- Konu Sahibi EU3
-
- #20.981
kıs geçen ne oldu anlatiim sana
benim kayınvaldem dişlerinden memnun diildi
devlet hastanesi sırf dişe bakan bi poliklinik açmış bizim buraya
görümcemle gitmişler dişleri düzelttirmeye
doktor bunlara bi hesap numarası vermiş
önce buraya para yatırcaksınız sonra makbuzla gelin dişi yapiim demiş
bizimkilerde uyanmamış gidip ptt ye yatırmışlar güzelce 170 lira parayı
yaptırmışlar dişi dönüşte bana uğradılar
anlattılr işte böle oldu diye
bende dedim siz sıfırdan diş yaptırmadınız ki olanda ufak tamşr yaptırdınız o zaman devlet fatk almıyo 2 sene sonra yenilerken alıyo niye yatırdınız deim
görümcemde ne bilim doktor dedi bizde yatırdık dedi
ama dedim böle şeylerde doktor hesap nosu vermez hastanenin veznesi olur gidersin oraya yatırırsın yada hastane sekrterliği ilgilenir doktor ne alaka dedim
hesap numarasını versenize bana dedim baktım ki doktorun adına açılmış posta çeki hesabı devletle alakası yok
hadi dedim geçmişler ola iyi bi saflığınıza gelmiş bi bardak su için
kızlarr ne yemeğii yapıcaksınz akşamaa
sedacım geçmiş olsun canım
benimde bikaç aya başlar adet sancılarım
9 ayın acısı çıkar yani
bu arada ben bu hemoroidleri napacam ya
benim gibi başı dere olan varmı.
canım benim sağolasın iinşallah o günleride göerceğiz nasipseolcaycım canım çok sevindim
senin sıpada edepli çıkıcak annesi öle açmıyo herkese baksana
Rabbim sağlıklı kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah
daha dur hissetmeye başladığında kıpırtılarını o zaman daha da katlanıcak mutluluğun inşallah
ay evet 16 bile değil 18. hafta çağırdı bekleyeceiz artıkgünaydın kızlar.olcaycım gözünaydın canım.
cinsiyetini tam öğrenmek için 16.haftayı beklemen lazım ama canım
şimdi söylemiyolar yada söylüyolar ama tam doğru çıkmayabiliyor.
birazcık daha sabret.
bende de var ama çok şiddetli değil bamya falan yediğimde incir kayısı pek bi sorunum olmuyor o şekilde idare etmeye çalışıyorum ama zor bişey benimki sanırım yeni 1. evre olmalı lifli şeyler ye sende kelebeğimbu arada ben bu hemoroidleri napacam ya
Olcaycığım ne güzel yaa daha dün hamileliğini söylemiştin sanki şimdi kaçımcı haftalara geldin de cinsiyet öğrencen nerdeyse ne çabuk geçiyor zaman dimi bi bakıcaksın bebeğin kucağında hareketli olması da çok güzel.. Hayırlısıyla kucağına al İnşallah..
Nurten hergün bugün mü diyoruz ama o gün gelmiyor canım artıık hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Sezeryan hayırlı olacaksa öyle olsun.. Bu bebeklere anne karnı rahat geliyor çıkmak istemiyorlar Kudretinki de gelmek istemedi bir türlü. Siz o kadar normal doğum planları yapıyorsunuz ama bebekler bozuyor bu planları inşallah gönlüne göre olur herşey.. Ama çok sıkıldım diyorsan ben atlayıp gelip doğurturum seni anacımm...
nurtencim ctsi annen gelecek canım.haftasonu doğurma hastanede dr. olmaz
pztsi yada salı en uygunu salı.salı doğur sen.söyle oğluna salı bekliyoruz seni de :)
bu arada ben bu hemoroidleri napacam ya
Olcaycığım ne güzel yaa daha dün hamileliğini söylemiştin sanki şimdi kaçımcı haftalara geldin de cinsiyet öğrencen nerdeyse ne çabuk geçiyor zaman dimi bi bakıcaksın bebeğin kucağında hareketli olması da çok güzel.. Hayırlısıyla kucağına al İnşallah..
Nurten hergün bugün mü diyoruz ama o gün gelmiyor canım artıık hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Sezeryan hayırlı olacaksa öyle olsun.. Bu bebeklere anne karnı rahat geliyor çıkmak istemiyorlar Kudretinki de gelmek istemedi bir türlü. Siz o kadar normal doğum planları yapıyorsunuz ama bebekler bozuyor bu planları inşallah gönlüne göre olur herşey.. Ama çok sıkıldım diyorsan ben atlayıp gelip doğurturum seni anacımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?