Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sağolsun ablam burda benim dün bütün camalar silinip tülller yıkanıp asıldı..
hergün bi iş yapıyo..
bugünde bebişin kıyafetlerini yıkaadık kurusunda ütülüycek, hem saten yorgan çarşafına sardırılan dantel tarzı yatak takımımı yıkadık şuan onları ütülüyo.. sonrada pembiş yorganımı kaplıycak.. gerçi saten yorgan hiç sevmiyom ama olurda annem ve kaynananam ısrar aderse lohusa yatağıma mecbur onları sericem..

buarada iş yapmayı sevmeyen ablamı bi görseniz nasıl hevesle yapıyor ileri.. yiğeni için çok hevesli..
üzülüyorumda ona bi yandan..
ablam dea evlendi ayrıldı. hiç çocuğu yok o yüzden Cemre ye çok hevesli.. bi dünya eşya eşya almış. en az 200-250tllik alıveriş yapmış..
kendimi bi buruk hissettim.. arada geliyo karnıma dokunuyo "aaa bende hissettim oynuyooo" diyo

kızlar beşiğimiz nasıl bugun aldıkkk
park yatağın çok güzel güle güle kullan..
bizde büyük ihtimal park yatak alıcaz gibi görünüyo.. sorması ayıptır kaça aldınız..
bide kim aldı, sizmi, kaynatanlarmı..

sağol gülercim valla yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.
zaten sıcaktan geziniyom onu da uyutmuyomki. öpücük bile yok
sıkıntıdan.
ahanda aynı beeenn kaydirigubbakcemile3
adamın eli bile dokunsa "çek elini çok sıcak diyom"
adam da naptı.. gitti geçen hafta klima aldı. dün montajını yaptı.. (eşim ve ben eski beyaz eşyacıyız yani serviste çalıştık ben 7sene kociş 12sene. hertürlü beyaz eşya sorununuz olduğunda bize sorabilirsiniz.. halladerizşakkıdı)
ama yine icraat yok bizde.. serin odayı görünce hemencik uyuyoz.. kaydirigubbakcemile3
yine bizim işler yaş yani.. kaydirigubbakcemile3

ayyy deme allah korusun eyvahedigeldismile
hersabah uyanınca bebişin hareketlerini dinliyom.. acaba uyurken üstünemi yattım, bişiy oldumu, kıpırdıyomu diye hep dinliyom,, hareket etmeden yataktan kalkmıyom..
allah korusun.. allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

olcaycım bitanem sen nasılsın.. 10. haftandasın bitanem hayırlısı olsun..
12yi atlatınca bidaha korkmuycan.. ozmana dek öyle uzanmak felan yok..

bişiy sorucam çatı muaynesini nezaman yapıyorlar..
yani çatı durumuna göre doğum şekline dr karar veriyo dimi..

bide acıyomuki acep.. nasıl bi durum o acaba

kızlar canan tüp görüşmesine dün mü gidecekti...
ne konuştular acep.. çok merak ettim...

yoksam 11demiydi.. :uhm:

nilücüm bitanem siz mi klima düşünüyonuz..
hangi odaya taktırmayı düşündüğünüz önemli.. yani ısıtma amaçlımı yoksa serinletme amaçlımı düşünüyonuz.. bide klimaların asıl fonksiyonu serinletmek.. yani soğutmada çalıştığı perfermons daha iyi..

bide klimanızı bilinen bi marka alınki yarın öbürgün arıza felan yaptığında adam gibi bi servisle muhatap olabileseniz..

klima alırken odanın ölçüleri çok önemli.. zaten bilinen bi marka alıcaksanız, o markanın servisi gelip ücretsiz olarak keşif yapıyo.. keşif yapıldı diyede almak zorunda değilsin.. onlar fabrikadan paralarını alıyorlar..
hem gelen servis odaya en uygun klimanın kaç btu luk yani kaçlık klima gerektiğini vede hangi model klimayla daha iyi randıman alıcağınızı size anlatacak..

