Çifreflik mi yaptığım?

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Günaydın kızlar
Baştan söyleyim aşırı saçma bir konu vaktinizi almak istemem ama cidden canım sıkıldı. Cumartesi günleri de çalışıyorum iş yerime giden dolmuş genelde çok dolu olur, hırsızlık kavga gürültü gırla. Sırf bu dolmuşa binmemek için yolu uzatıp metro kullanıyorum ama bugün geç kaldım diye dolmuşla gittim. çok kalabalık değildi oturdum yanımda da bir amca vardı. 30-35 yaşlarında bir kadın da ayakta bacaklarını koltuğun kenarına doğru attı, ayaklarımı itiyor bunu bilinçli yapmıyordur ama o ittikçe ben yanımdaki amcaya resmen yapıştım. aşırı kaba biliyorum ama bacaklarımı kadının olduğu yere doğru hızlıca çektim. Kadın noluyor dedi bende amcaya yapıştım resmen ayaklarınızı çekin biraz rahatsız oluyorum dedim kadın vay efendim hemen de rahatsız oluyorsunuz yer veriyordum vs dedi ama yer verdiği yok dakikalardır öyle. Kadın uzatmaya başlayınca muhatap olmak istemedim daha tamam sen haklısın diyip kulaklığı taktım sesi hala geliyor yok hemen rahatsız oluyorlar da yol veriyordum da. bir şey demedim ama kendimi aşırı kaba hissediyorum takıldım kaldım. Dert arıyorum kendime galiba. aşırı saçma biliyorum ama kaba biri gibi algılanmak vs istemezdim. gereğinden fazla takıntılıyım bunu akşama kadar kendime dert eder dururum. hatta kadını tekrar dolmuşta görsem özür dilerim o derece taktım kafama

Yooo gayet de yerinde olmuş bence. Ben de benzer durumlarda benzer tepkileri veriyorum. Bazen yanındaki bacaklarını yasladıkça yaslıyır, bir itiyorum. Aman rahatsız mı ettim deyip toparlanıyorlar hemen.

Her şeyin bir adabı var, toplu taşımanın da öyle.

Siz kaba deyilsiniz sadece hassas birisiniz rahatsiz oluyorsunuz birazda anladigim.kadariyla hijyen duskunusunuz o yuzden bu sekilde davranmissinizdir valla kafaniza takacak birsey yok onun ozur dilemesi gerekirdi kusura bakmayin doye

çok hoşsunuz yahu bunda takılacak bir şey yok ki :)

diyelim ki kaba oldunuz,sabahın o saatinde gergin olabilirsiniz. o da yol verdiyse en fazla 5 sn sürer. toplu taşımada hep oluyor böyle çenesi düşükler. takmayın.

Her dolmuşta olabilen şeyler düzgün oturmayı öğrenebilsek sorun olmayacak. Kafana takacak kadar önemli bir dert değil ayrıca bu olayda çirkeflik görmedim ben uyarmışsın sadece.

Aslında bana göre de yok ama içim rahat etmiyor böyle olunca da.

Geçende dolmuştayım bende pek binmem
Okul çıkış saati kız öğrencinin biri süklüm büklüm kasıyor kendini münübüs tıka basa
Üzüdüm haline çektim biraz gel kızım baya sıkıştım ama hiç sorun etmedim
Yere göre kişiye göre değişir

Siz kaba deyilsiniz sadece hassas birisiniz rahatsiz oluyorsunuz birazda anladigim.kadariyla hijyen duskunusunuz o yuzden bu sekilde davranmissinizdir valla kafaniza takacak birsey yok onun ozur dilemesi gerekirdi kusura bakmayin doye

Valla otobuste, dolmuşta hijyenden geçtim artık :)))) dert değil ama kafamda arşa çıkarıyorum bu tarz şeyleri :)

Valla otobuste, dolmuşta hijyenden geçtim artık :)))) dert değil ama kafamda arşa çıkarıyorum bu tarz şeyleri :)
Bemce takilmayin dert te etmeyin bazen insan ne olursa olsun karsilasiyor herseyi her hatayi kendi izde aramaztan vaz gecin kendi izi suclamaktanda vaz gevin sizin yaptiginiz birsey uok icini rahat olsun

Evet, oturcam diye sıkıi sıkış gelip oturanların içine giriyorlar resmen. haksız bulmuyorum kendimi ama kıırmaktan, kaba algılanmaktan korkuyorum. korkunca da ezik gibi oluyor hepten..

Valla bu tipler işi iyi biliyor. Hatalarını bastırarak örtmeye çalışıyorlar ezik misiniz siz de sizin sesiniz daha çok çıksın gidip özür falan dileyip bunların sayılarını arttırmayın

Valla bu tipler işi iyi biliyor. Hatalarını bastırarak örtmeye çalışıyorlar ezik misiniz siz de sizin sesiniz daha çok çıksın gidip özür falan dileyip bunların sayılarını arttırmayın

yaptığım eziklik belki ama içim rahat etmiyor suçluluk duyuyorum sonrasında

ilginç

Bu kadar hassas olma :) Hakkını korumak, sesini çıkarmak her zaman terbiyesizlik veya çirkeflik demek değildir. Hayat karşına daha ne öküzcükler çıkaracak pratik yapmakta fayda var.

Hicte kaba degil davranisiniz..bazen sert olmak gerekiyor kimse kusura bakmasin.Hakkini savunmak icin bazen sert davranmak zorunda kaliyor insan.

Hicte kaba degil davranisiniz..bazen sert olmak gerekiyor kimse kusura bakmasin.Hakkini savunmak icin bazen sert davranmak zorunda kaliyor insan.

Maalesef öyle ama içim rahat etmiyor. Kendime kızıyorum ne gerek vardı diye sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…