Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok takdir ettim şimdi sizi.. enne baba olarak emire çok iyi yaklaşmışsınız.. en doğru söyleyiş tarzı bencealkisalkisalkis
çantam hazır canım.. odamızıda hazırladık.. park yatağımızda geldi.. eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo..
sana söylemişmiydim dr kızçem tüp olduğundan bebişi riske atmayalım 10gün önce sezeryan yapalım dedi.. gerçi arada ağrılarım oluyo.. pztesi ilk defa nstye giricem orada ağrı şiddeti daha belli oluyomuş galiba.. bebiş erken gelcek diye endişeleniyorum. inşlh zamanında gelir..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..

Yanii Güler normalde 40 günün var öyle mi.. Kız bişi kalmadı valla.. Anacım herkes doğurdu valla birer birer darısı başına. Sezeryan olacağı için sancıydı, suydu beklemeyeceksin aman bebeğinde beklesin sezeryan olman lazımmış kendisi gelmesin.. Odanında resmini koysaydın ya canım nasıl bişi almıştın sen. Park yatak mı beşik mi.. Bir de elde taşınan o ana kucaklarından aldın mı.. gereklimi sence.. çok zor taşınıyor bebek onda ben almıcam o yüzden direk oto koltuğu alcam zaten her yere arabayla gideriz ama evde oturtmaya mutfakta yanımda dursun diye bişi istiyorum o anakucakları çok büyük değil ne kadar durcak içinde şu anadizi denilenlerler varya ondan alırım diyorum şimdiden soruyorum ki ben hamileyken siz buraya gelemzsiniz belki danışayım şimdiden dedim..

nurtencim demek dikişlerin estetik.. sevindim valla. diğer dikiş türüne göre daha çabuk toparlar ve hakketende iyileşince belli olmaz diyolar..

sedacım kaynanatörünün bu özel günde yanınızda ne işi var canım.. zaten onlar herbi şeye maydonoz olmasalar olmaz..
boşver siz baş başa kutlayın.. al bi kırmızı şarap.. şöyle güzelbi sofra..mum da yak.. offf
ne yemek yaptığınız yediğiniz değil önemli değil, önemli olan nasıl bi ortamda yediğinizdir.. akşama sen ve eşin kıyafette giyin..
valla biz hep evde bu şekilde kutlarız.. napalım dışarda pahalıya mal oluyo :))

hediye aldınmı..

sedacım evimiz kira olduğundan bebiş odası takımı almadık. park yatak ve eşyalarını koymak için bi dolap aldık..
evet o dedğin taşıma anakucaklarından bende almadım.. kullananlar çok ağır olduğunu bebek büyüdükçe taşımanın dahada eziyet olduğunu söylediler.. bende (galiba senin tarif ettiğin gibi) evde diğer odalarda da kullanabileceğim.. sallanabilen, yatabilen, koltuk olabilen bi anakucağı aldım.. zaten resmini koyucam.. odamızın bitek tülü eksik.. neyse tülsüz foto çekip koyarım siz kusurabakmazsınız..

son günlerde bol bol ütü yapıyorum.. hatta kociş kızıyo fazla ayakta kalmama.. zaten ütüm bozuk çok zor ütü yapabiliyorum..
kocişin kışlık iş ve normal kıayafetlerini ütüleyip dolaba asıyorum.. sonra rahatça giysin.. gardolabı odadan odaya taşırken kışlıklar yer kaplamasın diye hep katlayıp kaldırmıştım. şimdi onları ütü yapıyorum.. ev küçük olduğundan ütüyü bebişin odasında yapıyorum.. ütü masası devamlı açık yani.. 3tane kışlık iş pantolunonun paçalarınıda yapmam lazım..
kocişte kızıyo.. boşver artık ütüleme, annem gelince ütüler diyo.. kaynanatörde gelmeye bi meraklı sankide bide ütü yapıcak.. hiç sanmam.. kadının ödü kopuyo kıpırdıycak diye zaten kaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek:
50 nevşehir
40 kırşehir

amanın kafiyeye bak ne güzel :)

günaydın kızlar.hala doğurmadım ben yaaa.bugün dr.a gidecem daha randevu almadım saatini bilmiyorum.benim oğlan pek nazlı çıktı illa gününü dolduracak herhalde.kudret sen tam olarak kaç hafta
kaç günde doğurmuştun.nurten 39+4 idi.benim bugün 39+5 oldu daha tık yok.

eee sevalcim senin bebiş nasıl bakalım.bu ara hep güler girip yazmış.
tabi en müsait o şimdi.benim kayınvalideyle annem burdalar.kaynımda bize yakın
otruyo.annesi burda diye hep bizde.fırsat bulup bilgisayarı açamıyorum.
açmak istedğim zamanda o bakıyor oluyor.kusura bakmayın.dün hiç giremedim mesela.
gece gireyim dedim yine ondaydı.

