Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet oznurcum eve gelmıstıkk snra kontrle gıttık sarılıgımız yukselmıstı hemde kanda mıkrop vardı sarılık cok önmelı degıldı o hemen gecmıstı ama kandakı mıkrop ıcın 10 gun kuvezde antıbıyotık tedavısı goruolarmıss 3 gun oldu işte sagdıkca sut goturuorumm

neden baglamadılar nsteye artık her gıttgınde baglamalrı gerekıoo gercı benı bagladılarda noldu anlamadılar dogumumun yaklastıgını :)

canım tekrar çok geçmiş olsun.süte alışır inşallah sende kesme.sütün gitmesin.
bilmemki canım nstye geçen hafta bağlamıştı iyi diye herhalde bağlamadı bu hafta.
bi şikayetimde yoktu belki gerek görmemiştir.artık bu arada doğum olmazsa bayramdan sonra görüşürüz dedi işte.

cnm ama yınede baglaması gerekıoo bence sen her gıttınde baglan mutlaka bnmkı gıbı karambole gelme :1:
evet cnm annemlere gıderız yarın kahvaltıya gorumceme gıdıcez bıde oglumun yanına gııdıcez hergun goruorum allahtann

Herkese iyi bayramlar canlarım topiğimiz bomboş kalmış ben size dememişmiydim bebekler olunca kimse gelemez diye

kıslar hasta oldum yatıyoruö bayram bayram
oğlumda huzursuz geceleri uyuytmuyo ondan gelemedim kaç gündür

nuırtencim geçmiş olsun neyin var kuşum.
bizde bayram bayram iş yaptık bugün tülleri yıkadık
eşim yardım ediyo.yerler süpürüldü silindi toz alındı.bu hafta doğurursam bidaha iş yok
doğurmazsam işe devam.

sizin bayramınız nasıl geçiyo bakalım.
ben annemlere gidemedim diye üzgünüm ama bu işlerde olmazdı ozaman
offf.iki ucu b.lu değnek derler ya öyle.şimdi tatilde olmak ne güzel olurdu.

nurtencım gecmıs olsun cnm efecıgın gaz problemımı var acaba
oznurcum valla bnm bayramım cok ii gecmıoo buruguz oglusum yok yanımda ama allaha sukur gayet ii hergun bıraz daha buyuyooo son 5 gunumuz kaldı ınss

Back
X