ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Merhabalarr
Esimle konustuk, sonunda!

Kendi uzgun oldugunu soyledigi seylerden dolayi, benim cok ustune gittigim icin kizip soyledigini asla oyle demek istemedigini soyledi. Atesle ustume gelip neden yaniyoruz demek gibi dedi. Bende bu hafta hatalarimi anladigimi ve artik bu davranislarimdan vazgececegimi soyledim.

Ve bir daha hakaret, asagilama veya bu tip agir sozleri kaldirmicam haberin olsun dedim. Oda tamam dedi .
Oda benim senden cocuk yapmam dememe cok bozuldugunu icine dert oldugunu soyledi. Bizim icin cok calistigini baska hic bisey yapmadigini benim ona hep bulastigimi soyledi. Telefona bakiyorum elimden aliyosun, toplantidayim yaziyosun son bi kac aydir sadece dirdir ediyosun sikayet ediyosun sende biliyosun ben hic zarar vermiyorum bize dedi. Bunlar artik cok fazla bardaktan tasiyor lutfen yapma dedi. Bunlari yapmazsan mutlu olmamamiz icin hic bi sebep yok dedi.
Burasi benim evim degil kira dedi , sinirle soyledim hataliyim dedi.
Sende biliyosun iyi oldugumu durust oldugumu yoksa evlenmezdinki dedi. Lutfen bana alan tani bizi yipratma dedi. Ben tv izliyosam birak izleyeyim kafam dagilsin, borcumuz var cok calisiyorum dedi.

Bende merak etme dedim duzelecek bi huyum devam etmeyecegim bunlara. Illaki tartismalarimiz olacak evliyiz sonucta ama tartismaninda adabi var kaba sozler, hakaret bunlari kabullenmicem bi dahaki sefere dedim. Tamam dedi anladim. Ben tartisma oldumu susuyorum biliyosun dedi iceri odaya gidiyorum veya sonra konusuruz diyorum sen beni usteleme yangina korukle gitmeyelim dedi sende sus iceri git baska biseylerle ilgilen sinirimiz sogusun boyle konusalim dedi.

Sarildi baristik. Cok ozledim seni dedi. Sonra bu hafta nasil gecti sordu kendisi paylasti seyahatini. Aksam yemege gidelim dedi.

Boyle :) mutluyum cok sukur atlattik.

Allah razi olsun hepinizden. Beni guclenerek cikardiniz bu kavgadan insallah cozduk biseyleri .
Gelismeleri tekrar haberdar edecegim. Yorumlarinizi bekliyorum zaten merak ediyorum :) simdi boyle yazdim, yanimda degilken haber vermek istedim hemen biliyorum merak ediyosunuz neler oldu. Bende sizin dusuncelerinizi merak ediyorum simdi.

Kuzummmm çok sevindimm. Hadi gözün aydin ;-)

Peaceful konunun hepsini okumadim ama ara sayfalara bakarak olanlari gordum. Icimden gecenleri yazmak istiyorum. Her yeni baslayan iliski gibi ilgiyle dolu arayan soran metak eden deger verdigini gosteren bir flort donemi yasamissiniz. Ve bu hep boyle devam edecek sanarak bu adamla evlenmissin. Adsm da nasilsa cepte diye dusunmus ve evliliginizin en guzel donemlerinde ilgisiz birakmis seni. Isi bahane etmis. Oysa deger verdiklerimize cok yogun olsak da gerekirse kendimizden odun verir vakit ayirmazmiyiz. Bir mesaj atimi bile olsa. Adam kendini geriye cektikce sen de paniklemissin eski ilgiyi yakalamak icin aramissin mesajlar atmissin. Karsilik bulamayinca da ustelemissin. Tum hayatini adamin uzerine kurmussun ya da adamin ilgisizligi seni bu yone itmis. Ve simdi bosanalim diyor ancak bir hafta da seni eve bagliyor gelince yapariz diye. O anda aslinda onsuz da yasayabilecegini gostermek icin resti cekip gerek yok ben gidiyorum donunce anlasmayi hazirlarsin imzalariz ve biter deseydin adam panikleyebilirdi. Ben adamin bu kadar agir laflar soylemesinden merhametsizliginden sanki yedekte biri oldugu izlenimini cikardim. Cunku cok kolay vazgeciyor. Isin diger tarafi tek istedigin adamdan kirlilerini oraya buraya sacmasi degil de kirli sepetine atmasi iken onu bile yapna tenezzulunde bulunmuyor. Cunku deger vermiyor. Seni kaybetmekten korkmuyor. Muhtemelen seni kaybetse de gidecegi baska biri var gibi. Cunku istediginde istedigine vakit ayirabiliyor ki once bir hafta dedigi isini sonra 4 hafta diyor. Is seyahati mi onu da bilmiyorsun aslinda. Senin tek hatali oldugun taraf panik oldugundan adami kaybetmemek icin izerine dusmussun ve adamin totosunu kaldirmissin. O simdi kendini bulunmaz hint kumasi saniyor senin de ondan vazgecemeyecegini dusunuyor. yapilacak sey panik olma. Kaybetmekten de korkma. Bak neden korkarsak korktugumuz basimiza gelir. Su an icin olmasa da ilerde mutlaka olur. O yuzden biterse de bitsin ben elimden geleni yaptim de. Bosanalim derse aglama. Tamam olur de. Ve sevgin icin herseyi adama birakip gitme. Haklarini al. Bosanmis biri olarak soyluyorum eger bitsin derse ikiletme ve haklarini iste. Cunku herseyi biraktiginda emin ol aaa peaceful bana lutufta bulundu bosanmayim demeyecektir. Lutfen korkma. Veartik su adami hayatinin merkezinden cikar. Onu al merkeze yakin bir yere koy ama hayatinin merkezinde hep sen ol. Ancak bu sekilde iliskiler saglikli olur. Ne zaman kendini ihmal eder ve hayatini karsindakine adarsan en cok kazigi da o kisiden yersin. Bu hep boyle olmustur. En cok fedakarligi kendine yap. O bir adim gelirse sen bir adim git iki adim degil. O fedakarlik yaparsa sen de o derece yap fazlasini degil. Oncelik hep kendin ol. Kaybedersen de daha gencsin.uzulme. ben 43 yasindayim ve bir de oglum var ve hayata bitti diye olumsuz bakmiyorum. Mutluluk ille de evli olmak da degil. Kiymetini bilmiyorsa o kisi icin de ugrasma. Gitmek isteyeni de sal gitsin. Cunku zorla da tutsan eninde sonunda gidiyorlar. Lutfen kendinle ilgilen. Gekecek diye dakikalari sayma. Arkadasina git gez dolas. Gelince ne yapacagim diye panik olma. Dogal ol. Iliskinizin baslarinda nasil kendine ozguvenli isen yine oyle ol.

