Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevalciğim hadi bir yarının kaldı İnşallah. Sonra hiç ayrılmayacaksınız bebişinizle.. Yaa resimleri koyun ya Nurten nerde resimler bakıyım ne zaman görcez senin bebeği biizzz... Seval seninde oğluşun gelsin sende çek bol bol resimlerini de koy olur mu..

gözün aydın canım çok çok sevindim ayyy ne güzel ya şimdi bol bol kokla öp bizim içinde

gözün aydın sevalciğim allah ayırmasın bidaha çok sevindim inanki zor bir durum

gülercim oooh çayın mis gibi olmuş.eline sağlık.
benim de kayınvalideyle annem ip almaya çıktılar çocuk odasına halı örecek annem.
dönmek üzeredirler.bende bi bakınayım dedim.
afiyet olsun kuşuuuum

nasıl ip alcaklar, ne renk..
sakallı ip mi aldılar..
ay ne güzelde yakışıcak bebiş odamıza amanda aman zemuszemus
bitince resmini koy.. tabi oğluşun üzerinde yuvarlanırken inşlh:Saruboceq:

sahi kız öznur dr ne dedi.

kızlarr prensim artık evinde :lepi:
gözünaydın bitanem..
ağlama sesleri evi dolduruyodur dimi...:nazar:

fotolarınızı bekliyorum..:olmaz:

balkonu yıkayıp 2 makine çamaşır serdim.. bebişe annesinin aldıklarını yıkadım.. şu polar ve peluş battaniyeyide makineye attım.. elde eğilip yıkayamam diye.. bakalım kuruyunca nasıl olcaklar.. inşh bozulmazlar.. tül programına attım gerçi ama.. bakalım..

ya bişiy diycem.. evi süpürdüm, bi balkon yıkadım sanki bütün dünyanın işini ben yapmış gibi yoruldum yaaa..
ez oturup dinleneyim hem sie bakayım dedim.. aslında saat 4 olmadan ptt ye gitsem iyi olacak.. ttnetin tarifesini değiştrireyimde bi fatura bi fatura az gelsin bari..
bizim taksitler aldı başını gidiyoooo

bu arada park yatağımız geldi.. kociş kurdu geçen akşam.. kızçemin dolabısınıda yerleştireyim hepsinin fotosunu çekip koyucam..

olcaycım sanada fikir olur...

:ecrin_bebek:
52 ordu
42 konya

aman yine güzel biyerdeyim..
zaten türkiyemin hangi ili kötü ki..

konyada mevlanayı ziyarete giderken ordunun derelerini söylerim artık.. ay çıkışta söyleyim dimi.. gidene dek dua edeyim.. Mevlana hastası biri olarak.. nur içinde yatsın valla.. ne mubarek bi zat.. onun gibileri bu dünyaya kolay kolay gelmiyor valla..

kızlar cok saolunnnn tsk ederımmm gercekten cok zorr bı durum sukuyr yanımda artık bnde fazla gıremem kesın :)

Kızlar ya öznur bu gün hiç gelmemiş acaba doğurdumu ayy çok merak ettim şimdi

Hey gidi topik sen böylemi olucaktın hepimiz doğurdukça dökülmeye başladık eskiden geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyoduk şimdi bir sayfa bile dolduramıyoruzzzzzzzzzz

KIZLAR KİMSE YOKMU BEBİŞLERİ UYUTAMADINIZ GALİBA HADİ SİZ NEYSE DİĞERLERİ NERDE GÜLER SEDA ÖZNUR KADRİYE NİLÜFER CANAN :oklava:ÇİĞDEMİ SAYMIYORUM ONUN MAZERETİ VAR

biri beni mi çağırdı :dance: bak koştum geldim.. ama yine kimsecikler ok

kızlar ya bişiy sorcam sezeryanda hangi gecelik daha kullanışlı.. ben 2 tane pijama takımı 1de uzun gecelik koydum çıkarsammı acep.. + terlik, kağıt havlu, diş fırçası, tarak, üşürsem diye kendime 2çift çorap ve 1yelek koydum..

