Ciddiye alınmamak

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Çalıştığım yerde yöneticimle konuşuyorum iş ile ilgili ya da taleplerimi anlatmaya çalışıyorum ben konuşurken yüzüme bakmıyor benimle göz temasi kurmuyor ben bir sey anlatıyorum arkasından sesleniyorum isim var diyip gülüyor kaçıyor resmen kaçıyor bir sey soruyorum telefonuyla oynuyor bildigin boş boş ekranı geziyor bende merak ettim baktım ne yapiyor diye mesajlara girip çıkıyor yada ekranla oynuyor beni niye ciddiye almıyor onu anlamıyorum arkadasım sen ciddi durmuyorsun ondan öyle halbuki herkes sert durduğumu söyler tabi beni tanımadan önce ciddi durmak ne ile kast ediyorlar biri bana ciddiligi anlatsın lütfen

Bu yoneticin kac yasinda? Gozlerinibkacirmasi tuhaf. Ya hoslaniyor senden ve belli etmemeye calisiyor platonik takilarak ya da cidden insanlarla iletisim problemi var. Aklima baska birsey gelmiyor.
İnsanlarla iletişim problemi yok gayet rahat be zaman görsem oradaki kızlarla dedikodu yapıyor sohbet ediyor aramızda bir gerginlik var zaten bir ara bu bizim çalıştığım bölümden arkadaşla konuşuyordu normal bir şekilde beni görünce hemen gitti ben bu kadar mi korkunc bir insanım yani zaten bana bir tuhaf bakıyor her an bogacakmis gibi benden 3 yas küçük bende onun yanında rahat değilim açıkcası boyle davrandığı icin ben hoşlanti oldugunu sanmıyorum resmen beni yok sayıyor insan hoşlandığı kişiye böylemi davranır çalıştığım yerde sorun çıkar diğer arkadaşlara cemkirir bana hiç bir sey demez yanı beni adamdan saymaz ona göre beceriksizim galiba Of ne cok dolmuşum

Bazı yöneticiler böyle tipler oluyor
Sizinle değil onlarla alakalı birşey bu

Bazı yöneticiler böyle tipler oluyor
Sizinle değil onlarla alakalı birşey bu
Bana kendimi ezik gibi hissettiriyor geçen bir sey oldu müdürümüz güldü bir is vardı arkadaş rahatsız gelemedi diye ben devralacaktım sen gel dedi bana müdür bu dalga gecer gibi güldü yanı ben beceriksizimde yapamayacakmışım gibi hiç sevmiyirum onu hiç en çok da kendime kızıyorum cevap vermiyorum diye

İnsanlarla iletişim problemi yok gayet rahat be zaman görsem oradaki kızlarla dedikodu yapıyor sohbet ediyor aramızda bir gerginlik var zaten bir ara bu bizim çalıştığım bölümden arkadaşla konuşuyordu normal bir şekilde beni görünce hemen gitti ben bu kadar mi korkunc bir insanım yani zaten bana bir tuhaf bakıyor her an bogacakmis gibi benden 3 yas küçük bende onun yanında rahat değilim açıkcası boyle davrandığı icin ben hoşlanti oldugunu sanmıyorum resmen beni yok sayıyor insan hoşlandığı kişiye böylemi davranır çalıştığım yerde sorun çıkar diğer arkadaşlara cemkirir bana hiç bir sey demez yanı beni adamdan saymaz ona göre beceriksizim galiba Of ne cok dolmuşum
Diger kisilere cemkirirken sana birsey demenesi, gozlerini senden kacirmasi, senden kacmasi senden hoslandigini gosteriyor. Senden ust konumda oldugu icin boyle davraniyor. Yoneticin olsaydi sana acilmasi daha kolaydi. Oysa konumunu korumak icin senden uzak durmak icin kendini zorluyor ama bir taraftan da bir cekim hissediyor. Bu cekine kapilmamak icin senden kaciyor.

Diger kisilere cemkirirken sana birsey demenesi, gozlerini senden kacirmasi, senden kacmasi senden hoslandigini gosteriyor. Senden ust konumda oldugu icin boyle davraniyor. Yoneticin olsaydi sana acilmasi daha kolaydi. Oysa konumunu korumak icin senden uzak durmak icin kendini zorluyor ama bir taraftan da bir cekim hissediyor. Bu cekine kapilmamak icin senden kaciyor.
Aynen katılıyorum size

Dediğiniz belki mantıklı olabilir ama olayları tam anlatayım bir gün ben yanlış bir sey yaptim bana kızdı sonra ben söyle oldu diye anlatınca bana baktı ve gitti sanki dedigim gibi her an boğacakmis gibi nefret ediyor gibi bakıyor bi tuhaf birde bu beni geçen yıl sevmediğim bir kızla kıyaslıyordu onun gibi ol öyle ol sonra ne oldu aradan iki ay falan geçti bunun eziyetleri bitti ben yokmuşum gibi görmemizlikten geldi yaptıgım hatalara bile cok bir sey demedi ama gerçekten de dediğiniz gibi olsaydi ben pozisyon değiştirecektim is yerimde benimle konuşur ve buna onay verirdi ben müdürümle konuştudugumda senin adini yöneticin vermedi dedi boyle bir adam iste adam da diyemiyorum çocuk iste ayrıca yanımızda olan diğer arkadaşla da aralarında dedikodu çıktı bir insan hemen değişir mi iki ay önce bana eziyet ediyordu ne oldu da değişti ama onun yanında bende geriliyorum bu iyi mi kötü mu bilemiyorum

Acaba niye böyle yapıyor
Başkalarını dinliyor mu
Valla ben görüyorum herkesle rahat bi bana karşı boyle bakıyor ve geçiyor sanki yokmuşum gibi bende gerildiğim icin onunla konuşamıyorum acaba ondan hoşlandığımi mi sanıyor yanlış anlamayayım diye mi yapiyor

Bazen bende onun karşısında gergin oluyorum bocalıyorum acaba ondan hoslandigimi falan mi sandı yanlış anlamamayım diye mi bana karşı boyle

Back
X