bnce nurtenım ıns para için yapmiştirda sorun yoktur yaaa
kızlar yazamadım az önce kusura bakmayın çok yoğundu yazamadan kapattım gülerle konuştuk hepinizi söyledim durumları o gayet iyi çok rahatmış haberiniz ola
Nurtenciğim senin oğlan kararsız kaldı sanırsam çıksammı çıkmasammı düşünüyor şimdilik vazgeçti demekki ama her an yok çıkayım ya yeter bu kadar kapalı kalmak diyebilir.. Ay valla kaynananlar fena kazıklanmış yaaa hiç duymamıştım doktorun özel hesap açtırdığını oraya parayı yatırttığını ee peki hastane sormuyor mu bu hastanın parası nerede diye hasta girişi yok mu onu anlamadım ben.. Neyse artık olan olmuş..
Öznur geçmiş olsun canım sıcak tutmaya bak kendini bu aralar soğudu havalar bende akşamları arada üşüyorum. Sen yine de eve gidince kendini yorma evin küçükmüş zaten birazını eşinle yapın camlar, perdeler felan da annen gelince halleder hiç girişme derim ben ne olur ne olmaz.
Ben biraz yattım kızlar ya inşaatçılar öğle molası verdi bende o arada az uyuyayım dedim 1 saat uyumuşum. Neyse sökülmeye başladım artık yarına kadar faza ağrım kalmaz ama sabah çok kötüydüm hala halsizim çok parça geliyor yaa korkuyorum öyle olduğu zaman.. Ama ağrım geçiyor diye de seviniyorum. Benimde ütüm var ama yapacak halim yok yarın yapacağım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?