Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar.
nurten gece uyumamışsınız yine.
bende 1,5 ta yattım çok sıcaktı uyuyamadım.
yer değiştirdim.bugün anneme geldim ama.
akşam rahat uyurum herhalde.

öznur kıs son bir aya düşmene az kalmış
heycan varmı sende de

ben az çıkıyorum
evi toparliim karşı komşuma gidicem
küsmüş bana gitmiyom diye gidem de gönlini alem

Heyecan ne demek rüyalarımda görmeye başladım.
Aman drum da yok erken gelmesin benim oğlan.37 bittikten sonra
dr.geliyor ondan sonra nezaman isterse gelsin yavrum.

canımm biz iki sene turla gittik eşim uzun mesafe araba kulanmıyor ilk seferinde bende baya zorladım o da önyargılıydı ama zaten ödemeyi tura yapıyorsun rezervasyonu yanında yapıp kağıdı veriyorlar geceden yola çıkıyosun sabah orsadın işlemleri yaptıırıp çıkıyorsun odana hiç ek bir ödeme istemiyorlar. Sadece gece 12'den sonra içilenler, yabancı içkiler ve dondurma felan gibi şeyler parayla diğer tüm öğün yemekler, beş çayı, gündüz ve geceye kadar içtiğin tüm içecekler bedava odada dahil. Denize gidiyosun çıkıyosun öğle yemeğine odana gel duşunu al akşam yemeğine herşey hazır çok iyi oluyor moral depoluyor insan.. Biz Side'ye gidiyoruz çok güzel denizi var sığ ve temiz. Ama eşinin izni olmayınca uzak yerlere gitmektr zor benim eşim memur üni de hoca bir ay izin kullanıyor hatta bu sene 46 gn aldı diğer senelerden kalanları ekletti öle olunca rahat oluyor. Daha zamanınız var inşallah ilerde daha çok izni olur bebişle gidersiniz canımm... ben bgün de denize gtmicem toparlanııym azıcık ama eşim izmit'e doğru arabayla bi gidelim dedi gezmiş oluruz die çamaşır var elde yıkıcam ascam kıyafetler işte..

Nurten kız bende seninle beraber heyecanlanıyorum valla her açtıımda aman sancım var yazacaksın gibi gelior zaten hangi gün yoksan o gün anlarız ki sen doğurdun.. Cesaretli olman çok güzel ne kadar için rahat olursa o kadar çabuk gelir bebişin. Sonuçta dr emanetsin o ne derse uygulayacaksın ve kavuşacaksın bebişine.. Fazla heyecan ve stres bebeğin gelmesini de zorlaştırır hem normal olacak Allah izin verirse hemencik kalkarsın ayağa... Bizde sabırsızlanıyoruz senin sancı baya çıkmıştı salı günü kaç çıkcak acaba.. Sen çantanı görünür yerde tutta yatırırlar felan belli olmaz eşin almaya gelirse kolayda olsun... Tabii yine de zamanını beklese daha iyi olur...

Ben çok şükür bugün daha iyiyim kızlar ama yine ilaçları kullancam gece ara ara öksürüyorum. Ya kızlar bişi sorcam size bilmem size oldu mu.. Bana böyle birşey oluyor bu 5 sene önce felanda olmuştu birkaç kere arka arkaya sonra bir daha olmamıştı bu aralar buraya geldğimden beri yine oluyor. Böyle uykuya dalmama yakın ama daha uyumadan kulağımda sesler ve uğultular oluyor, hiçbir yerimi kıpırdatamıyorum eşime seslenmeye çalışıoyrum sesim çıkmıyor resmen felç gibi oluyorum özellikle o seslerden korkuyorum. Dn gece iki kere arka arkaya oldu. Ama uyanıpım eminim. Uykumda olan birşey değil. Karabasan bu galiba. Sonra dua okudum bir daha olmadı ama iki gecedir korkuyorum. Hatta eve dönmeyi bile düşündm bu yüzden.. Ama orda da olabilir neden olur ki bu yaaa... neyse ben çıkıyom şimdi kirlenen kıyafetleri bi yıkayayım terini atayım asayım toplıyım ortalığı sonra İzmit'e doğru çıkcaz belki. Gelirim yine..

Heyecan ne demek rüyalarımda görmeye başladım.
Aman drum da yok erken gelmesin benim oğlan.37 bittikten sonra
dr.geliyor ondan sonra nezaman isterse gelsin yavrum.

inşallah zamanında gelirler canım

bekler inşallah canım ya
ayın 25 ini beklesinde ondan sonra gelsin minik tosbaam inşallah

kıslar çantama en önemli şeyi koymayı unutmuşum
fotoğraf makinasını
hemen şarza taktım makinayı çantada hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…