Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anam olaya bak şaştım kaldım valla.sizinkilerde amma safmış be.o dr. peki nasıl cesaret ediyo böyle bişeye sahiden çok ilginç.

evet kıslar aynen öyle olmuş
adamın gözü kara demek ki
ütelik hastane özel de diil ssk ya bağlı

sedacım geçmiş olsun canım
benimde bikaç aya başlar adet sancılarım
9 ayın acısı çıkar yani

sedacım geçmiş olsun canım
benimde bikaç aya başlar adet sancılarım
9 ayın acısı çıkar yani

sağol canım yaa. Ay hep onu merak ediyorum senelerdir her ay regli oluyoruz ama hamileyken 9 ay yok ilk başlarda bir garip oluyordur insan heralde alıştığı için.. Sonra da regli olmamaya alışıyorsunuzdur bu seferde doğumdan sonra tekrar başlayacak.. Sen sancılı mı oluyordun hamilelikten önce.. Aman kendini toparla da bir an önce regli olmakta sağlıklı olduğunu göstergesi sonuçta. Ben hiç ağrılı geçirmezdim çok rahattım ama birkaç aydır ilk gün çok ağrım oluyor. Tam sökülemiyorum hemen o yüzden oluyor.. Ben yemek işini hallettim bizim yufkacıdan ev mantısı almıştık buzluktaydı pnu çıkardım hemencik yaptım yedik eşim izinde ama haftaya açıköğretim görevi var Konya'ya gözetmenliğe gidecek onun toplantısı varmış okula gitti yemekten sonra.. Bende mutfağı toparladım az oturma odasına süpürge çektim oturdum..

günaydınnnnnnnnnn cinsiyetini söylemedi kızlar taaaaaaaa 18. hafta çağırdı bi daha ben nasıl bekleyecem o kadar bilmiyorum ama tıp merkezine gidip göreceğim 2 hafta sonra dayanamam sanırım taklalar atıyor ellerini kolları sallıyor şaşırdı doktor çok hareketli dedi ense kalınlığıda çok iyi allahım ben bu günleri gördüğüme inanamıyorum binlerce şükürrrrrrrrrrrrr

olcaycım canım çok sevindim
senin sıpada edepli çıkıcak annesi öle açmıyo herkese baksana
Rabbim sağlıklı kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah
daha dur hissetmeye başladığında kıpırtılarını o zaman daha da katlanıcak mutluluğun inşallah

bu arada günaydııınnnnn
daha doğuramadım
anam ne beceriksizim yaw

neyse kocişi işe gönderdim bi bakim dedim
şimdi geri yatmaya gidiyom ben
görüşürüüükkk

günaydın kızlar.olcaycım gözünaydın canım.
cinsiyetini tam öğrenmek için 16.haftayı beklemen lazım ama canım
şimdi söylemiyolar yada söylüyolar ama tam doğru çıkmayabiliyor.
birazcık daha sabret.

nurtencim ctsi annen gelecek canım.haftasonu doğurma hastanede dr. olmaz
pztsi yada salı en uygunu salı.salı doğur sen.söyle oğluna salı bekliyoruz seni de :)

Olcaycığım ne güzel yaa daha dün hamileliğini söylemiştin sanki şimdi kaçımcı haftalara geldin de cinsiyet öğrencen nerdeyse ne çabuk geçiyor zaman dimi bi bakıcaksın bebeğin kucağında hareketli olması da çok güzel.. Hayırlısıyla kucağına al İnşallah..

Nurten hergün bugün mü diyoruz ama o gün gelmiyor canım artıık hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Sezeryan hayırlı olacaksa öyle olsun.. Bu bebeklere anne karnı rahat geliyor çıkmak istemiyorlar Kudretinki de gelmek istemedi bir türlü. Siz o kadar normal doğum planları yapıyorsunuz ama bebekler bozuyor bu planları inşallah gönlüne göre olur herşey.. Ama çok sıkıldım diyorsan ben atlayıp gelip doğurturum seni anacımm...

bu arada ben bu hemoroidleri napacam ya
benim gibi başı dere olan varmı.

ahh hayatım sorma yaaa bende daha şimdiden var hamile olunca ne etcem bilmiyorum çok rahatsuz edici boyutta değil ama afedersin kabız olduğumda çok kötü oluyor. İlk kadın doktoruna gittiğimde hemeroidin var kabız kalma demişti zaten. Bende biliyorum dikkat etmeye çalışıyorum dedşm neyse ki çok öyle birşey çekmiyorum ama arada da olsa rahatsızlık veriyor, şişiyor felan. Doktora gitsem ameliyat diyecek belki aman istemem ama hamişken zorlanacağım kesin...

canım benim sağolasın iinşallah o günleride göerceğiz nasipse

ay evet 16 bile değil 18. hafta çağırdı bekleyeceiz artık

bende de var ama çok şiddetli değil bamya falan yediğimde incir kayısı pek bi sorunum olmuyor o şekilde idare etmeye çalışıyorum ama zor bişey benimki sanırım yeni 1. evre olmalı lifli şeyler ye sende kelebeğim

sedacığım vallahi nasıl çabul geçiyo ya bizde hayret içindeyiz ve onun öyle dönüp takla atıp hareketli olduğunu görmek çok değişik bi duygu allah en kısa zamanda sanada yaşatsın canım benim

nurtencim ctsi annen gelecek canım.haftasonu doğurma hastanede dr. olmaz
pztsi yada salı en uygunu salı.salı doğur sen.söyle oğluna salı bekliyoruz seni de :)

annemler yarın gelicekler
benim oğlum söz dinliyom teyzeleri ananeyi bekle demiştim oda geri kaçtı gelmiyo anneanneyi bekliyo baksana
hayırlı zamanda gelsinler inşallah

hemoroid kremleri var doktora sorupta onları kullanabilirsin canım

ay sorma seda kıs
eşim her akşam öfff bugünde gelmicek heralde nurten bu çocuk ya diyo
benden heycanlı yazık canım yaaaa
sezeryan derlerse sezeryan olucam artık napalım canım
benim herşey normal doğuma elverişliydi ama bebek biraz iri olduğundan ( maşallah ) doktor bi ihtimal olabilir dedi
4 kiloyu geçerse normale almıyolar zaten artık

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrr ben remen dunden berıı delı oldumm elım gobegımdee ne cok evham yapıom ben ya dr hareketelerıne dıkkat et dedı yaaa hep elım gobegımdeee ay sınır edıo bıde benıı eskısı kadar hareketlı degılll daha cok korkutuo benııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…