınız :)))

Aynen katılıyorum.Son ilişkim 3,5 sene sürdü ilkgünden son güne kadar aynı tutku ve heycan vardı.ama tabi ilişkinin geri kalan %50 si bana eehh yeter dedirtti :)

O durumda da kopmak zor oluyor... Ama kimse ilişkileri lanet olsun kullanildim modunda yaşamamalı. Geçmiş güzel anıları, unutmak icin yaşamıyoruz. Kötü ayrılmış bile olsak gulumsetebilmeli yaşananlar.

Why so serious? :) ciddiyet ne ola ki yani. Benim bir arkadasim da ondan ayrilan oğlana gitmis "beni kandırdın" demiş. Oglan da buna "kanmasaydin" demiş. Harbi doğru demis dedim beni kandırdın ne ya. Hayat sigortası mı alıyorsun, biriyle guzel vakit gecirmeye mi çalışıyorsun yani..

O durumda da kopmak zor oluyor... Ama kimse ilişkileri lanet olsun kullanildim modunda yaşamamalı. Geçmiş güzel anıları, unutmak icin yaşamıyoruz. Kötü ayrılmış bile olsak gulumsetebilmeli yaşananlar.

Why so serious? :) ciddiyet ne ola ki yani. Benim bir arkadasim da ondan ayrilan oğlana gitmis "beni kandırdın" demiş. Oglan da buna "kanmasaydin" demiş. Harbi doğru demis dedim beni kandırdın ne ya. Hayat sigortası mı alıyorsun, biriyle guzel vakit gecirmeye mi çalışıyorsun yani..

Ya bu ortadoğu kadınlarında var kurban zihniyeti..psikolojide kurban zihniyetindeki insan ne yazik ki farkındalıksız ve gelişime en kapalı insandır.Asla tecrübe sahibi olmaz,yaptıklarının sorumluluklarını almaz çünkü o hep kurbandır.Kendi hayatı onun ellerinde değildir :) hep başkaları ve dışarıdaki hayat onun hayatını yönlendirir:)

İnsan yaşadığı hiçbişeyden pişmanlık duymamalı.çünkü biz biz yapan eskiden yaşadığımız şeyler.beni fatmadan ayıran benim sadece dış görünüşüm değil tabiki yaşanmışlıklar aynı zamanda bugünkü karakterimize,davranışlarımıza seçimlerimize yön veriyor.ama yalanmışlıklarını kurban psikolojisinde yaşayan insanlar hep aynı döngüde dönüp,aynı yanlış seçimleri yapıp duruyorlar

Çok güzel demiş aklın yokmu kanmasaydın o zaman..bizim hatunlar evlenemezse bir ilişkide o ilişkiyi kandırılmışlık görürler.ilişki kavramı yok :) evlenmedik bak kandırıldım..eee yaşadıklarınız,iyi kötü anlar,öğrendiklerin nereye gitti? (birşey öğrenemiyorlar ki ilişkide zaten kurbanlar)bu kadar kafayı evlenmeyle bozmuş ortadoğu toplumlarının genel sorunu heralde

Hatta burda bir üye var tulipa diye, kendisinede söylemiştim (tabiki şiddetle reddetti erkekler kötüyse o ne yapsınmış) o tam psikolojideki kurban psikolojisindeki insanlara öuhteşem bir örnek..bakın konularını aratın hep aynı seyleri yasıyor hep aynı seylerden yakınıyor hep kandırılmıs hem evlenmek isteyip evlenemiyor her tanısıtıgına asık hep evlenmek istiyor :) ama erkekler kötü işte hep :)

Çok şaşırdım.Gerçekten niyetinin çok ciddi olduğunu nasıl düşünüyorsunuz bir kaç kere adamla ilişkiye girseniz artık aranızda bi iletişim bile kalmicağı aşikar.İnsan evlenmek istediği insana ''sen önden yürü ben seni izliyim'' gibi bi tavırla yaklaşırmı be.Bence siz çok yanlış anlamışsınız kusura bakmayın ama.Bana göre herşey çok ortada.Bu normal bi isteme değil.