bide doğumhaneye verilceklere
bebişe hastane çıkışının içinden iç çıtçıtlı badi, zıbın(hemşire hangisini isterse onu giydirsin diye) alt ayaklı pijamasını, onun üstünü, şapka ve eldiven koydum + bebek bezi ve battaniyesi.. bunları şefaf bi poşete koyup üzerine etiket yapıştırdım doğumhane verilcekler diye
bunlardan bi beyazlı bitanede pembeli 2 poşet koydum.. hangisi denk gelirs onu versinler.. diğeri yedek kalır.

bide bebişe yedek 2tane 5li takım vede bitane boyundan ayaklara kadar çıtçıtlı tulumlardan koydum. tabi içne çıtçıtlı badisi, çorap, şapka ve eldivenleriyle birlikte..

bide hastaneden çıkarken sarmak için polar battaniye koydum..

yazmayı unutmuşum bebişe yelek , 3-4 çift çorap, 3-4 ağız bezi, emzik, küçük biberon, bol miktarda yedek bebek bezi, ıslak mendil felan koydum bunlar bebiş için yeterlimi acep..

Sevalciğim facebookta okudum ve çok sevindim gözün aydın canım bol bol kokla vakit geçir Allah bir daha hiç ayırmasın bitanem..

Gülerciğim naptın sen ya bebeğe o kadar eşya fazla bence zaten sezeryan olcan ama iki gün kalcan haftanede 2. günü de akşama doğru çıkarsın heralde. Çorap fazla, bebek bezi çok alma yanına aldıkların yeter yedeği ne etcen.. iki tane takım koymuşsun birde çıtçıtlı tulum koymuşsun tamam daha zıbındı, çıtçıtlı badiydi ne gerek zaten 5 li takımda yok mu.. şapkası, eldiveni takımın içinde yoksa koy tabii ama bence iki 5 li takım hadi altı kirlenir diye ya ayaklı tulumu ya da ayaklı pijamasını al.. Fazla bişi koyma boşuna yük hemşireler gerekli şeyleri alırlar zaten.. Bir de bir gecelik bir pijama takımı yeter sanırım genelde normal olunca gecelik iyi diyorlar kontrol ettikleri için ama sen sezeryan olcan yine de lastiği felan rahatsız eder belki. Bir de yedek alt pijama al ne olur ne olmaz kan felan geçer değiştirirsin ama genelde sezeryan olanlar pijamayla rahat ettiklerini söylüyorlar. Hadi hayırlısı canımm..

Kudretçiğim gelemedim bugün eşimle sabah kahvaltı ettik uykum vardı yattım 11 de kalkmışım evi toparladım pazarımız vardı ona gittim öteberi aldım salçalık kırmızı biberlerden aldım onları közledim, soydum kabuklarını porsiyonluk ayırdım attım buzluğa. Daha önceden bamya, taze fasulye koymuştum bugünde fazladan barbunya ve yine bamya aldım ayıklıcam daha atcam onlardan. Taze fasulyede alırım biraz daha atarım. Doğranmış domates atcam aldım fazla fazla. Bugün herşeyi fazla fazla aldım ellerim koptu pazar arabamda yok eşimle haftasonu giderdik başka pazara. Artık burdaki pazara gitcem de araba da alcam koptu ellerim kan oturdu resmen. Sonra bizim sifonun borusu su kaçırıyordu musluk açıkken kaç gündür usta gelemedi bugün değiştirdi sonra eşimle dışarı çıktık az dolaştık çay içtik geldik dizim başladı felan derken bu saat oldu. Yarında arkadaşla avm ye gitcez eşimin doğumgünü Cuma günü, arkadaşın eşide benim eşimin çocukluk arkadaşı onun doğumgünü de c.tesi günü hediye bakcez sabahtan yemek ve temizlik işlerini hallederim yani yarın yine akşam gelebilirim.

günaydın kızlar. doğurmadım merak etmeyin.
sevalcim gözünaydın canım. allah bi daha ayırmasın.

anneyle kayınvalide burda,oturduk efeyi bekliyoruz.
sıkıcı böyle yaaaa, alışmışım yalnızlığa. şimdi onlara göre
hareket etmek zor geliyor. sohbet etmek bile zor geliyo ya.

Back
X