Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar gelin kahvaltı edelim
ben bilgisayarı mutfağa aldım yanıma hem tıkınıyom hem yazıyom :)

msndeyiz olcayla.. çidoşta orda gelsenize gurp yapıyoz

Nurten kız benim düğünümde değil birhafta önce olan teyzemin oğlunun düğününde unutmuş makineyi o kadar güzel kareler vardı ama çekemedim ya. Hele teyzemin bi torunu var büyük oğlundan ama yarabbi tam bir fıstık kına da ona da kınalık almışlar fesiyle felan çok güzel olmuştu düğünde de ayrı güzeldi ortanca oğlunund geçen sene oldu bebekler Almanya'da yaşıyorlar düğüne gelmişlerdi bebişi de çekemedim zaten çok kargaşaydı bir düğünde oturduk onda da kocam unutmuş makineyi.

Bende uyuyamıyorum geceleri hiç vanti beni çarpıyor boğazım tıkalı gelen rüzgar daha da tıkıyor açamadım gece terledim de öksürükte tutuyor gündüz iyiyim ama gece tıkanıyorum o yüzden öğlene kadar uyuyorum bugün denize gitcez balcaz giren varsa gircez çok bunaldım zaten fazla da kalamıcam herlade çarşamba yada prşembe döncem yaa sıkıldım burdada iş oluyo ev sonuçta bi de kaynanamın lunca sil toparla aman dağılmasın aman bişi kaybolmasın sıkıntı oluyor kim görürse titiz geçinir geldiğinde hep dışarda yiyorlar hiç evi temizlemiyor biz az geliyoruz diyor sildim süpürdüm koca balkonu kaç kere geçtim temizledim çok kirliydi anlamadım ki tatilden bişi denize de giremezsem dönerim kendi evimi temizlerim yahu.. derste çalışcam daha zaten tek dersim kalmıştı onuda vermem lazım.. Anlayacağınız gitmekte istiyorum bir yandan..

Seval kız Eskişehir'e yakın yere gelmişim Kütahya biizm komşu 45 dk arası var arabayla ehhh Eskişehir'e de bekleriz artıkın... ( 26)

kıslar gene ayaktayım
ne gece ne gündüzuyku felan yok ya delirmek üzereyim

kız fasıl ne işin var bu saatte burda senin..

görmedim canım yazdığını kusuruma bakma
bende kimse yok diye öle 2-3 ay önceki yazdıklarımızı okuyodum can sıkıntısından

gece 4 gibi anca uyuyabildim şimdi kalktım kocişimi işe gönderdim az daha yatcem ama uyku namına bişi kalmadı uyuyabilirsem tabi

Bugün oğluşumla 38. Haftaya ayak bastık
haydi hayırlısı artıkıııınnn

KISLAR YA HİÇ BİLGEYLE GÖRÜŞEN VARMI
UNUTTU GİTTİ BU KARI BİZİ alsanaalsanasmile
NİKİTA MUZDA HEP ONLINE AMA UĞRAMIYO ARTIK HİÇ YANIMIZA

KISLAR YA HİÇ BİLGEYLE GÖRÜŞEN VARMI
UNUTTU GİTTİ BU KARI BİZİ alsanaalsanasmile
NİKİTA MUZDA HEP ONLINE AMA UĞRAMIYO ARTIK HİÇ YANIMIZA

nikita jim kız.amann herkes iism değiştirmiş bee
valla bılgeye arada msj atıyorum ama geri dönemıyor.gecnlerde bı cvp yazmı.hande cok yoruyo dıye okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…