Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurtencim benim nst de sancı yoktu yani doğum sancısı yoktu
öznur kız benimde sancılarım çok oluyodu son haftalar ama doğuracak gibi değil yalancı doğum sancısı
sevalcim canım kusura bakma mert kucağımda hızlı hızlı okuyabiliyorum ben baban sanmışım annen hastaymış rabbim acil şifalar versin inşallah çabucak iyileşir

Sevalcim doktor konusuna gelincede bence artık değiştirme zaten doğumuna çok az kaldı senin hakkındaki herşeyi en iyi o dr biliyo ama doğumunu başka doktora yaptırabilirsin tabi o senin kararın benim gittiğim hastanede belli bi haftadan sonra gidenlere başka doktor bakmıyodu çünkü bilgi sahibi değiller ben ilk ay değiştirmiştim doktorumu

Kız seval ordamısın neyse ben bütünlemeye çalışmaya çalışıyorum sıcakta hiç ders çalışasım yok herşey bahane oluyo zaten oğlanda çok yoruyo ah ah bu günlerinizi çok ararsınız siz bakalım böyle aman topiğe kimse niye gelmiyo hep ben geliyorum diyebilecekmisiniz allah yardımcınız olsun

Kızlar bu arada kardeşim acemilik dönemini bitirdi ankara çankaya çıktı içim rahatladı ama askerlerimiz için her zaman dua ediyorum rabbim hepsini korusun onlar için kötü düşünenlere fırsat vermesin aminnn bende bu hafta sonu rapor alıcam iznim bitiyo doktorum hastaneden ayrılmış doktorlar artık eskisi gibi rapor vermiyolarmış benim şansıma devletten 10 gün alıcaz önce sonra kontrole çağırıp tekrar 10 gün veriyolarmış heyet raporuda çok zor veriyolarmış hastaneler hakkında soruşturma başlatıyolarmış sonrada 25 gün yıllık iznimi kullanıcam galiba ücretsiz iznede ayrılıcam bakalım hayırlısı bayrama annemlere gidicektim bu rapor olayı bozdu işi bayramdan sonra gidicem artık yıllık iznimi orda geçiricem inşallah çok seviniyorum nerdeyse 1,5 yıl oldu gitmeyeli

Kızlar ya mertin uyku düzeni çok iyiydi geceleri karnını doyurduğumda hemen yatıyo ağlamıyo ama bu gece sabaha kadar uyumadı benide uyutmadı emziriyorum yerine bırakınca hemen ağlıyo mızmızlanıyo sonra baktık ateşi var biraz şurup verdim ilk defa böyle oldu birde aşıda çok ateşlenmişti bu günde yıkadık uyuyo şimdi ama arada uyanıyo çok halsiz görünüyo gün içinde hep gülerdi çok neşeli bi çocuk görseniz şimdi halsiz görünce çok üzülüyorum evlat bambaşka anne olunca anlıyosunuz anneliğin ne demek olduğunu hele kucağınıza alın aşıdada ateşlenmişti inliyodu resmen yavrum ağladım ağladım sütüm kesildi 3-4 gün nasıl etkilendim şimdide halsiz sütüm kesilmesin diye ağlayamıyorum bile içim parçalanıyo başımda çok ağrıyo gecede uykusuz kaldım ama yeterki oğlum iyi olsun dünyayı verseler oğlumun tek gülümsemesine değişmem

Neyse ben sonra yine gelirim kendinize iyi bakın hayırlı haberlerinizi bekliyorum öpüyorum hepinizi

kudretçim gözünüzaydın ankara çıkması çok güzel.
sende işe başlamayacan demek ne güzel oh tadını çıkar.
annende olmak da süper valla.

gittinmi kız kudret anca gelmiştim.
karnımın ağrısı geçmedi ama öyle düzenli ağrılar değil herhalde
normal karın ağrısı diye düşünüyorum.doğum ağrısı
olsa şimdiye kadar hoplatırdı beni herhalde dimi.

