• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi kendinize bağlamak için hangi duaları denediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kağıtları hazirlat dedim kaç kez ama boşanmaya niyeti yok bana ders vermeye çalışıyor ben bosanalim deyince dünyası yıkıldı
siz açın dava ciddi olmadığınız için takmıyordur
oh ne ala aklınca ders veriyor eve canı isteyince geliyor
ve siz bu adamı bağlamak istiyorsunuz
hadi diyelim bağlandı tekrar güvenebilecek mısınız
aileler bu kadar problem oluyorsa herkes kendi ailesiyle görüşsün kimse kimsenin ailesine laf etmesin
eve geliyor mesela soğuk mu yapıyor tartışma mı çıkarıyor dünyası başina yıkılan adam böyle yapmaz karısının dibinden ayrılmaz

Aslında denize girmenin de negatif enerjiyi attigi söylenir hatta ciplak ayak topraga basmak da öyle. Detay bilmiyorum ben yapmadım ama denemekten ne kaybedilir ki sonuçta falcı buyucu gibi dolandirilan bisey değil
Bence bu da bir tür dolandırıcılık aslında. İnsanlar çaresizlik içinde kivranirken milletten kekledigi paralarla poposuna sürekli silikon bastıran bi kadın tuzla suyu karıştırıp olağan üstü bir iksir yapmış gibi keriz silkeliyor. O kadının doğa üstü güçleri olduğunu sanmıyorum. Evet Deniz ferahlatır, toprak negatif enerjiyi alır ama bunu kendimiz de yapabiliriz.

Bence bu da bir tür dolandırıcılık aslında. İnsanlar çaresizlik içinde kivranirken milletten kekledigi paralarla poposuna sürekli silikon bastıran bi kadın tuzla suyu karıştırıp olağan üstü bir iksir yapmış gibi keriz silkeliyor. O kadının doğa üstü güçleri olduğunu sanmıyorum. Evet Deniz ferahlatır, toprak negatif enerjiyi alır ama bunu kendimiz de yapabiliriz.
Kadının böyle bir iddiası var mı bilmiyorum detay bilmiyorum ama tabi öyle kendimiz de yapabiliriz

Aynısını yazacaktım ama dava edilmekten çekindim 😂

Ya o kadın yağlarla kokularla köşeyi döndü zaten doymadı hala Yok kiloduna bilmemne yağı damlatinca istek artıyomus da Adam kölen oluyormuş da oluyorsa da placebo etkisi inanarak zeytinyağı da damlatsan aynı sey olur bence 😅

Ya o kadın yağlarla kokularla köşeyi döndü zaten doymadı hala Yok kiloduna bilmemne yağı damlatinca istek artıyomus da Adam kölen oluyormuş da oluyorsa da placebo etkisi inanarak zeytinyağı da damlatsan aynı sey olur bence 😅
Böyle bi kadın daha vardı sarışın tombik, o da kendi kitabını şifalı diye satıyordu. Ama tek kitap iki kişiye şifa olmuyormuş, o yüzden herkes tek tek alacak diyordu. Millet de saf gibi aldı o kitaplardan zamanında 🤣

Merhabalar, ilk kez konu açıyorum Yeni üye oldum . Eşimle aramızda baştan beri süre gelen sorunlar var anlaşamıyoruz ben yeni bir sayfa açıp bana bağlansın istiyorum
evlilik kurtarılan birşey değil sürdürülen birşeydir o yüzden iki taraftan biri istekli değilse o evlilik biter,bitirmemekte ısrar edersenizde hep mutsuz olursunuz.

Bir gün çağırın sakince konuşun sizin de hatanız varmış bu böyle olmaz ya eve dön ya da ayrılalım deyin. Veya güzel giyinin bir yerlere gidin sizi mersk etsin. Ya tamamen arayıp sormayı bırakın o sizi merak etsin. Ya da haklı olmayı değil de mutlu olmayı seçip hatanız varsa karşılıklı özür dileyin ve barışın.

Merhabalar, ilk kez konu açıyorum Yeni üye oldum . Eşimle aramızda baştan beri süre gelen sorunlar var anlaşamıyoruz ben yeni bir sayfa açıp bana bağlansın istiyorum deneyipte kabul olan duanız var mı etkili
Sevgi duayla büyüyle olmaz. hangi çağdayız. okuyun araştırın azıcık yaa. çaresizlik değil bu tam bir bilgisizlik.

adam seni sevmiyorsa sevmez bitti. nokta. sevemez. seni sevmeyen birine zorla kendini sevdirmeye çalışmak da eziklik. kişiliksizlik. insan bunu kendine reva görmemeli. insan önce kendini sevmeli. dünyada erkek çok. erkeklere kıran girmedi.

😃😃 ay kim çok meraklı ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X