Ciddiyet mi yoksa başka haller mi?

Bana da çok ciddisin,senle konuşmaktan çekiniyoruz derler.

Evet ilk bakışta öyleyim. Hemen herkesle samimi olmam.

Amaaa sevdiysem eğer esprinin de alasını yaparım yani.

O zaman da çok eğlenceli biri olduğumu söylerler.

Kişilik değişmez ki.

Ben çok memnunum halimden mesela.

Sadece benim istediğim insanlar benimle samimi olabiliyor. Diğerlerine direk şut (:

Ama siz memnun değilseniz gülümsemeye çalışın etrafınıza.

bence cidiyet daima iyididr
fazla yüz göz olmak hic bir zaman iyi degil kendimden biliyorum
insani bir süre sonra takmiyorlar ve ciddiye almiyorlar
durumunuzdan sikayetci olmayin asla ki bu sizsiniz degismek icin caba göstermeyin

ya sonuçta yeni tanıştığın birine hemen espiri yapamazsın dimi...yani ilk tanışmada herkes ağırlığını koyar daha sonra samimi olunca başlar aradaki resmiyet kalkmaya...bence sen evlenip boşandığın için bide insanlara ilk bakışta güvenemiyorsun yani zamanla oluyor demekki sende...ve bence en güzelini yapıyorsun...

Ama sizin krakteriniz bu hem bu devirdede en iyisi bu galiba:))) Şaka bir yana ama soruna gelince bana göre herşeyin yeri farklı yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde şen şakrak olunmalı..Benim en yakın çevrem şen şakrak laylaylom tanır ama uzak çevrem ise ukala olarak tanır ki bu benim pek hoşuma gitmesede bu böyle bu insanın yapısı değişmez derler insan yedisinde neyse yetmişindede odur ...

numaralı gözlük kullanıyor musun :) ben gözlük takınca bana da öyle diyorlar :D

Bu yapıyla ilgili ben değiştiremedim mesela
Bazı kadınlar var hahhh hahh hayyyy her an gülerler rahat rahatsırnaşık şey
Çoşkuyla böyle gelene gidene takılır espiri yaparlar, kendileri oldukları belli
Yani onlarda öyle, bende böyle, beni tanıyanlarda ciddi bilirler ben böyleyim
ama tanıdıkca içimdeki çocuğu görürler, çok severler
Ama ilk bakışta evet kimse yanaşamıyor karşı cinstten
Şimdi bu biraz yapıyla ilgili ve insanın yaşadıklarıylada ilgili
Ağır mutsuzluklar ve hayal kırıklıkları hep aklımda diye yaşatıyor insanı
Bunu en iyi ben bilirim, sende boşanmışsın, hep temkinlisin
Birde için buruk yaralısın, bu yara kim ne derse desin üstünden gitmiyor. Kapanmıyor
Hani zamanla unutuyosun eski eşini yaptıklarını diyelim, hayatın değişiyor ama yaşanmış hayal kırıklığı işte o senin içinde biryerlerde gezinip duruyor. Çünkü bu durum bütün hayatına olumsuz etkiler kesinlikle katıyor.. Yani olay tamamen derinde canım
O yüzden hiç sıkma canını bizde böyleyiz napalım. Kendimizi bildikten sonra bir kaç dostta yeter, karşı cinste kısmettir. Doğru insan sen ne kadarda ciddi dursan gelir bulur seni, sen engel olamazsın ona....a.s.

kaydirigubbakcemile5 okurken beni anlatıyorsunuz zannettim, bu kadar olur. bana bir sürü arkadaşım aynı şeyi söyler çok mesafeli duruyorsun ilk bakışta derler sonradan ısınır herkes bana. bu nedenle de arkadaş sayım öyle çok fazla değildir. hiç bi erkekte yaklaşmaz bana bazen kendi kendime çok mu çirkinim neden kimse benimle ilgilenmiyor diye sorarım. cevabı bu galiba, ya da gerçekten çirkinim :uhm: ben de düşündüm bi ara nasıl aşarım bu meseleyi diye sonra kendimi böyle kabul etmeye karar verdim ama bi yanımda öyle çevremdeki bi çok insan gibi sıcak kanlı girişken konuşkan hemen cıvıldayabilen biri olmak istiyor...