Hatta burda bir üye var tulipa diye, kendisinede söylemiştim (tabiki şiddetle reddetti erkekler kötüyse o ne yapsınmış) o tam psikolojideki kurban psikolojisindeki insanlara öuhteşem bir örnek..bakın konularını aratın hep aynı seyleri yasıyor hep aynı seylerden yakınıyor hep kandırılmıs hem evlenmek isteyip evlenemiyor her tanısıtıgına asık hep evlenmek istiyor :) ama erkekler kötü işte hep :)

Şuan yaptığınız hiç hoş bir davranış diil ! insanlar burada dertlerini paylaşıp rahatlamak istiyor ya da objektif çözüm arıyor. Siz napıyorsunuz , başka bir üyeyi aşağılamaya çalışıyorsunuz sizce ne kadar etik bir davranış. Hem cinslerimin böyle davranışlarını gördükçe , erkeklere neden kendini bulunmaz hint kumaşı olduğunu bir kez daha anlıyorum. İnsanların kişiliklerine Saygı duyun lütfen!

Kesinlikle katılıyorum :) birbirine körkütük aşık evlenip sırf cinsellik yüzünden evlilikleri aşkları biten bir sürü çift var türk toplumunda..ya adam belki biseksüel,belki gay ..bu forumdada okumadık mı cinsellikte bir tuhaflık oldugunu farkeden ve kocasının cinsel kimliğini sonradan çözen insanlar..istekli gözükmesi illa ki sağlıklı bir erkek olduğu anlamına ve hanmefendiyle cinsel hayatları iyi olacağı anlamına gelmez..

Bu toplum cinselliği bu kadar ignore edip çok basit gereksiz hatta kaçınılması gereken bir ayrıntı olarak gördüğü sürece daha çoook vajinusmuslarla uğraşılacak,boşanmalar aldatmalar,tecavüzler,sapıklıklar,cinayetler yaşayacağız
Adamin biseksuel oldugunu onunla seviserek mi anlayacaksin? Biseksuelin ne oldugundan haberin yok galiba askim

Şuan yaptığınız hiç hoş bir davranış diil ! insanlar burada dertlerini paylaşıp rahatlamak istiyor ya da objektif çözüm arıyor. Siz napıyorsunuz , başka bir üyeyi aşağılamaya çalışıyorsunuz sizce ne kadar etik bir davranış. Hem cinslerimin böyle davranışlarını gördükçe , erkeklere neden kendini bulunmaz hint kumaşı olduğunu bir kez daha anlıyorum. İnsanların kişiliklerine Saygı duyun lütfen!
Kadinlari asagilamayi modernite sanan bi koylu iste. Iki kisisel gelisim kitabi okumus diye iliski uzmani olmus. Yok orta dogulu kadinlar oyleymis yok forumdakiler boyleymis tiriviri. Sanki kendi ingiltere kralicesi. Sen de forumda takilan bi orta dogulusun, hatta bi topicte elli tane analiz kasacak kadar bosundan :d hayattaki tek basarisi da sevgilisiyle sevismek herhalde

Kadinlari asagilamayi modernite sanan bi koylu iste. Iki kisisel gelisim kitabi okumus diye iliski uzmani olmus. Yok orta dogulu kadinlar oyleymis yok forumdakiler boyleymis tiriviri. Sanki kendi ingiltere kralicesi. Sen de forumda takilan bi orta dogulusun, hatta bi topicte elli tane analiz kasacak kadar bosundan :d hayattaki tek basarisi da sevgilisiyle sevismek herhalde

Kardeşim yorumun on numara beş yıldız :) Öpüyorum seni koskocaman :KK37:

kurban zihniyeti diye bi yeni konu öğrenmiş, nerde anlatsam azcık adam zannederler diye koşa koşa buraya gelmiş.
iki tumturaklı laf ettiya, sanarsın feminist kuram öncüsü. neyse he diyek de gitsin hevesli.

Anlatmak istedigim dul bir bayanım benımle yatıp kalkma pozisyonunda ilişki yaşayamazsın kafanda öyle bir düşünce olmasın , ben evlilik düşüncesi ile başlamak istiyorum mesajını vermekti ona ... elbette ilerde ayrılabiliriz bundan normall birşey yok.. Ailesi henuz bilmiyor ne yapmam nasıl davranmam gerektğini bilemedim , benı tanıştır diye söylesem mi onaa
evlenmez seninle hic ümitlenme. niyeti belli

Sizi niye ilgilendiriyor ki bu ?
Olabilir siz öyle düşünmeyin o öyle düşünüp rahatlamak istiyordur belki.
Zorunda mı sizin gibi düşünmek ya da yaşamak ? Değil.

Her düşüncenin kendince garip savunucuları var işte.Kimisi çıkıp ''hepiniz sevişeceksiniz'' modunda gezer,kimisi çıkar ''sevişeni taşlarım'' falan filan...Ne gerek var bir de dedikodu yaparcasına yazmışsınız nickini hiç etik değil.

