Çift çizgi gördüm ama adette oldum

Ama 15 gün öncede Silik görmüştüm sonra beta verdim 1.20 çıktı negatif dedi 5 gün sonra adet oldum bakın 17. Haziran'da cektigim testler aralıkla yaptım farklı test çubuklarıa
bunlar önemli değil. su an yaptığınız testler apaçık pozitif.

Yaa Allah korusun inşallah öyle birşey yoktur
İnşallah. Testler çok belirgin pozitif. Doktorunuz kan istemedi mi diyeceğim ama testlerden bahsetmemişsiniz siz tekrardan gidin baktırın hepsini de söyleyin derim sizi korkutmak istemem ama kistler böyle pozitif vermez diye düşünüyorum

Evet ama son adet tarihim 20 haziran 28 29 30 da ilişki oldu yani bu kadar erken net cikar mi ki o beni şüpheye düşürdü son ilişki üzerinden 5 gün geçmiş yani offf bilmedik ya 🤦
askimmm doktora git yoksa ben tutup kolumdan götürcem seni 😂😂

bilemeyecek bir sey yok. su an çok net gebelik var. sağlıklı mı görmek için kan takibi ve ultrason bakılması gerekiyor

İnşallah. Testler çok belirgin pozitif. Doktorunuz kan istemedi mi diyeceğim ama testlerden bahsetmemişsiniz siz tekrardan gidin baktırın hepsini de söyleyin derim sizi korkutmak istemem ama kistler böyle pozitif vermez diye düşünüyorum
Yasadigim ilçede özel hastane yok maalesef devlet hastanesine gittim randevu bile yoktu zorla sıra numarası aldım kasık ağrım var diyince bunun için mi geldin dedi bı daha gelirsen randevusuz almam dedi o yzuden ben onalri soylemeye bile ihtiyaç duymadım 13 gün adetime diye

Yasadigim ilçede özel hastane yok maalesef devlet hastanesine gittim randevu bile yoktu zorla sıra numarası aldım kasık ağrım var diyince bunun için mi geldin dedi bı daha gelirsen randevusuz almam dedi o yzuden ben onalri soylemeye bile ihtiyaç duymadım 13 gün adetime diye

bilemeyecek bir sey yok. su an çok net gebelik var. sağlıklı mı görmek için kan takibi ve ultrason bakılması gerekiyor
Yani bu sebebten gidesim gelmiyor 😅

Eşimde şuan yanımda değil şehir dışında acile gitme durumumda yok maalesef pazartesi bekleyim diyorum yada adet günümü

Yanlışlık olabilir mi ki kist ti kese olarak anlamaz herhalde bilemedim ki simdi
Şimdiye kadar eski bir tanığımdan duymuştum,
"Bana ilk önce kist demişlerdi" demişti. Başka da hiç duymadım. Aklıma o geldi acaba olabilir mi diye düşündüm 🤔
Çünkü testler çok net pozitif
Aklındaki soruların cevabını ancak kan verirsen öğrenebilirsin.

Şimdiye kadar eski bir tanığımdan duymuştum,
"Bana ilk önce kist demişlerdi" demişti. Başka da hiç duymadım. Aklıma o geldi acaba olabilir mi diye düşündüm 🤔
Çünkü testler çok net pozitif
Aklındaki soruların cevabını ancak kan verirsen öğrenebilirsin.
Yaa bende öyle düşündüm acaba kist kese falam miydi diyecem o kadar bilgisiz olamaz dedim

Gece aşırı bı kasıklarımda çok ağrı oldu sabaha karşıda kahverengi leke geldi yerlesme galiba

Back
X