Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nikita jim kız.amann herkes iism değiştirmiş bee
valla bılgeye arada msj atıyorum ama geri dönemıyor.gecnlerde bı cvp yazmı.hande cok yoruyo dıye okadar

günaydın hayatım

nikita yeni bi arkadaştı şöle bikaçgün takıldı bizim topikte eski diil yani canım

sğl iyiym canım.ders calışmamlaızm azcık bakıanyımd aoturayım dedım.aof bütlere az kaldı ramazandada zor olcek calışmak ama mecburum 3dersım kaldı en azından 1tsnesını vereyımde 2sorumluyla geceyım.yoksa bırakcem artık be 3yılda 1 sınıf yapıcam yoksam sen nasılsın.ka.ç gunun kaldrı rabbım sabır versın tatlım gercektn cok sıcak

aman o sınav derdi bende de var da girip gire
micemi bilmiyorum ki bende giremem diye elime kitak almadım hiç
birde benim son bu yıl bitcek verirsem dersleri

benim 20 gün kaldı canım Allah herkese sabır versin napalım katlanıcaz. Rabbim oruç tutanlarada sabır ve serinlik versin inşallah

kaç dersın kaldı canım.kızz bıraz calışta ver bali derslerini.bak bıtcekmiş hemde okulun

of bizimde 2 gündür çatıda antenciler var
merkezi antenle merkezi uydu takıyolar tepemde pat küt uyutmadılar
birde evlerden deneme yapılıyo çat kapı geliyolar diye yatamadım doğru dürüst

bende yarından itibaren 20 den aşşa saymaya başlıcam artık
yarınada büyük babane yemeğe çağırdı çantamıda yanımda taşıcam napiim aniden ne olur ne olmaz birde o kadar yoldan eve nası çanta almaya gelcez.
arabanın bagajına koycam dursun orda artık

aman seval düşünsene yarın yemekte o kadar akrabanın içinde benim sancı geliyomuş
amanııınnnnnnnn eşimin halaları enişteleri amca yenge üfffffff feci olur yaaaa
bilmiyorumkismile

evet ya bencede
uykum var ya gidip az yatsam mı ki

öznur dükü alışverişten dönemedi galiba
gelemedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…