Yasin kac senin adamin isi yogunsa gun boyu telefonda seninle vik vik vik nasil konussun, azicik mantikli olsan kendini bu kadar rezil etmez o laflari duymazsin, adam senle evlenmis zaten daha neyin pesindesin anlamiyorum. Romantizm se aksam evine geldiginde yaparsin, sen hic is yerinde veya toplandita karisisyla svegilisiyle romatizm yasayan adam gordun mu ?
Azicik olgunlasin bence bu sekilde ancak kocanizi ve iliskinizi sacma kavgalarla yipratirsiniz vede en kisa zamanda bosanirsiniz.

Cooook tesekkur ederim herkese , desteginiz icin kiymet verip bana her gun bikmadan usanmadan iyi olmam , iliskimi duzeltmem , kendi degerimi bilmem icin yaptiginiz degerli yorumlariniz icin cok cok cok tesekkurler.
Mutluyum baristigimiz icin gelecege daha umutla pozitif bakiyorum, eski hatalarimi tekrarlamayacagim insallah her seferinde aklima bu son olayi getirecegim.
Esimde dolmus bana ondan bu kadar tepki vermis .
Bi daha kendime agir konusturmayacagim oldugu durumda daha farkli tepki verecegim olayi bir ust boyuta tasirim insallah olmaz bunlar tabi.
Yine bir sikintim olursa size danismak isterim cok sevdim sizi, kk cok sevdim, iyiki variz iyiki varsiniz kadinlar
Bu arada esim cok korkmustu konusmaya basladigimiZda baya bi cekimserdi sesi o sesi gur kendinden emin adam hic yoktu baya hala bosanmak istedigimi sandi basta. Yani inanmisti.
Kendisi konusmak istedi bu arada.
Ve sonra konusmayi fazla uzatmadan sarildi. Simdi cok mutlu.
Baska biri, aldatma vs yazilmis boyle seyler yok hic oyle bir insan degil esim guvenim tam bu konuda.
Insallah mutlu guzel gunler goruruz .

ben şüphelenmiştim başka biri mi var diye? çok şükür ki sadece kafa dinliyormuş.
hadi gözün aydın. inşallah hep mutlu olursunuz.

Yaa bak ne güzel oldu gördünüz mü ? Ne güzel kırdınız adamın inadını. Zor oldu belki çok canınız yandı ama değdi. Bi daha hem ağır konuşmaya cesaret edemez hemde kıymetinizi daha iyi anlar. Çok mutlu oldum canım sizin adınıza. İnşallah artık her şey çok daha güzel olur. Sizin adım atmanizdansa eşinizin gelip konuşmak istemesi ve onun sonucunda da barismaniz sizi daha mutlu etti değil mi ? Hep böyle devam eder inşallah.

Sen kendi değerini bil, bundan sonra sana bunları soylemesine izin verme yeter :) hadi gözünaydın inş. birdaha böyle şeyler yasamazsiniz, mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…