canım çok takdir ettim şimdi sizi.. enne baba olarak emire çok iyi yaklaşmışsınız.. en doğru söyleyiş tarzı bencealkisalkisalkis
çantam hazır canım.. odamızıda hazırladık.. park yatağımızda geldi.. eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo..
sana söylemişmiydim dr kızçem tüp olduğundan bebişi riske atmayalım 10gün önce sezeryan yapalım dedi.. gerçi arada ağrılarım oluyo.. pztesi ilk defa nstye giricem orada ağrı şiddeti daha belli oluyomuş galiba.. bebiş erken gelcek diye endişeleniyorum. inşlh zamanında gelir..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..
canım..hayırlısı olsun..ben senın hamılelıgının tüp oldugunu bılmıyordum..sezeryan dıyorsa sende oyle yap canım..hayırlısı olsun..az kalmıs o zaman ..sayılı gun çabuk geçıyor..
ısım konusunu netlestırdınızmı..
ismınız hazırmı canım..teker teker gelıyor bebekler maşallah..
günaydın kızlar.hala doğurmadım ben yaaa.bugün dr.a gidecem daha randevu almadım saatini bilmiyorum.benim oğlan pek nazlı çıktı illa gününü dolduracak herhalde.kudret sen tam olarak kaç hafta
ayy ozii..
tam gununu doldurcak galıba senın oğlun..
keyfı yerınde çıkmak ıstemıyor anlaşılan..
az kaldı sende kollarında koklarsın oğlunu..

sedacım dogum gununuz kutlu olsun...

nurten gaz problemı gercekten cok zordur..uyku uyutmaz bebege ..ne gece nne gunduz...
ılaçlarda fayda etmez bazen...
ama ben ıkı saatte bır emzırme konusunu çok sonra ogrendım..
ben her agladıkça emzırmıstım..gaz problemımız yaklasık 4-5 ay surmustu malesef..
bebegının ayaklarını scak tut herzaman..mumkunse sıcak su torbası koyabılırsın karyolasının ayak ucuna.havluya sarıp.çok sıcak olmasın..dıkkat et..

amaan eşinde yani bir alem gerçi benim rşimde öyle daha ortada fol yok yumurta yok hemen sölemicez yok doğar doğmaz resim koymıcaz deyip duruyor ee sadece nette mi nazar değer çocuğa. O kadar gelip görenler oluyor onları ne etceek. Olacağı varsa birşey olur zaten Allah korusun. ne farkı var eve gelip görmeyle, nette paylaşmanın ben onu anlamıyorum eşime de diyorum ama orada tanımıyoruz ki kimseyi diyo bende bebeğe gelenler tanımadığımız kişileri de getirebiliyorlar hem tanıdıkta olsa ne düşüneceğini nerden biliyorsun diyorum susuyor hem bizim nazarımız değmez ki biz dua ederiz bol bol... Dikiş alınırken acıyo mu ya Nurtiş.. Bir de sende benim msn vardı dimi msnde pek açmıyorum umarım karşılaşırız da görebilirim.. Yda sen bna mail atsana resmini çok merak ediyorum...

kıs eve pek kimseyi kabul etmiyoruz
40 ımızdan sonra buyrun gein diyoruz ama gelenlerde oldun tabi çok yakınlar geldi ama öle komşulr felan gelmedi daha

aman benim kocamında en kötü huyu bu napalım bu kadarda olur artık
dikişle alınırken ufacık bi yanma oluyor sadece canım o kadar

nurtencim demek dikişlerin estetik.. sevindim valla. diğer dikiş türüne göre daha çabuk toparlar ve hakketende iyileşince belli olmaz diyolar..

sedacım kaynanatörünün bu özel günde yanınızda ne işi var canım.. zaten onlar herbi şeye maydonoz olmasalar olmaz..
boşver siz baş başa kutlayın.. al bi kırmızı şarap.. şöyle güzelbi sofra..mum da yak.. offf
ne yemek yaptığınız yediğiniz değil önemli değil, önemli olan nasıl bi ortamda yediğinizdir.. akşama sen ve eşin kıyafette giyin..
valla biz hep evde bu şekilde kutlarız.. napalım dışarda pahalıya mal oluyo :))

hediye aldınmı..

evet canım estetikmiş
bakalım iyleşmedi daha nasıl olcak

sedacım evimiz kira olduğundan bebiş odası takımı almadık. park yatak ve eşyalarını koymak için bi dolap aldık..
evet o dedğin taşıma anakucaklarından bende almadım.. kullananlar çok ağır olduğunu bebek büyüdükçe taşımanın dahada eziyet olduğunu söylediler.. bende (galiba senin tarif ettiğin gibi) evde diğer odalarda da kullanabileceğim.. sallanabilen, yatabilen, koltuk olabilen bi anakucağı aldım.. zaten resmini koyucam.. odamızın bitek tülü eksik.. neyse tülsüz foto çekip koyarım siz kusurabakmazsınız..