ay valla saolun yaa cok ılgılendnz bnmlee bende gıdıomm bı daha gırmıceemmm dogurana kadarrr kalbım kırıldıı

amanda nasıl alınganmış bizim hamiş kızımız.
misafir gelince görmesin diye aniden kapattım kız yoksa konuşuyoduk.
senle de hep konuşuyom üstelik heeeee ne alınıyon bakem hemencecik.
şansına gitmemiz icap etti işte geldik hadi gel madem.

ayy canarımm bennmmm cok saolunn yaaa sıze kusermıyım bennn bnmkı bırazzz naz dı
kudretcım saol cnm annem için gusel dıleklerın için drumu degıstıremem zaten artık yaa

selam kızlar nasılsınız ben daha iyiyim şükür 2 gün önce kırkım çıktı (ne demekse) kızlar doğumdan sonra kanamam azalarak devam ediyordu ki 1 hafta önce çoğaldı hatta acaipp çoğaldı hemen dr gittik (yeni bir dr buldum) enfeksiyon olmuş doğumdan dedi iyiki gelmişin rahimi sarardı dedi 1 torba ilaç verdi şimdi bitmek üzere bu arada rahim çok güsel toparlanıyormuş doğumuda çok temiz yapmışlar dedi içim rahatladı valla rahimi kurtardık anlıycanız az okudum yazdıklarınızı nurten Allah kurtarsın canım hepinizi öyle ben işteyim haftaya son full çalışıyom vakit bulamıyom bakmaya bide işler çokya aksilik işte yan tarafta inşaat var bizim bina çatlamaya başladı geçen hafta doğru dürüst gelmedim işe şimdi beton döktüler bide araya çelik kolon koydular ama 1 hafta gitti boşa benim işler çok evdeki pc de arıza yaptı siz bana haber verin cepten nurteni yada kendinizden habersiz bırakmayın emi
hepinizi öpüyorum

Sevalciğim bence de değiştirme doktorunu artık bu saatten sonra hem senin muayenelerin felan yolunda gitti bir sorun çıkmadı bildiğim kadarıyla zaten kızlarında dediği gibi artık başka doktor kabul etmez seni kafanı böyle şeylere yorma her doktor hakkında birşeyler yazıyorlar herkesin beklentileriyle alakalı bir durum. Hayırlısıyla doğumun olsun ikinciye başka doktora gidersin ama doğum farketmez istersen doğum için başka doktorla anlaşabilirsin ama o doktoru hiç tanımıyor olacaksın bu daha kötü sen yine kendi doktorunla git sonuna kadar..

Nurten iyisimisin canım şimdi geçti mi sancıların hala kafasını hissediyor musun bak bikaç güne kalmaz gelcek oğluşun benden demesi.. hazırlıklı ol sen aman bende kime diyorsam hazırsın zaten dünden bi bebeğin gelmesi kalmış..

Kudretçiğim geçmiş olsun bebeğine ama ağlayıpta üzme kendini bak sütün kesiliyormuş sonra bebek bu ateşlenecek hastalanacak öyle böyle büyüyecek biliyorum anne olmayan anlamaz ama sakin olmaya çalış bir gün kötü olur öbür gün iyi devam ederse doktoruna gösterirsin. Hep annlerimiz anne olunca anlarsın derlerdi demek böyle birşey.. İnşallah düzelir yine kahkahalar atar merak etme sen..

Çiğdemciğim iyi olmana sevindim cnm rahminde toparlanıyormuş ilaçlarını kullan enfeksiyonda geçer canımm... Gel valla özletme kendini özledik muhabbetlerimizi bizde denk gelemiyoruz gerçi pek bu aralar ama yine de gördükçe cevap yazıyoruz...

çiğdemcim hoşgeldin canım
çok çok geçmiş olsun iyiki zamanında gitmişsiniz hastaneye

sedacım ben hazırım beyfendinin keyfini bekliyoruz işte

seval kıs turp gibiyim
bacak aram çok acıyo hareketlerimi kısıtlıyo oda feci bir acı
eşimde telefonda gidelim bi ne olur ne olmaz dedi
pek gidesim yok açıkcası ama bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…