Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar önemli değil. su an yaptığınız testler apaçık pozitif.Ama 15 gün öncede Silik görmüştüm sonra beta verdim 1.20 çıktı negatif dedi 5 gün sonra adet oldum bakın 17. Haziran'da cektigim testler aralıkla yaptım farklı test çubuklarıa
Evet ama son adet tarihim 20 haziran 28 29 30 da ilişki oldu yani bu kadar erken net cikar mi ki o beni şüpheye düşürdü son ilişki üzerinden 5 gün geçmiş yani offf bilmedik yabunlar önemli değil. su an yaptığınız testler apaçık pozitif.
İnşallah. Testler çok belirgin pozitif. Doktorunuz kan istemedi mi diyeceğim ama testlerden bahsetmemişsiniz siz tekrardan gidin baktırın hepsini de söyleyin derim sizi korkutmak istemem ama kistler böyle pozitif vermez diye düşünüyorumYaa Allah korusun inşallah öyle birşey yoktur
askimmm doktora git yoksa ben tutup kolumdan götürcem seniEvet ama son adet tarihim 20 haziran 28 29 30 da ilişki oldu yani bu kadar erken net cikar mi ki o beni şüpheye düşürdü son ilişki üzerinden 5 gün geçmiş yani offf bilmedik ya![]()
Yasadigim ilçede özel hastane yok maalesef devlet hastanesine gittim randevu bile yoktu zorla sıra numarası aldım kasık ağrım var diyince bunun için mi geldin dedi bı daha gelirsen randevusuz almam dedi o yzuden ben onalri soylemeye bile ihtiyaç duymadım 13 gün adetime diyeİnşallah. Testler çok belirgin pozitif. Doktorunuz kan istemedi mi diyeceğim ama testlerden bahsetmemişsiniz siz tekrardan gidin baktırın hepsini de söyleyin derim sizi korkutmak istemem ama kistler böyle pozitif vermez diye düşünüyorum
Yasadigim ilçede özel hastane yok maalesef devlet hastanesine gittim randevu bile yoktu zorla sıra numarası aldım kasık ağrım var diyince bunun için mi geldin dedi bı daha gelirsen randevusuz almam dedi o yzuden ben onalri soylemeye bile ihtiyaç duymadım 13 gün adetime diye
Yani bu sebebten gidesim gelmiyoraskimmm doktora git yoksa ben tutup kolumdan götürcem seni
bilemeyecek bir sey yok. su an çok net gebelik var. sağlıklı mı görmek için kan takibi ve ultrason bakılması gerekiyor
Eşimde şuan yanımda değil şehir dışında acile gitme durumumda yok maalesef pazartesi bekleyim diyorum yada adet günümüaskimmm doktora git yoksa ben tutup kolumdan götürcem seni
bilemeyecek bir sey yok. su an çok net gebelik var. sağlıklı mı görmek için kan takibi ve ultrason bakılması gerekiyor
söyleme adetine 13 gün olduğunu. acile git. gebelik testim pozitif ama şiddetli kanamam var de. zatem orda kan vs alıp kadın doğuöa yönlendirecekler. son regl tarihin de sorulursa sondan bir önceki reglini söyleYani bu sebebten gidesim gelmiyor![]()
Ahahah çok mantıkliymis keşke bugün öyle deseydim yasöyleme adetine 13 gün olduğunu. acile git. gebelik testim pozitif ama şiddetli kanamam var de. zatem orda kan vs alıp kadın doğuöa yönlendirecekler. son regl tarihin de sorulursa sondan bir önceki reglini söyle![]()
ben de hamile kaldığımda reglime 4 gün daha olduğu için acilde bakmak istemediler. ben de yalan söyledimAhahah çok mantıkliymis keşke bugün öyle deseydim ya![]()
Ayyy evet ilgisizler ya başından saliyorlarben de hamile kaldığımda reglime 4 gün daha olduğu için acilde bakmak istemediler. ben de yalan söyledimdevlettekilere dert beğendiremiyoruz
bence aksatmayın. en gec pazartesi doktora gidin. veya sağlık ocağında yaptırın gebelik testiniAyyy evet ilgisizler ya başından saliyorlar
Şimdiye kadar eski bir tanığımdan duymuştum,Yanlışlık olabilir mi ki kist ti kese olarak anlamaz herhalde bilemedim ki simdi
Evet öyle yapmayı düşünüyorum inşallahbence aksatmayın. en gec pazartesi doktora gidin. veya sağlık ocağında yaptırın gebelik testini
Yaa bende öyle düşündüm acaba kist kese falam miydi diyecem o kadar bilgisiz olamaz dedimŞimdiye kadar eski bir tanığımdan duymuştum,
"Bana ilk önce kist demişlerdi" demişti. Başka da hiç duymadım. Aklıma o geldi acaba olabilir mi diye düşündüm
Çünkü testler çok net pozitif
Aklındaki soruların cevabını ancak kan verirsen öğrenebilirsin.
Bilemedim, kesin öyledir diyemem tabi. Kan verdiğinizde sonucu bize de yazın olur muYaa bende öyle düşündüm acaba kist kese falam miydi diyecem o kadar bilgisiz olamaz dedim
Yazarım inşallah güzel haberleriBilemedim, kesin öyledir diyemem tabi. Kan verdiğinizde sonucu bize de yazın olur mu
Umarım sonuç gönlünüzden geçtiği gibi olur![]()
Beta verdim bugün 625 çıktı canım iki gün sonra tekrar verecemben de hamile kaldığımda reglime 4 gün daha olduğu için acilde bakmak istemediler. ben de yalan söyledimdevlettekilere dert beğendiremiyoruz