Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurtenciğim geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine bebekle de zor tabii.. Bebeğin biraz huzursuzluk yapcak elbet gazı oluri uyku sorunu olur. Allah şifa versin cnm.

Öznur sende sayılı günler kaldı doğurmana iş mi yapıyorsun. Annen neden gelmedi yanına zaten az zamanın kaldı. Bayramdan sonra gelsin bari. Eğer doğurmamış olursan günlük işlerini görür yanında kim olcak doğum yapmaya kalksan..

Sevalciğim sabret canım az kaldı. İyiymişte zaten kavuşacaksın bebeğine Allah beterinden korusun tatlım..

hepinia ayrı ayrı saolun kıslar
gece terli terli emzirmeye kalkıyorum üşütmüşüm ondan
oğlumunda gaz problemi var geceleri gazlanıyoz :)
sabaha kadar pirtlatması için uğraşıyorum
rezene çayı içiyorum bol bol ii geliyo aklınızda bulunsun

kıslar bu arada gaz demişken hastanede olan bişeyi anlatim size
sezeryandan çıktım sabah önce hemşireler sonra doktorlar ayrı ayrı odaları geziyo
hemşireler geldi gaz attın mı dedi çünkü gaz atmadan bişey yemek yasak dediler
bende yok dedim sonra doktorlar geldi onlarda sordu aynı soruyu
onlarada yok dedim atamayınca doktor baya bi bağırttı beni hatta karnıma bastırdı gaz nerde birikmiş diye.
neyse benim gazım hastanede memleket meselesi haline geldi :)
bol yürü dediler ben kadın doğumu turluyom önüme gelen doktor hemşire tek tek gaz attınmı diye soruyo artık yeterrr dicektim yaw :)
meğer ne önemli beşeymiş bu gaz kaydirigubbakcemile3
hemşirenin biride habire dalga geçti benle beceriksiz bi pırt yapamadın diye :roflol:
en son çıkacağım sabah çok şükür az buçuk gaz problemim geçti.
yoksa lavman yapıcaklardı en son çare ve bana bol bol rezene çayı içirdiler çok işe yarıyo bilginiz olsun

hepinia ayrı ayrı saolun kıslar
gece terli terli emzirmeye kalkıyorum üşütmüşüm ondan
oğlumunda gaz problemi var geceleri gazlanıyoz :)
sabaha kadar pirtlatması için uğraşıyorum
rezene çayı içiyorum bol bol ii geliyo aklınızda bulunsun

aman dikkat et cnm bol çamaşır değiştir bu havalarda kötü zaten serinliyor bazen sonra yine açıyor bir acayip bende hastaydım da toparlanıyorum yavaş yavaş ama gece bende üstümü açtım üşüttüm sanırım göğüs ve karın boşluğun tüm gün sızladı, ağrıdı kıvrandım durdum bir ara kalbim tuttu sandım valla. Şimdi de varda çok değil. Rezene iyiymiş evet zamnla gazı da düzene girer kalkmaz geceleri de ama bir süre öle olcak artık annesi..

aman dikkat et cnm bol çamaşır değiştir bu havalarda kötü zaten serinliyor bazen sonra yine açıyor bir acayip bende hastaydım da toparlanıyorum yavaş yavaş ama gece bende üstümü açtım üşüttüm sanırım göğüs ve karın boşluğun tüm gün sızladı, ağrıdı kıvrandım durdum bir ara kalbim tuttu sandım valla. Şimdi de varda çok değil. Rezene iyiymiş evet zamnla gazı da düzene girer kalkmaz geceleri de ama bir süre öle olcak artık annesi..

öylede insan kötü oluyo ya
uykusunda ıkınıyo resmen kıpkırmızı çıkıyo
bende dayanamıyorum ama karnını hafif hafif ovmk ii geliyo
doktor bana sırtını sıvazla poposuna pıt pıt vur demişti ama o işe yaramıyo bizimkinde

Nurten iyi yırtmışsın kız lavmandan:)) bu kadar önemliymiş yani demek anam çok garip ya herkesin gazı attın mı diye sorması salcan sende orta yere alın size gaz dicenn pişman olcaklar sorduklarına:))) neyse lavman olmadan atlatmışsın cnm. Peki bişi sorcam dikiş yerleri ne kadar zaman sonra acımaya başlıyor yani epidural etkisi ne kadar sürede geçiyor ve çok acıyor mu dikişler sonra kendisi mi atıyor ve pansuman felan yaptın mı evde de...