son günlerde bol bol ütü yapıyorum.. hatta kociş kızıyo fazla ayakta kalmama.. zaten ütüm bozuk çok zor ütü yapabiliyorum..
kocişin kışlık iş ve normal kıayafetlerini ütüleyip dolaba asıyorum.. sonra rahatça giysin.. gardolabı odadan odaya taşırken kışlıklar yer kaplamasın diye hep katlayıp kaldırmıştım. şimdi onları ütü yapıyorum.. ev küçük olduğundan ütüyü bebişin odasında yapıyorum.. ütü masası devamlı açık yani.. 3tane kışlık iş pantolunonun paçalarınıda yapmam lazım..
kocişte kızıyo.. boşver artık ütüleme, annem gelince ütüler diyo.. kaynanatörde gelmeye bi meraklı sankide bide ütü yapıcak.. hiç sanmam.. kadının ödü kopuyo kıpırdıycak diye zaten kaydirigubbakcemile3

ay kıslar o anakucağından hediye geldi bana evde ii oluyo
akşam mutfakta yemek yerken yanıma alabiliyorum ama içi çok derin raht etsin diye içine battaniyesini katkayıp koyuyorum daha rahat ediyo öle

50 nevşehir
40 kırşehir

amanın kafiyeye bak ne güzel :)

maşallah maşallah

senin oğlanda nazlı çıktı desene öznurcum

eee sevalcim senin bebiş nasıl bakalım.bu ara hep güler girip yazmış.
tabi en müsait o şimdi.benim kayınvalideyle annem burdalar.kaynımda bize yakın
otruyo.annesi burda diye hep bizde.fırsat bulup bilgisayarı açamıyorum.
açmak istedğim zamanda o bakıyor oluyor.kusura bakmayın.dün hiç giremedim mesela.
gece gireyim dedim yine ondaydı.

kıs evet benide yanlız bırakmıyolar evde
hergün kaynanamla görmcem burda açamıyom ondan
görücem gelirgelmez alıyo pc yi eline gidene kadar bakıyo bana kalmıyo

canım..hayırlısı olsun..ben senın hamılelıgının tüp oldugunu bılmıyordum..sezeryan dıyorsa sende oyle yap canım..hayırlısı olsun..az kalmıs o zaman ..sayılı gun çabuk geçıyor..
ısım konusunu netlestırdınızmı..
ismınız hazırmı canım..teker teker gelıyor bebekler maşallah..
ayy ozii..
tam gununu doldurcak galıba senın oğlun..
keyfı yerınde çıkmak ıstemıyor anlaşılan..
az kaldı sende kollarında koklarsın oğlunu..

sedacım dogum gununuz kutlu olsun...

nurten gaz problemı gercekten cok zordur..uyku uyutmaz bebege ..ne gece nne gunduz...
ılaçlarda fayda etmez bazen...
ama ben ıkı saatte bır emzırme konusunu çok sonra ogrendım..
ben her agladıkça emzırmıstım..gaz problemımız yaklasık 4-5 ay surmustu malesef..
bebegının ayaklarını scak tut herzaman..mumkunse sıcak su torbası koyabılırsın karyolasının ayak ucuna.havluya sarıp.çok sıcak olmasın..dıkkat et..

sorma hayatım yapmadığım kalmadı allahtan ağlamıyo sadece ıkınıp zorlanıyo bende rezene içiyorum bol bol o baya ii geldi çocuğa

öznurcum kulağımız sende, efe yiğenimiz pek sevdi içerisini baksana hiç bırakıp dünyaya gelmek istemiyor.. eee tabi o haklı.. içeride ekmek elden su gölden yangel yat... :)

nurtencim estetik dikişte, normal dikiş gibimi atılıyo.. yani yine boyadan boya dikiş görüntüsümü oluyo.. yoksa sadece iki yandan dikip ortasını mı yapıştırdılar.. rahat bonya yapabiliyonmu, dikiş yeri halen acıyomu

dilekçim adımız belli canım kızmetse CEMRE olucak.. gerçi arada başka isimlerde kafamda uçuşuyo ama ilk cemre dedik galiba cemra olucak.. ağzımız çok alıştı..

bugün giremedim.. komşular geldiler park yatağımızı ve kızçemin eşyalarını görmeye..
hem bebişin dolabını yerleştirdiler. hem bana bol bol öğüt verdiler sakın ayaklarını üşütme, eğilmei yere oturma felan diye.. bidee bi iş yapılcaksa seslen bize, biz gelir yaparız dediler çok gönlüm oldu..
Allah razı olsun hepsinden.. çok gönlüm oldu.. insanın en yakınları bile böyle zamanda uzak duruyorlar..

hatta gece saat kaç olursa olsun bişey olursa zile basmaktan çekinmeyin dediler.. çok memnun oldum valla..

bu arada çok şükür 34 haftama girdim :CüvCüv:
ama biliyonuzmu bazen sabahları aydana kendime baktığımda halan göbüşümde bebiş olduğu için allaha şükrediyorum.. bu resmi görmek için kaç yıl bekledik.. sonunda 34. haftamızıda gördük.. bugünler hiç olmayacak gibi geliyodu..
Allaha bin şükür bugünleride gördüm..

