Nurtenciğim amanın doğum sancısı mı başladı yoksa artık zamanıdır demiş dr zaten birkaç güne doğum olabilr diye hemen olmasa da akşama kadar artar belki hem farklı öbürlerinden diyosun ay ne heyecanlı yaa şimdi durumun nasıl duştan çıkınca hafifledi mi pekii... dinle bakalım kaç dk da bir gelecek sancıların inşallah sezeryana gerek kalmadan kendisi gelir.. Hadi hayırlısı..
bende geldim.beni bi üşüme aldı,ayaklarımı bile fönledim.
karnımda acaba üşütme sancısımı diyorum.
kız nurten belkide büyük gün bugündür
Kızlar yaa ifrata misafirim gelcek arkadaşım ve nişanlısı cuma yada c.tesi gelecekler bir türlü menüye karar veremedim ya.. İslim kebabı yapcam,mercimek çorbası, pilav ama sade pşalv yapmıyım diyom nasıl yapsam pilavı değişik tarif var mı öyle değişik.. Zeytinyağlı da ya barbunya ya fasulye yapıyım diyom.. Bir börek yaparım belki.. Salata nasıl salata yapsam benim bi tarifim var patates çanakları yapıp içine rende havuç üstüne yoğurt koyuyorum görüntü güzel oluyor islim kebabının yanına yakışır mı.. Zeytinyağlı yapacağım için ayrıca bir ordövr düşünmedim biber kızartsam yoğurtlu dedim ama fazla mı olur.. birşey ekliyimmi daha tatlı da bilmiyorum ne yapsam...
kız menü süper ama çok fazla değilmi.bukadar çok yapmana gerek yok.iftarda bi çorba doyuruyo.hepiside çok güzel ama.
kıslar ben duramıyorum az gidip uaznıcam
gelirim gerigelmezsem anlayınki hastaneye gitmişimdir
o zamanda hastanede müsait olunca msj atarım size
malum kocişim söylenir orda niye dağıttın numaranı diye alsanaalsanasmile
ay valla saolun yaa cok ılgılendnz bnmlee bende gıdıomm bı daha gırmıceemmm dogurana kadarrr kalbım kırıldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?