öylede insan kötü oluyo ya
uykusunda ıkınıyo resmen kıpkırmızı çıkıyo
bende dayanamıyorum ama karnını hafif hafif ovmk ii geliyo
doktor bana sırtını sıvazla poposuna pıt pıt vur demişti ama o işe yaramıyo bizimkinde

genelde öyle derler sırtı sıvazlanır, poposuna vurulur felan. Bir de baş aşağı tutmakta iyi geliyormuş tabi dikkatli bir şekilde tutarak onu da tv de görmüştüm ne kadar doğru bilmem. Her bebeğe farklı taktikler uygulamak gerekiyo sanırım. Canım yaa konuşamıyor ki bir de nasıl anlatsın derdini yavrucak. Ancak ağlayacak. En büyük sorun bu zamanlarında gaz sanırım..

gaz çıkarmadan hastenden bırakmıyolarmış.bende öyle duymuştum.geçmiş olsun nurtiş.
ben de bi doğursam of yaaa

Nurten iyi yırtmışsın kız lavmandan:)) bu kadar önemliymiş yani demek anam çok garip ya herkesin gazı attın mı diye sorması salcan sende orta yere alın size gaz dicenn pişman olcaklar sorduklarına:))) neyse lavman olmadan atlatmışsın cnm. Peki bişi sorcam dikiş yerleri ne kadar zaman sonra acımaya başlıyor yani epidural etkisi ne kadar sürede geçiyor ve çok acıyor mu dikişler sonra kendisi mi atıyor ve pansuman felan yaptın mı evde de...

he ya valla gelen geçen sordu
çünkü sezeryanda bağırsakları çıkartıyolar ya tamamen
bebeği aldıktan sonrada resgele sokuşturuyolarmış geri
bağırsaklar kendi şeklini zamanla alıyomuş
gaz atıp atmadığıda insanın ondan önemliymiş bağırsaklar işlevine döndümü diye bakılıyomuş gaz atmadan bana hiç bişey yedirmediler sadece sıvı alabildim.

benim dikiş yerlerim hemen başladı acımaya ama ağrı kesici iğne yaptılar ilk gece 3 saatte bir rahattım o yüzden acı en aza iniyo hafif hissettiim yani ama ilk ayağa kalkmak feci
ben yatmıcam dedim sezeryandan 2 saat sonra anneme beni kaldır dedim bbir adım attım ölcem sandım sancıdan sonra geri nasıl yattımı bilemedim :)
sadece ilk 3-4 gün yataktan kalkması ve geri yatması zor ayağa kalkıp biraz yürüyünce ağrı azalıyo
benim dikişler de ertesi gün sargıyı çıkardılar ve açık bırak eve gidder gitmez ılık duş al dikişleri de ıslak bırakma saç kurutmma makinasıyla kurut dediler. sakın pansuman yapma 1 hafta sonrada gel dikişleri alalım dediler

çok şükür iyiyim ama arada dikişler sızlıyo
bi nevi ameliyat yani normal o kadarı da

he ya valla gelen geçen sordu
çünkü sezeryanda bağırsakları çıkartıyolar ya tamamen
bebeği aldıktan sonrada resgele sokuşturuyolarmış geri
bağırsaklar kendi şeklini zamanla alıyomuş
gaz atıp atmadığıda insanın ondan önemliymiş bağırsaklar işlevine döndümü diye bakılıyomuş gaz atmadan bana hiç bişey yedirmediler sadece sıvı alabildim.

benim dikiş yerlerim hemen başladı acımaya ama ağrı kesici iğne yaptılar ilk gece 3 saatte bir rahattım o yüzden acı en aza iniyo hafif hissettiim yani ama ilk ayağa kalkmak feci
ben yatmıcam dedim sezeryandan 2 saat sonra anneme beni kaldır dedim bbir adım attım ölcem sandım sancıdan sonra geri nasıl yattımı bilemedim :)
sadece ilk 3-4 gün yataktan kalkması ve geri yatması zor ayağa kalkıp biraz yürüyünce ağrı azalıyo
benim dikişler de ertesi gün sargıyı çıkardılar ve açık bırak eve gidder gitmez ılık duş al dikişleri de ıslak bırakma saç kurutmma makinasıyla kurut dediler. sakın pansuman yapma 1 hafta sonrada gel dikişleri alalım dediler

anaaam ne diyon kız bağırsaklarıda mı çıkarıyorlar. Ben sezeryan videosu izledim ama hiç bağırsakları çıkarttıklarını görmedim ki kat kat kesiyorlar karnı her bir katı kestikçe yanda hemşirede temizliyor bir yandan e son katmanda kesilince iyice açıyor doktor karnı ve çıkartıyor bebeği bağısaklar daha aşağıda değilmi ki. Enteresanmış bak ilk defa duyuyorum.. Epiduralin etkisi çabuk geçiyor demekki ama iğne yapıluyorsa iyi. Benim kardeşim de mideden ameliyat oldu o da akşam oldu sabah hemen kalkcam dedi daha doğrulduğunda yüzü bembeyaz olmuştu. Ördek mi ne diyorlar oan tuvaletini yapamadı tuvalete kendi gitmek istedi ama ilk birkaç kalkışı çok zor olmuştu. Sonra sonra alıştı. Sezeryan olursak yanımzda muhakkak biri olcak demekki hiç olmazsa 10 gün.. Ama normal olsa sancısı o anlık bir daha birşey yok rahatlık sen şimdi iyice rahatlamışsındır ama.. Atlattın işte İnşallah bir daha ki doğumun normal olur canım..

Back
X