Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kahvaltıda çok yemeye başladım.
şua nada nutella götürüyorum.yememem lazım aslında dimi.
ay bende bi ara çok yiyodum çikolata
haftada yarım kiloluk kutuyo bitiriyodum
canın istiyosa ye boşver kıs nasılsa doğumdan sonra verillir
bende sahurda kocişle yiyom bide sabeh tek yiyom akşama doğru bi yiyom bide iftar sonrada meyve faslı hiç durmuyom yani![]()
tamam canım bende masamı toplıcam
sonrada salon perdelerini yıkıcam bugün
anam her odada salonda çift cam hergün biriyle vaktim geçiyo
camıda yavaş yavaş silim diyom bakalım yapabilirsem
:ecrin_bebek:kars:ecrin_bebek:
35nc haftayı bıtrmısımm bn kaç aylık olmusum nurten :roflol:
Merhabalar kızlar. Nurten kız gelmiyoz diye dem vurmuşun ama ben tatildeyim geç yatıyoruz geç kalkıyoruz ancak kahvaktı felan zaman geçiyo yine de hergün geliyorum bir tek İstanbula gittiğimiz gün bir de dün gelemedim sanırım yok kız dün de geldim ben bırakmyom valla topiği. Dün İzmit'e gittik ayy çok güzeldi ya Değirmendere'de ev almışlar ama balkona çıktık tepede ev zaten deniz ayağının altında Aman nasıl bir manzara tüm İzmit karşıda bir de akşam ışıklar yandı mı daha da süper oldu. Eşimin diğer teyzesi de ordaydı eşiyle onlarla da tanıştım kayınvalidem konuşmuyor da tanışamamıştım İzmittekilerle de görüşmüyor ama o görüşmüyor diye biz görüşmeyecek değiliz. Zaten baba tarafında kimseyle görüşülmüyor kayınpederim bağı koparmış eşim tanımıyor bile anne tarafı öyle Allah gecinden versin birşey olsa onlara gidecek akraba olmıcak bizde bağı koparırsak hiç olmazsa onlarla görüşelim diyoruz kaynnam da öle diyo biz görüşmüyoruz ama siz görüşün bir bugün varız yarın yokuz aylnız kalmayın sedanın akrabalarına felan hep gidin diyo. Çok muhabbet vardı hele eşimin eniştesi çok matraktır sağolsun dğünümüzde felan çok emeği geçti yedik, içtik güldük eğlendik ama ben eve bittim yaaa tam benlikti ayrılmak istemedim valla...