nilüm kuşum bilmem yardımcı olabildimmi..

canım çok yardımcı oldun sağol
bunların hepside yapıldı keşifçi geldi kaçlık alınacağını söyledi
bende bir model beğendim ama hani kullanan varsa marka felan tavsiye eder diye soruyorum
basit bişi değil duvarlar kırılıp dökülecek masraflı bir iş ve ben tam 3 tane alacağım pişman olmak istemiyorum

nilüm hoşgeldin, nasılsın cnm..

klima konusunda sana daikın klima önerebilirim, bizde inverter olanınından var..eski evimizde takılıydı, süper performans aldık hemde çok hesaplıydı..aynında görümcemlerde aldı sonra...

evet duvarlar deliniyo..
iç ünite içeriye dış üniteler dış duvara (balkon müsaitse balkonada) takabiliyorlar..
duvar delincek yapcak bişiy yok.. çok pislik dökülmesini istemiyosan.. onlar delik delerken, elektirik süpürgesinin uzun borusunu çıkarıp sadece hortum yerini matkabın az altına tuttuğunda içersi hiç batmaz ve tozamaz..

kuşum madem servis keşfe gelmiş.. ozaman btu sunu yani kapasitesini biliyosun.. tanıdık, bilindik bi marka aldığın sürece sorun çıkmaz.. sonuçta bi sorun çıkarsa servisi gelip yapmak zorunda..

arkadaşın klimada sorun yaşamış.. ya söylenenden düşük kapasitede kilma aldı, yada soba gibi ısıtmasını bekliyo.. unutma hiç bişey soba gibi ısıtmaz..
eğer ısıtmada da çok iyi sonuç almak istiyorum, içersi güzel ısınsın diyosan..
servisin sana önerdiği klimanın kapasitesinin bi üstünü al.. ozaman içersi güzel ısınır..

veya ikiz kilamalar var.. yani multi kilamalar var..
yani tek dış üniteyle 2tane iç ünite klima takılabiliyo..

bide bişiy daha diycem.. sakın görüntüsü için klimayı alma.. önemli olan çalışmadaki performansı.. vede bilindik bi marka al..
arçelik, beko, vestel, regal ve bu markaların alt ürünleride aynı perfermonsta çalışır.. güvenerek alabilirsin..

cananım bitanem allah yolunu açık etsin.. inan senin kadar heyecanlanıyorum.. sanki aynı şeyleri senle tekrar yaşıyormuşum gibi oluyo..

ısıtmak için değil bebem soğutmak için kaydirigubbakcemile3
ikiz klimalar hem çok pahalı hemde taşınırken sorun oluyormuş gittiğin evin ölçüleri uymuyormuş o yüzden ayrı ayrı 3 tane alacağım

kızlar benim çıkmam gerekiyo.. epey takıldım..
ablam bizde ayıp olmasın.. zaten sabahtan beri bana iş yapıyo..

nilüm tamam ozaman..
madem soğutmada kullanıcan için rahat olsun.. söylenen kadar al.. için rahat olsun klimalar içersini buz gibi yapıyo..

şimdiden hayırlısı olsun.. sana bol serin günler..

aa buarada klima ütü yaparken süper oluyo.. geç karşısına ütü yap serin serin ohhh zemuszemus

cananım bitanem allah yolunu açık etsin.. inan senin kadar heyecanlanıyorum.. sanki aynı şeyleri senle tekrar yaşıyormuşum gibi oluyo..

ayy canım benim, sen dur daha ben senin çok başını ağrıtcam...şu randevuda ne olcağı belli olcak inşllah..tedavi zamaanı yakandan düşmem :) olumunekankayizsmile

sağol kuzum nasıl güzel olmasın ki 24000 lik
sen nasılsın ne yaptın gittin mi dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…