Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bilmiyorum ki canım ya gerçek mi yalancı mı anlayamadım
heyecenlı ama bir o kadar da sancılı
şu anda hafif hafif geliyo sanki
gidip biraz uzanıyım bari belki o zaman geçer geçmezse eğer hastaneye vınlıcaz

Kızlar yaa ifrata misafirim gelcek arkadaşım ve nişanlısı cuma yada c.tesi gelecekler bir türlü menüye karar veremedim ya.. İslim kebabı yapcam,mercimek çorbası, pilav ama sade pşalv yapmıyım diyom nasıl yapsam pilavı değişik tarif var mı öyle değişik.. Zeytinyağlı da ya barbunya ya fasulye yapıyım diyom.. Bir börek yaparım belki.. Salata nasıl salata yapsam benim bi tarifim var patates çanakları yapıp içine rende havuç üstüne yoğurt koyuyorum görüntü güzel oluyor islim kebabının yanına yakışır mı.. Zeytinyağlı yapacağım için ayrıca bir ordövr düşünmedim biber kızartsam yoğurtlu dedim ama fazla mı olur.. birşey ekliyimmi daha tatlı da bilmiyorum ne yapsam...

kız nurten belkide büyük gün bugündür

hayırlısı olsun öznurcum ya
inşallah bugündür valla artık bekleyemiyorum
ama sancı felan kalmadı sankim geçti
ama aşşa baskı devam ediyo
karnımın altını elleyince oğlumun kafası top gibi elime geliyo kaydirigubbakcemile3

kız menü süper ama çok fazla değilmi.bukadar çok yapmana gerek yok.iftarda bi çorba doyuruyo.hepiside çok güzel ama.

pilavıda prinç yerine şehriye pilavı yapabilirsin madem değişik istiyosun
mesela arpa şehriyeden ve ya yıldız şehriyeden gayet güzel oluyo tereyağlı ohhh

ben geldımm vee herkes burdaa ne gusellll yenı uayndım ben daha drumla ılgılı ne bılım gıdenlerın hıc bırı memnun degılmıs ama surda cok az kaldı nerden bulucm ben bask dr beee
nurten doguruonmu anacımmm hadı hayırlısı
oznurcumm benmde karın agrıı cok oluodu resmen dogurucm anıodum

kıslar ben duramıyorum az gidip uaznıcam
gelirim gerigelmezsem anlayınki hastaneye gitmişimdir
o zamanda hastanede müsait olunca msj atarım size
malum kocişim söylenir orda niye dağıttın numaranı diye alsanaalsanasmile

kız menü süper ama çok fazla değilmi.bukadar çok yapmana gerek yok.iftarda bi çorba doyuruyo.hepiside çok güzel ama.

yaaa işte ben de böyleyim az yapamıyorum hiç bir de ifrara gelecekler ya ben daha acaba bir de meze türü soğuk yemecek bişiler yapsam mı diye düşünüyordum.. Nurten şehriye pilavı derken sırf şehriyeden yapılıyo o mu.. Ama ben ondna hiç yapmadım iç pilav mı yapsam acaba yada bezelyeli felan.. Salata olarak normal yeşillik mi yapsam dediğim patates çanaklarını yapsam bir de cacık mı yapsam off akıl verin bana...

Hayatım sen bakma bize git uzan tabii alla alla bizi bırakmıcan diye pc başında doğurcan canlı yayınn eşin eve bir gelirmiş senin kucağında bebek amanın ne şok olur adam yaaa kaydirigubbakcemile3 tamam şekerim ona göre haberdar et bizi kocişin farkına varmadan mesaj atıver.. Atamazsan da ankarız biz zati.. Senin oğlan yokluyo bence çıkış kapısı arıyor yolunu kaybetti sanırım...

ay valla saolun yaa cok ılgılendnz bnmlee bende gıdıomm bı daha gırmıceemmm dogurana kadarrr kalbım kırıldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…