Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs öznur bir ayda 2.5 kilo almışım akannehir
senin kilo durumun nasıl
ben 72.5 çıktım salı günü

canım en son 2 hafta içinde hiç kilo almamıştım.ama şimdi 10 gün geçti üstünden
bilmiyorum.son durumum toplamda 13 kilo idi.

sen iyisin en fazla 15 olur heralde
benim 22.5 oldu dahda camış gibi yiyom alırım

yürüyüşlerinmi az geliyo acaba nurten.ben kilo almadığım o 2 hafta çok yürüyüş yapmıştım.
şimdi dr.yok diye korkudan az yürüyorum başıma bişi gelmesin diye.belki yürümek de yakıyodur.
bana dr. doğumdan sonra kolay toparlanmak için yürümen lazım dedi.

bende kahvaltıda çok yemeye başladım.
şua nada nutella götürüyorum.yememem lazım aslında dimi.

ay bende bi ara çok yiyodum çikolata
haftada yarım kiloluk kutuyo bitiriyodum
canın istiyosa ye boşver kıs nasılsa doğumdan sonra verillir
bende sahurda kocişle yiyom bide sabeh tek yiyom akşama doğru bi yiyom bide iftar sonrada meyve faslı hiç durmuyom yani :1:

ben kahvaltımı bitirdim.masamı topliyim işlerime bakıyım nurtencim.
sonra dışarı çıkacaz artık.olar mı.

ben yürümüyomki işi birakalı fazla
arada bazen eşimle akşam çıkıyoruz
yürüyemiyom daha doğrusu çok çabuk dermanım kesiliyo yığılıp kalıyom nereyi bulursam
oda fazla kilo almaktan kaynaklanıyo sanırım

tamam canım bende masamı toplıcam
sonrada salon perdelerini yıkıcam bugün
anam her odada salonda çift cam hergün biriyle vaktim geçiyo
camıda yavaş yavaş silim diyom bakalım yapabilirsem

ay bende bi ara çok yiyodum çikolata
haftada yarım kiloluk kutuyo bitiriyodum
canın istiyosa ye boşver kıs nasılsa doğumdan sonra verillir
bende sahurda kocişle yiyom bide sabeh tek yiyom akşama doğru bi yiyom bide iftar sonrada meyve faslı hiç durmuyom yani :1:

kız maşallah sana.sahurda niye yiyosun onu yeme bari deli.
ben sabah kahvaltı bu saatlerde.2-3 saat içinde meyve.ikindide bi porsiyon yemek.
akşam iftarda yemek yiyorum.gece bazen meyve yiyorum.okkadar.ama arada 2-3 saat
geçmeden üstüste yemiyorum hiç.tek yaptığım hata kahvaltıdaki çikolata.
yemeğinm üstüne tam kilo yapar.

ben aştım artık kendimi rekora koşuyorum
26 sene boyunda 55 i görmemiştim tartıda
kendi rekorumu kat kat kırdım yani

tamam canım bende masamı toplıcam
sonrada salon perdelerini yıkıcam bugün
anam her odada salonda çift cam hergün biriyle vaktim geçiyo
camıda yavaş yavaş silim diyom bakalım yapabilirsem

benim evde ne işler var acaba.halıları kaldırdım diye rahatım.
bi silip süpürülecek toz alınacak.1 saatlik iş.
bi de tüller yıkanacak onlarda çok basit.pencerelerim küçük çünkü.
oyüzden kafama takmıyorum.aniden doğum olsa bile annem ben doğurana halleder
bu işleri.ana temizlik yapıldı nasılsa.halılar da temiz duruyo bi köşede.

neyse bu sefer çıktım ben nurtiş.

gnaydın kızlarrr ay bn bı ruya gordumm gobegıme bı baktımm bebegımın ayak izi cıkıoduu snra yagının tumunu cıkardı snra bı baktım dogmuss ama bnm bbeklıgımın aynısıı yaa öptum kokladımm gercek gıbıydı resmenn o kadar tatlıydıkı resmen ruyada bıle anne oldugumu hıssettım ama dogması ılgınctı ya agrısız kansız dogdu :1:

sevalcin hayır diyelim rüyan hayır olsun
doğum yaklaştıkca bende çok görüyorum böyle rüyalar
pisikolojik sanırım benimki

kesınlıkle pskolojık cnm bızmkı bn dun hedıye bulamadım yaaaaa ne alcm bılmıom pfffffff

