Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol iyim kuşum.. sen naslısın
şöyle bi bakiim dedim.. kociş gelmek üzere.. az takılıp çıkıcam.. dünden buyana yazılanları okuyodum

okadar sıcakki bilgisayarın başında bile oturamıyorum.bende çıkacam gülercim.
fenalaşıyorum sıcakan yaaa.benim misaifrlerde dışardan gelmek üzeredir zaten.

dün sende çaldırmışsın beni.çiğdemle görüşmek bende isterdim
msnyi açıyorum arada hiç denk gelmiyor.

amanın bide misafir var onlara ilgide lazım..
fazla yorma kendini..
hele bu sıcakta yemek pişirmek benim en büyük kabusum.. eğer yabancın değillerse bırak yemeği onlar yapsın..

bişiy sorcam..
midem bikaç gündür çok fena yanıyor.. böyle resmen alev alev yanıyo. sanki ateş var midemde ne yapsam geçmiyo.. sen dede oldumu normal mi acep..

yemek yapmak dert de.annemdeyim ben.o yaptı sağolsun.misafirlerim benim ama annem yaptı yemekleri
tabi bende yardım ettim ama fenalaşıyorum çok dayanamıyorum.
şu an bile sıcaktan oturamıyorum.yatacam.

Bugün oğluşumla 38. Haftaya ayak bastık
haydi hayırlısı artıkıııınnn

aman seval düşünsene yarın yemekte o kadar akrabanın içinde benim sancı geliyomuş
amanııınnnnnnnn eşimin halaları enişteleri amca yenge üfffffff feci olur yaaaa
bilmiyorumkismile
bencede arabaya alın nlur nlmaz.. bişiy olmazsada arabadan indirmesi kolay. ya olursa dönüp alması zor..
hem niçi öyle diyooon. hep beraber cümbür cemaat doğuma gidersiniz i,şte.. efecik elbebek gülbebek gelir..
hepsinin duasını alırsın doğum sırasında..

dün kızlara numaranı verdim kızmadın inşlh..
olsun kuşum yine yaparız gurp..

bn daha cantamı hzırlamadım bılee :)
ben hazırladım valla.. bitek kalın peluş battaniye kaldı.. onuda ben almadım annanesi almış.. sonra koycam..
napiim dr erken doğum felan deyince panikledim çantayı hazır ettim. içim rahatladı inan

canım 26 sında kontrol ikili testide yapacak o zaman ya benim 4te1i bitti bile baksana
ne ara öyle oldu anlamadım
canım ben kaçıyorum çok öpüyorum seni dikkat et kendine ve efeye
hayırlısı olsun bitanem..
2li teste cinsiyetinide söyler dr.
bide 2li testte bebişi ölcecek dr. boyunu, kafa çapını felan.. sanada kan testi ve idrar testi yapacak..
aç veya tok karna farketmiyo tok karna gel demişti benim dr..

yemek yapmak dert de.annemdeyim ben.o yaptı sağolsun.misafirlerim benim ama annem yaptı yemekleri
tabi bende yardım ettim ama fenalaşıyorum çok dayanamıyorum.
şu an bile sıcaktan oturamıyorum.yatacam.
yemek yapmak benim en büyük kabusum.. mutfağım tam gün güneş alıyo.. bide ocağın ateşi çok berbat oluyo yani.. ne güzel annendesin.. bende gitçem inşlh..
sıcakları hiç sorma.. inan terler vucudmdan süzülüyo.. günde bikaçkez sadece vucudumu yıkıyorum hep.. başka türlü dayanamıyorum..

burdayım kuşum ama çıkıyorum şimdi.. kociş geldi söyleniyo

bu akşam yemekten sonra annemlere gidicem inşlh.. kociş nekadar bırakırsa okadar kalmak istiyorum..
annemin köyü serindir inşlh.. annem beni dayımlara ve teyzeme götürsün.. az bende gezeyim.. ramazan bayramında ya giderim ya gidemem.. zaten kurbanda lohusa olucam hiç gidemem.. az hava değişimi olsun bana.. zaten biyere çıktığım yok..

hep sevalmi gezecek bende biraz gezemzemuszemus

ben kaçar öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

gerçi annemde nete girerim.. ablamın laptopundan.. tabi kızmet olursa

Kızlar fazla muhabbet dönmemiş gündüz bakıyorum da. Güler iyi etmişsin çantanı hazır etmekle bebeklerin sağı solu hiç belli olmaz tabii vaktinde gelsinler İnşallah... Bende denize gittim bugün eşimle çok güzel denize girdik iyi geldi serin serim annemde izindeydi ya bana gelmişti düğünü gittikten sonra o dayımlarla İstanbul'a döndü bizde Yalova'ya geçmiştik daha haftaya c.tesi bitiyor izni bende gel birkaç gün buraya denize gir gezelim dedim kadıncağız bir yere gidemedi düğün vardı döndüler kardeşim çok hasta oldu kaç gündür yatıyordu az zamanı kaldı o yüzden hava değişikliği olsun diye çağırdım bizdeykende gündüz sıcaktı çıkamadık hiç. Bayramda da gidemicez eşim Konya'ya sınav gözetmenliğe gitcek açıköğretm sınavında sonra gelcek birkaç gün sonra bayram bu bayram evimde olurum o yüzden birkaç günde olsa hasret gideririz annemle biraz daha... Salı günü de büyük ihtimal eşimin teyzesine gitcez İzmit'te oturuyorlar Yalova'ya gelmişken uğrayalım dedik kaynanam konuşmuyo onlarla ama bize evlendiğimizde çok emekleri geçti annemde çarşamba gelecek bende herhal c.tesi yada pazar dönerim artık evime yaaa...

günaydııınnnnnnnnn
bakıyorumda kimsecikler uğramıyo topiğe ne işşşşşşş
ben işe geldim bu aradaaa
ufak tefek bikaç iş yaptım birazdan çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…