- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
Merhabalar kizlar benim eşim iki bayan ve bide kendi yapmak istiyor bize katılmak isteyen İstanbul'dan ulaşabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin ne yapmak istiyor? Bir de eski üye olacaksın. Uçuştasın galibaMerhabalar kizlar benim eşim iki bayan ve bide kendi yapmak istiyor bize katılmak isteyen İstanbul'dan ulaşabilir
Ulan şu kkde bi bunu görmediğim kalmıştı mübarek günEşin ne yapmak istiyor? Bir de eski üye olacaksın. Uçuştasın galiba![]()
Alıntılanan mesajlara bakKonu ne anlayamadım ciddi olan ne içerik nerde ? Ne sorulmuş boş boş bakıyorum şuan![]()
Allah'ın sevgili kulusun asmdkflşfKonu ne anlayamadım ciddi olan ne içerik nerde ? Ne sorulmuş boş boş bakıyorum şuan![]()
Şaka mı şimdi okudum da okumaz olaydım deli mi ne Allah'ım gece gece saçmalığa gel.Alıntılanan mesajlara bak
Yahu nokta koymuş soru yok konu nerde diye baktım incelemedim arkadaş söyleyince dikkat ettim de etmez olaydım söylenecek çok şey var şuanda Ramazan ramazan birde ban yerim bunu yazan kadın değil bence şaibeli erkek bence yazan kişiAllah'ın sevgili kulusun asmdkflşf
Siteleri mi karıştırdı ne?Şaka mı şimdi okudum da okumaz olaydım deli mi ne Allah'ım gece gece saçmalığa gel.![]()
Örnek bir kk üyesi olarak seni ayakta alkışlıyor, konu sahibini esefle kınıyorum.
Düşünerek yazmış belli de yeri burası değil bende ciddi yazınca bir derdi var sandım gaynana görümceli birşey okurum dedim heyecanla bu çıktı hayattaki şansımSiteleri mi karıştırdı ne?