:ecrin_bebek:kars:ecrin_bebek:
35nc haftayı bıtrmısımm bn kaç aylık olmusum nurten :roflol:

Merhabalar kızlar. Nurten kız gelmiyoz diye dem vurmuşun ama ben tatildeyim geç yatıyoruz geç kalkıyoruz ancak kahvaktı felan zaman geçiyo yine de hergün geliyorum bir tek İstanbula gittiğimiz gün bir de dün gelemedim sanırım yok kız dün de geldim ben bırakmyom valla topiği. Dün İzmit'e gittik ayy çok güzeldi ya Değirmendere'de ev almışlar ama balkona çıktık tepede ev zaten deniz ayağının altında Aman nasıl bir manzara tüm İzmit karşıda bir de akşam ışıklar yandı mı daha da süper oldu. Eşimin diğer teyzesi de ordaydı eşiyle onlarla da tanıştım kayınvalidem konuşmuyor da tanışamamıştım İzmittekilerle de görüşmüyor ama o görüşmüyor diye biz görüşmeyecek değiliz. Zaten baba tarafında kimseyle görüşülmüyor kayınpederim bağı koparmış eşim tanımıyor bile anne tarafı öyle Allah gecinden versin birşey olsa onlara gidecek akraba olmıcak bizde bağı koparırsak hiç olmazsa onlarla görüşelim diyoruz kaynnam da öle diyo biz görüşmüyoruz ama siz görüşün bir bugün varız yarın yokuz aylnız kalmayın sedanın akrabalarına felan hep gidin diyo. Çok muhabbet vardı hele eşimin eniştesi çok matraktır sağolsun dğünümüzde felan çok emeği geçti yedik, içtik güldük eğlendik ama ben eve bittim yaaa tam benlikti ayrılmak istemedim valla...

öznurcumm sen bana ne zmn gıdıcen demısın hastaneye bn bıranönce gtmek ıtıorum tahlıl sonuclarımıda gotermem lazım hemm bu hafta içi gıderım ınsss

:ecrin_bebek:kars:ecrin_bebek:
35nc haftayı bıtrmısımm bn kaç aylık olmusum nurten :roflol:

sen tan 8 ay 1 haftalıksın canım

Merhabalar kızlar. Nurten kız gelmiyoz diye dem vurmuşun ama ben tatildeyim geç yatıyoruz geç kalkıyoruz ancak kahvaktı felan zaman geçiyo yine de hergün geliyorum bir tek İstanbula gittiğimiz gün bir de dün gelemedim sanırım yok kız dün de geldim ben bırakmyom valla topiği. Dün İzmit'e gittik ayy çok güzeldi ya Değirmendere'de ev almışlar ama balkona çıktık tepede ev zaten deniz ayağının altında Aman nasıl bir manzara tüm İzmit karşıda bir de akşam ışıklar yandı mı daha da süper oldu. Eşimin diğer teyzesi de ordaydı eşiyle onlarla da tanıştım kayınvalidem konuşmuyor da tanışamamıştım İzmittekilerle de görüşmüyor ama o görüşmüyor diye biz görüşmeyecek değiliz. Zaten baba tarafında kimseyle görüşülmüyor kayınpederim bağı koparmış eşim tanımıyor bile anne tarafı öyle Allah gecinden versin birşey olsa onlara gidecek akraba olmıcak bizde bağı koparırsak hiç olmazsa onlarla görüşelim diyoruz kaynnam da öle diyo biz görüşmüyoruz ama siz görüşün bir bugün varız yarın yokuz aylnız kalmayın sedanın akrabalarına felan hep gidin diyo. Çok muhabbet vardı hele eşimin eniştesi çok matraktır sağolsun dğünümüzde felan çok emeği geçti yedik, içtik güldük eğlendik ama ben eve bittim yaaa tam benlikti ayrılmak istemedim valla...

ama karşılaşamıyos kiii

Back
X