Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinia ayrı ayrı saolun kıslar
gece terli terli emzirmeye kalkıyorum üşütmüşüm ondan
oğlumunda gaz problemi var geceleri gazlanıyoz :)
sabaha kadar pirtlatması için uğraşıyorum
rezene çayı içiyorum bol bol ii geliyo aklınızda bulunsun
aman dikkat et cnm bol çamaşır değiştir bu havalarda kötü zaten serinliyor bazen sonra yine açıyor bir acayip bende hastaydım da toparlanıyorum yavaş yavaş ama gece bende üstümü açtım üşüttüm sanırım göğüs ve karın boşluğun tüm gün sızladı, ağrıdı kıvrandım durdum bir ara kalbim tuttu sandım valla. Şimdi de varda çok değil. Rezene iyiymiş evet zamnla gazı da düzene girer kalkmaz geceleri de ama bir süre öle olcak artık annesi..
öylede insan kötü oluyo ya
uykusunda ıkınıyo resmen kıpkırmızı çıkıyo
bende dayanamıyorum ama karnını hafif hafif ovmk ii geliyo
doktor bana sırtını sıvazla poposuna pıt pıt vur demişti ama o işe yaramıyo bizimkinde
Nurten iyi yırtmışsın kız lavmandan:)) bu kadar önemliymiş yani demek anam çok garip ya herkesin gazı attın mı diye sorması salcan sende orta yere alın size gaz dicenn pişman olcaklar sorduklarına:))) neyse lavman olmadan atlatmışsın cnm. Peki bişi sorcam dikiş yerleri ne kadar zaman sonra acımaya başlıyor yani epidural etkisi ne kadar sürede geçiyor ve çok acıyor mu dikişler sonra kendisi mi atıyor ve pansuman felan yaptın mı evde de...
he ya valla gelen geçen sordu
çünkü sezeryanda bağırsakları çıkartıyolar ya tamamen
bebeği aldıktan sonrada resgele sokuşturuyolarmış geri
bağırsaklar kendi şeklini zamanla alıyomuş
gaz atıp atmadığıda insanın ondan önemliymiş bağırsaklar işlevine döndümü diye bakılıyomuş gaz atmadan bana hiç bişey yedirmediler sadece sıvı alabildim.
benim dikiş yerlerim hemen başladı acımaya ama ağrı kesici iğne yaptılar ilk gece 3 saatte bir rahattım o yüzden acı en aza iniyo hafif hissettiim yani ama ilk ayağa kalkmak feci
ben yatmıcam dedim sezeryandan 2 saat sonra anneme beni kaldır dedim bbir adım attım ölcem sandım sancıdan sonra geri nasıl yattımı bilemedim :)
sadece ilk 3-4 gün yataktan kalkması ve geri yatması zor ayağa kalkıp biraz yürüyünce ağrı azalıyo
benim dikişler de ertesi gün sargıyı çıkardılar ve açık bırak eve gidder gitmez ılık duş al dikişleri de ıslak bırakma saç kurutmma makinasıyla kurut dediler. sakın pansuman yapma 1 hafta sonrada gel dikişleri alalım dediler