Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok hayatım mide bulantısı çok nadir oluyo ama müthiş uykum oluyo nedense ondan herkes oğlan diyo bana hayırlısı bakalım korkma ya sancın tutarsa bir sürü hastane var doktor umrede diye doğurmayacan mı sanki tabiki doğuracaksın kısmet böyle şeyler takma kafana yani bak benim kuzenimin oğluda kocaman kafayla doğdu bebek ufak kafa kocaman şimdi kafa küçük kaldı yani zamanla küçülüyor canlı gördüm canım kız eskiden doktormu varmış evde doğururmuş kadınlar arkadaşımı annesi tuvalette doğurmuş düşün az kalsın düşüyormuş doğaçlama hayatım sakin ol yeter amanınnnnn ne çok konuştum

bu arada bebişinin beşiğini kurunca resmini görelim şekerim şimdiden fikir oluyo banada

yok nilüm gitmedim, çarşamba günü gidicez...

Allah yardım etsin hayatım

aman gez kıs boşver kafan dağılır işte

gunaydınn nurtencımm bende hastaneye gıttım bugun yenı geldım bnm oglusumda 2100 olmus maşallah dr gayet ii kılou dedı ama yedıklerıne dıkkat et dedıı 82 kılo olmusummm aboooooooooooooooo

kıs ben seni görmediiimmm çok pardon

nen yazana nurten gacııısııı napıon ordaaa bak kelebekte gelmısss

neyse bende gıdıyımmm yatıyım bırazcıkk benımde uykum varrr

kıs saat 5.5 da kalkmıştım sabah
gelince 12 gibi yattım az önce kalktım daha
ama öyle tatlı uyumuşum ki sorma

geçmiş olsun canım dikkat et çok sıcak havalar
benimkide 2 haftada 130 gr anca alabilmiş
bende öğle yamağinede başladım yemiyodum önceden

güle güle güzel günlerde kullansın oğluşun canım
hayırlı olsun

kıs bana bugün doktor her an doğurabilirsin bu haftadan sonra dedi :roflol:
nst ye benim gittiğim hastanede 35. haftadan itibaren her gebeyi alıyolar öznurcum senin doktor neden almamış kı
35 den sonra kasılma ve sancı olduğundan sancı şiddetini ölçüyolarmış
mesela bugün 41. haftanın içinde olan biriyle girdik nst odasına onun cihaz sancıyı 2-3 gösteriyodu hiç sancı yok daha,
benim cihaz 50 den aşşa düşmedi arada sancı girince 160 lara kadar çıktı

nuten bence sen yakında doğurursun allahım yardım etsin hemen doğuruver

sağol canım benim
Allah hepimise kolay doğum nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
ayy canım benim, sen dur daha ben senin çok başını ağrıtcam...şu randevuda ne olcağı belli olcak inşllah..tedavi zamaanı yakandan düşmem :) olumunekankayizsmile
aşk olsunn kuşuuum severek ve heyecanla heran yanında olucam.. olumunekankayizsmile

sende klima var mı kuzu
zati benimde bir sürü ütüleneceklerim var görsen şaşar kalırsın yollayam sanasempatiksalakcinni
diyeceğim amma kısçeye kıyamam :kedi:
geceleri kocişten kaçıyom diye adam gitti geçen hafta klima aldı bu pazarda kendisi montaj yaptı..
sonuçmu.. şimdide oda çok güzel serin diye hemencik uyuyu veriyoz.. yani kocişin umutları suya düştükaydirigubbakcemile3
gerçi birazda kış amaçlı aldı. benim ev sobalı yani oda değişikliği yapıcaz. bebiş gelince bebişle birlikte oradayız yani..
odunla, külle, kömürle uğraşmayalım dedik.. ya soba alacaktık yada klima.. tabi kilma işime geldibayanssulusmile
gerçi halen tvnin olduğu oda cayır cayır.. gündüzleride yatak odasında oturamıyoruz kii.. yanıyorum yani...

ütüleri yolla kuşum yaparım ben..:icecream:

canancım ve gulercım cok saolun kızlarr begenmenıze sevındımm gulercım 190dı 160a aldık bnm annem ler aldı lar
aaaaa hakkenten de o kadar mı kıııızzz..
bize 350 den aşağı fiyat çıkaran olmadı daha...
yatak felen dahil mi bu fiyata.. nasıl yatak aldın içine, mekan yatak mı yoksa sünger yatakmı.. kısmetse ben mekan yatak istiyom.. üşümesin diye..