ciddi ve mesafeli olmak her zaman iyidir. yalaka tipler yaklaşamaz. insanlar kafasına göre davranamazç daha az kazık yersiniz.
luzumsuz insanla dolu olmaz çevreniz. bende mesafeli ve ciddi biriyimdir. aslında çocuk gibi bir ruhum vardır evde eğlenceli şarkı söyleyen espirili biriyim ama dışarıda asla...
böylesi güzel.. bırakın size de ağır toplar yaklaşsın.

aynı durumdayız, üstelik bende evlenip ayrıldım...çok iyi anlıyorum handikapınızı
ama her zaman bir kadının etrafınca ciddiyet sahibi biri olarak değerlendirilmesi daha olumlu, üstelik boşanmış kadınlar için çok önemli bir bariyer görevi de görüyor bu...
sadece kendinizi güvende hissettiğiniz, sizi bilen tanıyan insanların içinde rahat davranın bence...
insanlar "en aydın görünenler bile" çok rahat kendini açan, kahkahalarını çınlatan, derhal sosyalleşen kadınlara ya "hafif" ya da "saf" gözüyle bakıyor...sonra bu izlenimi toparlamak, kendinizi doğru anlatmak daha zor...
bence başta mesafeyi kurup, aşamalı olarak kendi kişiliğini, karakterini, eğlence alışkanlıkları paylaşan insanlar daha az üzülür

Bu yapıyla ilgili ben değiştiremedim mesela
Bazı kadınlar var hahhh hahh hayyyy her an gülerler rahat rahatsırnaşık şey
Çoşkuyla böyle gelene gidene takılır espiri yaparlar, kendileri oldukları belli
Yani onlarda öyle, bende böyle, beni tanıyanlarda ciddi bilirler ben böyleyim
ama tanıdıkca içimdeki çocuğu görürler, çok severler
Ama ilk bakışta evet kimse yanaşamıyor karşı cinstten
Şimdi bu biraz yapıyla ilgili ve insanın yaşadıklarıylada ilgili
Ağır mutsuzluklar ve hayal kırıklıkları hep aklımda diye yaşatıyor insanı
Bunu en iyi ben bilirim, sende boşanmışsın, hep temkinlisin
Birde için buruk yaralısın, bu yara kim ne derse desin üstünden gitmiyor. Kapanmıyor
Hani zamanla unutuyosun eski eşini yaptıklarını diyelim, hayatın değişiyor ama yaşanmış hayal kırıklığı işte o senin içinde biryerlerde gezinip duruyor. Çünkü bu durum bütün hayatına olumsuz etkiler kesinlikle katıyor.. Yani olay tamamen derinde canım
O yüzden hiç sıkma canını bizde böyleyiz napalım. Kendimizi bildikten sonra bir kaç dostta yeter, karşı cinste kısmettir. Doğru insan sen ne kadarda ciddi dursan gelir bulur seni, sen engel olamazsın ona....a.s.

çok teşekkür ederim çok güzel bir yorum bu içimi ısıttınız ama dediğin bu hayal kırıklığı gerçekten çok yoruyor insanı. dediğin gibi sürekli aklımda diye yaşamak yeniden lades olmamak adına sürekli diken üstünde durmak zor iş yorgunluk veriyor ve benim ciddiyetimde bundan dolayı...s.a.

aynı durumdayız, üstelik bende evlenip ayrıldım...çok iyi anlıyorum handikapınızı
ama her zaman bir kadının etrafınca ciddiyet sahibi biri olarak değerlendirilmesi daha olumlu, üstelik boşanmış kadınlar için çok önemli bir bariyer görevi de görüyor bu...
sadece kendinizi güvende hissettiğiniz, sizi bilen tanıyan insanların içinde rahat davranın bence...
insanlar "en aydın görünenler bile" çok rahat kendini açan, kahkahalarını çınlatan, derhal sosyalleşen kadınlara ya "hafif" ya da "saf" gözüyle bakıyor...sonra bu izlenimi toparlamak, kendinizi doğru anlatmak daha zor...
bence başta mesafeyi kurup, aşamalı olarak kendi kişiliğini, karakterini, eğlence alışkanlıkları paylaşan insanlar daha az üzülür

evet çok doğru söyliyorsunuz bu büyük bir bariyer benim için ben sadece duvarlarımı çok yükseltmek istemiyorum. İç dünyamı keşfeden insan ilk gördüğü an ki şeyleri hissetmesin bu önemli benim için. esasında herkes çok cıvıldaşan kadına hafif yaftasını hemen vuruyor ama nedense hep öyle kadınların gemisi yürüyor bu bir ironi yaniilaelaelaelaelae

Back
X