Ciddiye alınmamak

Yok o benden üstün
Mecburen katlanmak zorunda kalmak işte... bi laf söyleseniz suçlu olursunuz... ben de sevmem biat kültürünü. Hani belki siz yönetici olsanız sorunlarını dinler,bu şekilde davranmazsınız. Şimdi adama tavsiye verin desem onu da yanlış anlar. En iyisi özel sektörde değilseniz Cimer’e şikayet edin😂

Bazen bende onun karşısında gergin oluyorum bocalıyorum acaba ondan hoslandigimi falan mi sandı yanlış anlamamayım diye mi bana karşı boyle
Zamana birakin, izleyin. Bana hoslaniyor gibi geldi. Cunku hoslanip da karsi tarafa belli etmeyen erkek ilk basta karsi tarafa birseyleri bahane ederek bagirir cagirir. Bakislarini kacirmasi tuhaf cunku. Nefret etse kacirmazdi bakislarini.
Eski bir dizi vardi "binbir gece". Orada da belki izledi iseniz patronu sirkette calisan mimarina asik olmustu ve ilk basta onu hep tersliyordu. Hatta kendine bile itiraf edemiyordu bu durumu. Erkekler genelde boyledir.

Zamana birakin, izleyin. Bana hoslaniyor gibi geldi. Cunku hoslanip da karsi tarafa belli etmeyen erkek ilk basta karsi tarafa birseyleri bahane ederek bagirir cagirir. Bakislarini kacirmasi tuhaf cunku. Nefret etse kacirmazdi bakislarini.
Eski bir dizi vardi "binbir gece". Orada da belki izledi iseniz patronu sirkette calisan mimarina asik olmustu ve ilk basta onu hep tersliyordu. Hatta kendine bile itiraf edemiyordu bu durumu. Erkekler genelde boyledir.
Onunla olmak imkansız benden küçük hem ama dediğiniz gibi izleyeceğim onu bakalim ne yapacak benim daha önce hiç iliskim olmadı bu yüzden her hareketi yanlış anlamak istemiyorum

Banada biraz hoşlanıyor gibi geldi

Valla ben görüyorum herkesle rahat bi bana karşı boyle bakıyor ve geçiyor sanki yokmuşum gibi bende gerildiğim icin onunla konuşamıyorum acaba ondan hoşlandığımi mi sanıyor yanlış anlamayayım diye mi yapiyor
Nedenini sorun bi böyle neden yapıyor ne cevap verecek

Nedenini sorun bi böyle neden yapıyor ne cevap verecek
Artık muhattap olmak istemiyorum onunla dedigim gibi diğerleriyle konuşuyor sanki ben ona yapışmışım gibi davranması sınırımı bozuyor bölümüm değişir insallah bir daha yüzünü görmem tek dileğim bu

Artık muhattap olmak istemiyorum onunla dedigim gibi diğerleriyle konuşuyor sanki ben ona yapışmışım gibi davranması sınırımı bozuyor bölümüm değişir insallah bir daha yüzünü görmem tek dileğim bu
Sorun siz yine de bi illaki bir nedeni vardır

Taleplerini yerine getirmek işine gelmediği için duymazdan gelmeyı tercih ediyor.

Çalıştığım yerde yöneticimle konuşuyorum iş ile ilgili ya da taleplerimi anlatmaya çalışıyorum ben konuşurken yüzüme bakmıyor benimle göz temasi kurmuyor ben bir sey anlatıyorum arkasından sesleniyorum isim var diyip gülüyor kaçıyor resmen kaçıyor bir sey soruyorum telefonuyla oynuyor bildigin boş boş ekranı geziyor bende merak ettim baktım ne yapiyor diye mesajlara girip çıkıyor yada ekranla oynuyor beni niye ciddiye almıyor onu anlamıyorum arkadasım sen ciddi durmuyorsun ondan öyle halbuki herkes sert durduğumu söyler tabi beni tanımadan önce ciddi durmak ne ile kast ediyorlar biri bana ciddiligi anlatsın lütfen
Terbiyesiz adam yada kadın.Bağırın dicemde iş bulmakta zor.He de geç.Napacan.

Terbiyesiz adam yada kadın.Bağırın dicemde iş bulmakta zor.He de geç.Napacan.
He deyip geciyorum ama bazen sinir oluyorum ona kendimi tutamıyorum düşün karşındaki insan seni adamdan saymıyor ve yok sayıyor sanki sen bir sey beceremiyormussun gibi

Back
X