amanınnn efe heran bi çılgınlık yapabilir yani allah kolay doğumlar nasip etsin kuşuuum iki ıkınmada çıkıversin efecik:ecrin_bebek:
zayıf felan deme kıızz zayıf bebişler daha aktif oluyorlar. görümcemin bebişi 40. haftanın sonunda yani tam gününde doğdu 2.450gr dı mşlh şimdi bi aktif oldu hiç sorma.. kıpır kıpır mşlh..
seninkisi gayet iyi yani.. hem sende biliyon 2.500 geçince normale giriyo.. yeterki sağlıklı olsun önemli olan o

gunaydınn nurtencımm bende hastaneye gıttım bugun yenı geldım bnm oglusumda 2100 olmus maşallah dr gayet ii kılou dedı ama yedıklerıne dıkkat et dedıı 82 kılo olmusummm aboooooooooooooooo
mşlh hem ahmet faruk a hem sana sevalim
bu arada kilom fazla diye üzülme.. görümcem 97le hamiş kalmıştı gerisini sen düşün..

alırsınız kuşuuum..
öyle deme efeciğe.. gücenicek çocuuk:umursamaz:
hem koca kafalşılar aksine daha zeki oluyorlar..
bu arada geçmiş olsun bitanem kendinede çok dikkat et.. hep bu havalardan manyak oluyoz zaten..

kaça aldınız kııızzzz..
nasıl bişiy aldııın.. anlatmamışsında.. çatlatıcan beni haaaa..

kuşum nerenden kilo alıyon dikkat ettinmi..
gerçi ben önce karından 3.5aydan sonra kalçadan almaya başladım..

kızlar hastane çantamı hazırladım az önce..
eksiklerimide not aldımki unutmayayım diye..

benim gibi bi manyak varmıdır acaba.. hem ağladım hem çantayı doldurdum..
hele doğumhaneye verilecekleri zor yerleştirdim ağlamaktan.. aşılamalar için girdiğim odaya inşlh bukez doğum için giricem..
şeffaf giysi poşetine koyup üzerinedede not yapıştırdım. "doğumhaneye verilecek" diye.. o anda panik yapıp yanlış vermesinler diye..bitanede bebek bezi koydum paketin içine.
bi görseniz bezler minicik.. 3-6kilo yani 2numara prima aldım.. tabi bitanesini test amaçlı bebişin altına nasıl bağlanacak testi yaptım.. ben nasıl alıcamki onun küçük altını.. ayy yine duygulandııım. senağlama
inşlh beynindeki kist tamamen geçerde sağlıcakla doğar kızçem..
zeka geriliği felan olacak diye ödüm kopuyo.. yada özürlü felan olursa diye.. gerçi Rcep Bey geçek bi yan etkisi olmuycak dedi ama.. gelde bana anlat iştesenağlama

çantamı tamamlayınca yazıcam neler koydum diye.. şimdilik eksiklerim var ama en lazım olanları koydum..
hatta kendime ruj bilem koydum.. aaa ayna koymayı unuttuuuum

bide kendime bi türlü uzun gecelik bulamadım.. aslında çook gördümde ben onları hiç beğenmiyorum yaaa.. rahmetli annanemin geceliklerini anımsatıyo.. almak istemiyorum ama çokta lazııım..

kızlar bu arada bişiy itiraf edicem..
sizin kk ya geldiğiniz saatte yani.. 10.30 ta felan anca yataktan kalkıyom ben.. oyüzden görüşemiyoz.. kızmayın sakın..
napiiimm kociş gidince koca yatak bana kalıyo.. bende yayıla yayıla yatıyom.. ohhh.. yangel osman hesabızemuszemus

kuşum ya böyle konuşma ne olur bak benide üzcen şimdi
Rabbime güven inşaallah gönlüne göre verecek şifasını verecek bebeğin sağlıklı olacak
iyi düşün güzel düşün güzel olsun inşaallah
bak yaşadığın anlara insan ağlasa bile ağladığında ne kadar lezzet var değil mi
o lezzeti hissedince ağlamak çok güzel
ağlaya rahatla canım ama sakın kötü düşünüp ağlama hep güzel düşünüp ağla olumunekankayizsmile

gülercim bu mevlananın sözünü de sana hediye ediyorumolumunekankayizsmile

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sende dualarında ağla ki RABBİN sebebini sorsun...
‎(Hz. Mevlana)

bi itiraf daha...
ben her ilin plakasını bilmiyom.. siz nerden bakıp yazıyosunuz.. banada söyleyin bende ordan kopya çekeyiiim

kıııızzzz nilü yine koptum vala
ne ettin öyleeeesenağlama
aynen valla şükrederken bile ağlıyorum.. bende sanıyodumki ağlıyom diye daha çok günaha giriyom..

kıııızzzz nilü yine koptum vala
ne ettin öyleeeesenağlama
aynen valla şükrederken bile ağlıyorum.. bende sanıyodumki ağlıyom diye daha çok günaha giriyom..
canım ya ağlamak ne güzel şeydir ne lezzetlidir yeterki isyan olmasın
istediği olmayınca ağlayan çocuklar gibi değil her gelene sevinç göz yaşı olsun olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…