- Konu Sahibi EU3
-
- #20.061
yok nilüm gitmedim, çarşamba günü gidicez...
merhaba kızlar geçmişi okudum.. Öznurcuğum doktor o kadar zaman kontrolsüz bırakmaz seni sonlara yaklaştın idareten bir dr yönlendirir zaten nst ye giricen rutin her doktorun yapacağı şeyler.. Sonrada doktorun gelcek zaten.. Nurten efet Yalova'yı geçtin sen Balıkesir'de olabilir kız anne tarafından da oralıyım ama 10 gün kalana kadar inşallah kıpır kıpır bebişin durabilir dr gtcekmişlin söyle oğluna uslu dursunda göstersin kendini.. Rahat rahat nst alınsın amaan hem kıpır kıpır olsun da dr zahmet çeksin yeter ki o oynasın içeride.. Klima bende istiyorum ama şimdi değil bebek olunca salona geçicez o zaman alcam şimdi alsam salonda oturmuyoruz boşuna oturma odasına takılır. Çok sıcak bizde yazlıkta tüm gece vantilatör çalışıyor öyle uyuyoruz. Benim yumurtlamam geçti didim ama bugün baya bir akıntı geldi benden ama 14. güne yakında gelmişti geçen ayda öyle oldu neden iki kere geliyor ki hangisi anlamyorum ben ama bu birkaç günü değerlendiricem geçen hafta annem kardeşim vardı değerlendiremedik düğün dermek felan.. Çok yoruldum bende yazlığa geldik temizlik yaptık kayınvalidemler bayadır gelmiyor aslında birkaç ay önce geldiler ama kaynanam da hal yok bişi yapmıyo dışarı da yiyorlar felan. Sade balkon bile yetti valla kocaman sil süpür daha lavabolar ovulcakta yarına bıraktım bi de sözde tatile geldim dimii nirdedee.... 2 sene herşey dahilde ne güzeldi oda temizleniyo yemek ayağna geliyo offf valla özledim burada da bir sahile gittik çok yosun vardı ve taşlıktı biz yüzme bilmiyoz ayaklarımıza battı bizim burdaki sahile gitcez bakcaz bir.. Ama ben bu sene tatil değil hava değişikliği yapıyorum sadecene...
gunaydınn nurtencımm bende hastaneye gıttım bugun yenı geldım bnm oglusumda 2100 olmus maşallah dr gayet ii kılou dedı ama yedıklerıne dıkkat et dedıı 82 kılo olmusummm aboooooooooooooooo
nen yazana nurten gacııısııı napıon ordaaa bak kelebekte gelmısss
neyse bende gıdıyımmm yatıyım bırazcıkk benımde uykum varrr
günaydın kızlar.
benim oğlanda kilo almamış bende almamaışım.oğlum 2200 gr.
ama kafası büyümüş,hala 3 hafta ilerde.koca kafalı doğacak yandık.ay ben
fenalaştım çok sıcak başım dönüyo kızlar bişiler oluyo.
bi soğuk suya gireyim çok fenayım.
geldim ama hala yanıyorum yaaaa.
ben ist.da fazla kalamayacam anneme kaçmam lazım işlerimi halledip
dün ikeaya gittik beşik yatak nevresim takımı falan aldık.bu akşam onları
kurucaz.yarın yada perşembe sabah kaçarım anneme.
ya nire gittniz gelin geri bakem.
benim dr. umreye gidiyomuş.30 ağustosta dönecekmiş.37 haftam bitmiş oluyo tam.
herhalde doğurmam yaaa.bak nurten doğurmadığına göre bende doğurmam :)
başka dr.falanda önermedi, doğurmazsın herhalde dedi sadece.dönünce görüşürüz dedi.
nst ye falan bağlamadı zaten dün.sadece ultrasonla baktı.normal herşey dedi.
nurten sen ilk nezaman ve bniye nst ye bağlandın.yani dr.un bi şüphesimi vardıki.