Ben kimseyi aşağılamadım hanımefendi bunu Tulipanın kendisine de söyledim.Psikoloji de kurban psikolojisine örnek verdim.Ne hakaret ettim ne küfür..hani aşağılama ? İnsanlar buraya fikrini paylaşmaya giriyor bende kendi fikrimi söyledim

Sizi niye ilgilendiriyor ki bu ?
Olabilir siz öyle düşünmeyin o öyle düşünüp rahatlamak istiyordur belki.
Zorunda mı sizin gibi düşünmek ya da yaşamak ? Değil.

Her düşüncenin kendince garip savunucuları var işte.Kimisi çıkıp ''hepiniz sevişeceksiniz'' modunda gezer,kimisi çıkar ''sevişeni taşlarım'' falan filan...Ne gerek var bir de dedikodu yaparcasına yazmışsınız nickini hiç etik değil.

Benim yorumum sizi niye ilgilendiriyor? Yoruma yorum yapmak yasak! İnsanları tenkit etmeyin istediğim yorumu yaparım.Bu da benim fikrim ve sırf sizinle aynı fikri paylaşmadığım için buna müdahele etme hakkına sahip değilsiniz.işinize bakın

kurban zihniyeti diye bi yeni konu öğrenmiş, nerde anlatsam azcık adam zannederler diye koşa koşa buraya gelmiş.
iki tumturaklı laf ettiya, sanarsın feminist kuram öncüsü. neyse he diyek de gitsin hevesli.

2.üniversite olarak psikolojik okumak için almanyaya gelmiş bir insandan bahsediyorsunuz ,laf sokucam diye komik duruma düşmüşsünüz.psikoloji hakkında sizin kendiniz hakkında bildiklerinizden daha çok bilgi ve yetenek sahibiyim.o daracık zihniyetinizle insanların fikirlerine müdahele etmeyin!

Ben kimseyi aşağılamadım hanımefendi bunu Tulipanın kendisine de söyledim.Psikoloji de kurban psikolojisine örnek verdim.Ne hakaret ettim ne küfür..hani aşağılama ? İnsanlar buraya fikrini paylaşmaya giriyor bende kendi fikrimi söyledim

Mesajınızı defalarca okumanızı tavsiye ediyorum ; ama siz ne dediğinizi ,olayı nereye çekmeye çalıştığınız gayet orta sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum...

Adamin biseksuel oldugunu onunla seviserek mi anlayacaksin? Biseksuelin ne oldugundan haberin yok galiba askim

Evet bir adamla seviserek bazı taleplerinden erkeklere de ilgisi oldugunu alayabilirsin ama senin zihniyet dar olunca düşünme de dar tabi :) neyse bak ögrenmiş oldun..yorumlarıma müdahele hakkınız yok herkes istediği yorumu yapar

Ortadoğulu olanlar analiz hakkına sahip değiller mi? "Farkındalık" diye bir kavram var biliyormusun? Senin gibi ortadoğuluyla benim gibi ortadoğuluyu ayıran kavram :) cahil insanların işin içinden çıkamayıp birşeyler bilenleri aşağılamak için aman 2 şey okumuş demesi de bir ortadoğu geleneği mesela :) sende oku kardeşim..ufkunu genişlet biraz.Hayata bu kadar dar baktığın sürece bu modası geçmiş bayatlamış buram buram aşağılık kompleksi kokan cümlelerinle ezbere bir ömür geçirirsin , benim gibilerde seni sosyolojik analiz malzemesi olmaktan öteye gidemezsin.Bu sana son yorumum çünkü duvara laf anlatamayacağımın bilincindeyim :) bye

Ps/ keşke sende seninle aynı fikirde olmayanlara saldırmak yerine 2 kişisel gelişim ya da psikoloji kitabı okumuş olsaydın da hem ufkun genişleseydi, hemde farkındalıklıklarını artıp o kadınlardan biri olduğun için şuan bana saldırıyor olduğunu farkedebilecek içgörüye sahip olsaydın :) ayrıca köylü bir hakaret olmamalı..köylüleri aşağılamışsın. Ve benim savunduğum psikolojik kavramla modern lik kavramının uzaktan yakından alakası yok ciddi kavram karmasası yasamıssın.bilgi sahibi olmadıgınız konularda fikir sahibi olmayın olur mu?

Son düzenleme:
Back
X