Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar çider ile tüp bebek varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi? Tüp bebek maliyetlerini gerçekten azaltıyor mu şartları falan neler bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar çider ile tüp bebek varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi? Tüp bebek maliyetlerini gerçekten azaltıyor mu şartları falan neler bilgi verirseniz sevinirim
ben çidere üye olduktan sonra başladım tedavilerime.daha önce memorial hst de yaptırmıştım.int te iletişim bilgileri var. aradığınızda ya da mail attığınızda onlar size dönüyorlar.150 tl karşılığında üye oluyorsunuz.gitmek istediğiniz merkezle anlaşmaları varsa sizin adınıza ilk randevuyu onlar alıyorlar ve indirimlerinden faydalanıyorsunuz.bazı yerlerde ilk muayeneden hiç ücret almıyorlar tedavidede bayağı indirim yapılıyor.şuan bahçecideyim. oradada geçerli muayenede %30.tedavide %10 indirim yaptılar.çok büyük bir rakam değil belki ama en azından 1 ilacımızı aradan çıkartmış oluruz değilmi?