nuten bence sen yakında doğurursun allahım yardım etsin hemen doğuruver
aşk olsunn kuşuuum severek ve heyecanla heran yanında olucam.. olumunekankayizsmileayy canım benim, sen dur daha ben senin çok başını ağrıtcam...şu randevuda ne olcağı belli olcak inşllah..tedavi zamaanı yakandan düşmem :) olumunekankayizsmile
geceleri kocişten kaçıyom diye adam gitti geçen hafta klima aldı bu pazarda kendisi montaj yaptı..sende klima var mı kuzu
zati benimde bir sürü ütüleneceklerim var görsen şaşar kalırsın yollayam sanasempatiksalakcinni
diyeceğim amma kısçeye kıyamam :kedi:
aaaaa hakkenten de o kadar mı kıııızzz..canancım ve gulercım cok saolun kızlarr begenmenıze sevındımm gulercım 190dı 160a aldık bnm annem ler aldı lar
amanınnn efe heran bi çılgınlık yapabilir yanigünaydın kıslar
ben geldim hastaneden kimsecikler gelmemiş ama daha
öznurda dün gitcekti ne yaptıki acep
bu arada benim nst de gene baya sancı çıktı
doktor kontrolleri sıklaştırdı
haftaya gene gitcem
bundan sonra her an bekle doğumun her an olabilir dedi. sancında varmış dedi
bakalım hayırlısı artık ama oğluşum hiç kilo almamış nazar değdi oğluma
tosun diye diye herkesin bebeğinden zayıf olcek heralde
2870 gr geldi 36-3 te
neyse sağlıklı olsunda önemli diil kilosu
mşlh hem ahmet faruk a hem sana sevalimgunaydınn nurtencımm bende hastaneye gıttım bugun yenı geldım bnm oglusumda 2100 olmus maşallah dr gayet ii kılou dedı ama yedıklerıne dıkkat et dedıı 82 kılo olmusummm aboooooooooooooooo
alırsınız kuşuuum..günaydın kızlar.
benim oğlanda kilo almamış bende almamaışım.oğlum 2200 gr.
ama kafası büyümüş,hala 3 hafta ilerde.koca kafalı doğacak yandık.ay ben
fenalaştım çok sıcak başım dönüyo kızlar bişiler oluyo.
bi soğuk suya gireyim çok fenayım.
kaça aldınız kııızzzz..geldim ama hala yanıyorum yaaaa.
ben ist.da fazla kalamayacam anneme kaçmam lazım işlerimi halledip
dün ikeaya gittik beşik yatak nevresim takımı falan aldık.bu akşam onları
kurucaz.yarın yada perşembe sabah kaçarım anneme.
yok hayatım mide bulantısı çok nadir oluyo ama müthiş uykum oluyo nedense ondan herkes oğlan diyo bana hayırlısı bakalım korkma ya sancın tutarsa bir sürü hastane var doktor umrede diye doğurmayacan mı sanki tabiki doğuracaksın kısmet böyle şeyler takma kafana yani bak benim kuzenimin oğluda kocaman kafayla doğdu bebek ufak kafa kocaman şimdi kafa küçük kaldı yani zamanla küçülüyor canlı gördüm canım kız eskiden doktormu varmış evde doğururmuş kadınlar arkadaşımı annesi tuvalette doğurmuş düşün az kalsın düşüyormuş doğaçlama hayatım sakin ol yeter amanınnnnn ne çok konuştum
kızlar hastane çantamı hazırladım az önce..
eksiklerimide not aldımki unutmayayım diye..
benim gibi bi manyak varmıdır acaba.. hem ağladım hem çantayı doldurdum..
hele doğumhaneye verilecekleri zor yerleştirdim ağlamaktan.. aşılamalar için girdiğim odaya inşlh bukez doğum için giricem..
şeffaf giysi poşetine koyup üzerinedede not yapıştırdım. "doğumhaneye verilecek" diye.. o anda panik yapıp yanlış vermesinler diye..bitanede bebek bezi koydum paketin içine.
bi görseniz bezler minicik.. 3-6kilo yani 2numara prima aldım.. tabi bitanesini test amaçlı bebişin altına nasıl bağlanacak testi yaptım.. ben nasıl alıcamki onun küçük altını.. ayy yine duygulandııım. senağlama
inşlh beynindeki kist tamamen geçerde sağlıcakla doğar kızçem..
zeka geriliği felan olacak diye ödüm kopuyo.. yada özürlü felan olursa diye.. gerçi Rcep Bey geçek bi yan etkisi olmuycak dedi ama.. gelde bana anlat iştesenağlama
gülercim bu mevlananın sözünü de sana hediye ediyorumolumunekankayizsmile
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sende dualarında ağla ki RABBİN sebebini sorsun...
‎(Hz. Mevlana)
canım ya ağlamak ne güzel şeydir ne lezzetlidir yeterki isyan olmasınkıııızzzz nilü yine koptum vala
ne ettin öyleeeesenağlama
aynen valla şükrederken bile ağlıyorum.. bende sanıyodumki ağlıyom diye daha çok günaha giriyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?