selam kızlar.
nurten gece uyumamışsınız yine.
bende 1,5 ta yattım çok sıcaktı uyuyamadım.
yer değiştirdim.bugün anneme geldim ama.
akşam rahat uyurum herhalde.
ben hiç herşey dahile gitmedim.. daha doğrusu kociş korkuyo onlara gitmekten.. hesaptan fazla hesap çıkarırlarsa diye.. zaten kocişin adam gibi senelik iznide yokki ısrar edip onu kandırayım..
onlar işyerinde senelik izinlerini bile bir gün birgün kullanıyorlar.. arka arkaya 2gün bile izin almaları çok zor..
zaten buyıl izni bitti. adamcağız napsın karı hep hasta hep hastanelerde geçti son ayları.. yok kanaması gelir.. yok bebiş hasatacık, şimdide böbrek ağrısı hiç sorma..
benden çok eminim kociş dua ediyodur şu 9ayı atlatsakta kurtulsak diyekaydirigubbakcemile3
Heyecan ne demek rüyalarımda görmeye başladım.
Aman drum da yok erken gelmesin benim oğlan.37 bittikten sonra
dr.geliyor ondan sonra nezaman isterse gelsin yavrum.
Nurten kız bende seninle beraber heyecanlanıyorum valla her açtıımda aman sancım var yazacaksın gibi gelior zaten hangi gün yoksan o gün anlarız ki sen doğurdun.. Cesaretli olman çok güzel ne kadar için rahat olursa o kadar çabuk gelir bebişin. Sonuçta dr emanetsin o ne derse uygulayacaksın ve kavuşacaksın bebişine.. Fazla heyecan ve stres bebeğin gelmesini de zorlaştırır hem normal olacak Allah izin verirse hemencik kalkarsın ayağa... Bizde sabırsızlanıyoruz senin sancı baya çıkmıştı salı günü kaç çıkcak acaba.. Sen çantanı görünür yerde tutta yatırırlar felan belli olmaz eşin almaya gelirse kolayda olsun... Tabii yine de zamanını beklese daha iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?