ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Gözlerim doldu yaaaaaa o kadar mutlu oldum kiii.. Güzel bi konusma olmus ve sen de tavrini koymussun.

Hanimlar yaa cok iyi bir is cikardik!! Bir evliligide böylece kurtarmis olduk. Masallah bize tütütü

merhaba, coook tesekkur ederim desteginiz icin.
tatliya bagladik insallah bir daha bu sebeplerden kavga etmeyiz, ben elimden geleni yapacagim.
esimede cok net soyledim bir daha bu tip laflari kaldirmayacagimi
kadinlarin gucu kucumsenemez , hepinize cok tesekkurler beni yalniz birakmadiniz

merhabalar cok tesekkurler, insallah guzel gecinip gideriz.
bastan sona kimse degismez biliyorum, ben kendi uzerimde calisacagim bu yaptiklarimi yapmamaya, annesi gibi davranmamaya, bunaltmamaya surekli arayip mesaj atmamaya ugrasacagim. bunlari yaparsam ondada bir rahatlama olur diye dusnuyorum boyle gerilmeyiz. cok sagolun desteginiz icin eger birsey olursa yine yardim isterim

günlerdir sessizce takip ediyorum, mutlu sona yorumumu yapayım.ben bu işin dönüşü yok diyodum ama iyiki yanılmışım sevindim. adam demiş sen çocuk istemiyorum deyince söyledim o sözleri diye yani tartışmayı sen başlattın o sözleri söylemesine sen sebep oldun. hiç bunları haketmiyorum ağır falan deme. kaldıramıyacağın şeyleri duymak istemiyosan, önce sen dikkat etceksin konuşmalaarına. sen hep eşini suçlayıcı konuştun ama, ben eşinde suç göremiyorum fazla etkiye tepki onunki. ondaanda vardır muhakkak ama büyüğü sende.
adam seni çok seviyoki değişeceğini umuyo artık vazgeçemiyo senden. umarım bundan sonra mutlu olursunuz, adamı boğmazsın.

Hadi gözün aydın çok sevindim

Cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz ve desteginiz icin cok sagolun
Insallah
Arada bir bizi dellendirsen de çok sevdim ben seni.
Hadi bakalım,daha güzel konularda görüşelim bundan sonra inşallah.
Yerinde olsam bu konuyu da kapattırırdım,nasıl olsa çözümlendi çok şükür.
Gelip boşuna yorum yapan olmasın.
Yine de sen bilirsin tabii...

bende sizi cok sevdim tesekkurler yorumlariniz icin cook tesekkurler arada bi kizdirdim biktirdim ama sonunda sayenizde tatliya baglandi

Nasil kapatiliyor konu? bende ayni fikirdeyim bosuna durmasin.

hala tam olarak degismedim tabi kendimi tutuyorum mesaj konusunda fln oyle 1-2 gunde olacak bisey degil galiba..

Sen kapatamazsın canım.
Mune müsait olduğunda gelir,görür,halleder.
Lütfen şekerim lütfen bak rica ederim.
Eşine mesaj yazma artık,her yazmak istediğinde gel buraya, akıcı bir konu bul,yazış,şakalaş,ilgilen,merak et.
Ama nolur adama sarma artık...

bak bu kadar uğraşıp tatlıya bağladın sil baştan yapma lütfen hemen aç bi film internetten izle dikkatin dağılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…