Allah tüm bebiş yolu bekleyenlere bugünleri nasip etsin..:Saruboceq:

49 Muş
39 Kırklaerli

kendi memleketime gelmişiiiimkaydirigubbakcemile2

kızlar dr.muayene etti,bebeğin başı yerleşmiş dedi.eğer başı yukarıda olsaydı pztsi sezeryana
alalım diyecektim ama şu an normal doğuma hazırlanmış bebek dedi.pztsi tekrar kontrole gel dedi.
nstye alacakmış.ama sakın salı doğurma dedi.kardeşi evleniyormuş,nolur salı doğurma diyo kadın.
bende oğluma tembihledim pztsi gelmeyecekse artık bidaha çarşambayı perşembeyi bekle oğlum dedim.
o da tamam annecim dedi.

gülercim sende bayağı sona yaklaştın kız.ben senin haftalarındayken kuş gibiydim.
şimdi yürürken altıma işeyecek gibi oluyorum.

nurten kız sende benim gibi yalnız kalamıyosun dimek.
seninkiler yakın,gündüz gelip akşam gidiyolarmı evlerine bari.

Gülerciğim ne güzel cicileri vardır ne güzel olmuştur kimbilir. Bi park yatak, bir dolapta olsa şirin şirin ne güzel hele içinde yatacağını düşünmek ayrı güzel. İşte hayatım bana da o ana kucakları gereksz geliyor heralde aynı şeyden sözediyoruz. Ama bir de dondy var hem yatıyor hani yatağının yanında yatıracaksan küçükken küçük bir beşik oluyor, hem sallanıyor, hem sobrası içinde mama sandalyesi oluyormuş. Ama fiyatı biraz pahalı gerçi sonra mama sandalyesine para vermektense çok amaçlı bişi daha iyi. Bende mecbur oturma odamı çocuk odası yapcam dolap alsam koycak yerim zaten yok oturma odasına koycam yine. Tv salona gitcek. Zaten tv salona gittikten sonra odada oturmayız bir de park yatak desek bilgisayar masası kalkacak el mahkum ee onlar kalktıktan sonra oda yaparım daha iyi dedim. Ama felan olcak tek salın kalcak oturmaya tek koltuğum var oturma odamda o da gidecek mecburen ve salon koltuklarım açılmıyor bir sürü akrabam gelir ne etcem bilmem. Sanırım değiştiricez koltukları açılan alcaz. Az bi yerim olsa bende yapardım ama yok işte yerim. Bakalım hele bir olsunda.. Sende yorma kendini yaaa dinlen azıcık bebek gelince zaten dinlenemiceksin. Biz eşimle doğumgününü kutladık arkadaşları geldi yakın arkadaşlarımız yemek yedik pasta kestik. Bugünde o arkadaşınınn doğumgünüydü bir gün var aralarında ama bir sene arayla. arkadaşının eşi ve biz yemeğe gittik bu akşamda öyle işte. Gömlek aldım hediye canım.

Öznur hadi gözün aydın inşallah normal doğum yapacaksın. Tabii senin ki diretmezse.. Umarım kendisi gelir. Salı da doğmasın kız amanın.. Olursa da gelecek artık doktorun napcak başka ama sana stres olcak işte düğünü olduğunu biliyon ya. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Sende hiç oda resimlerini göstermedin yaa... Çek bir göster eşyalarını yatağını hele yaaa... Bi göremeyecekmiyiz sizin bebişlerin odasını ama biz...

kızlar dr.muayene etti,bebeğin başı yerleşmiş dedi.eğer başı yukarıda olsaydı pztsi sezeryana
alalım diyecektim ama şu an normal doğuma hazırlanmış bebek dedi.pztsi tekrar kontrole gel dedi.
nstye alacakmış.ama sakın salı doğurma dedi.kardeşi evleniyormuş,nolur salı doğurma diyo kadın.
bende oğluma tembihledim pztsi gelmeyecekse artık bidaha çarşambayı perşembeyi bekle oğlum dedim.
o da tamam annecim dedi.

hazırlanmıs senın oglan doguma..az kaldı ozii..heyecan varmı ?????

Back
X