Bende çok korkağım,işler ciddiye binince sıvışasım geliyor çünkü hata yapmaktan çok korkarım. Bence bu konuda rahat olan insanlar daha iyi idareci oluyor. Tanıdıkça çok sevdiğim erkek arkadaşım beni evliliğe yaklaştırmıştı güzel hayaller sayesinde ama sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım kimseye güvenemeyeceğimi düşünüyorum sanırım bu işler anında gelişiyor bir formülü yok.
Ay ben bir haftada sevgili olmak istese çıldırırdım yani inanmazdım
4 hafta oldu yani evet demek istiyorum ama ne bileyim ya çok erken diye düşünmüştüm hani 4 haftada neye göre aşık oldun da sevgili olmak, ben siz 1 hafta dediniz şimdi
Bende çok korkağım,işler ciddiye binince sıvışasım geliyor çünkü hata yapmaktan çok korkarım. Bence bu konuda rahat olan insanlar daha iyi idareci oluyor. Tanıdıkça çok sevdiğim erkek arkadaşım beni evliliğe yaklaştırmıştı güzel hayaller sayesinde ama sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım kimseye güvenemeyeceğimi düşünüyorum sanırım bu işler anında gelişiyor bir formülü yok.
Doğru erkek diye bir şey yok. Herşey rastlandı , aynı gün aynı yerde yakında olduğunu için o erkekler kadınlar ile tanışıyorsunuz. Yoksa dünyanın en evlenilecek erkeği, en sevımlı kadını diye bir şey yok.
Kişiden kişiye değişiyor o baba olacak koca olacak erkek kıstası. İki enişteme zaman zaman bakıp; bir insan neden bu erkekler ile evlenir diyorum ama bir ablama göre dünyanın en mükemmel eşi o:)))
Bence arkadaş olamadığın, duygularını konuşamadığın ve vicdansız erkekle beraber olma.
Aslinda cok kisisel bir sey sormussunuz :)
Ben de nacizane kendimden yola cikarak cevaplamak isterim. 7 yillik bir beraberlik neticesinde evlendim. Ama inanin ilk flort doneminde 5 -6 ay icinde bu adamdan baba olur, bu adam ekmegini tastan cikarir demistim. Bunu dedikten sonra daha kisisele indim. Ornegin ccogunlukla benzer seylerden keyif almak cok onemli, yoksa haftasonu biri evde oturmak digeri gezmek isteyince sorun cikabiliyor. Adil olmasi cok onemli, esimin ailesiyle cesitli kisisel sorunlar yasadim ama asla mudahil olup taraf tutmadi, ben kardesiyle hic gorusmuyorum mesela asla bisey demedi. Kisaca benim icin iyi bir baba olabilmesi, adil olmasi ve benim gibi gezmeyi sevmesi onemliydi :)
Cogunlukla uyumlu bir evliligimiz var cok sukur, yuzde yuz uyum yoktur ufak seyleri tolere etmek de evlilige dahildir :)) tabi karsilikli olmak kaydiyla.
Umarim eşinizi yakin zamanda bulur ve cok mutlu olursunuz.