- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #21.401
canım çok takdir ettim şimdi sizi.. enne baba olarak emire çok iyi yaklaşmışsınız.. en doğru söyleyiş tarzı bencealkisalkisalkis
çantam hazır canım.. odamızıda hazırladık.. park yatağımızda geldi.. eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo..
sana söylemişmiydim dr kızçem tüp olduğundan bebişi riske atmayalım 10gün önce sezeryan yapalım dedi.. gerçi arada ağrılarım oluyo.. pztesi ilk defa nstye giricem orada ağrı şiddeti daha belli oluyomuş galiba.. bebiş erken gelcek diye endişeleniyorum. inşlh zamanında gelir..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..
Yanii Güler normalde 40 günün var öyle mi.. Kız bişi kalmadı valla.. Anacım herkes doğurdu valla birer birer darısı başına. Sezeryan olacağı için sancıydı, suydu beklemeyeceksin aman bebeğinde beklesin sezeryan olman lazımmış kendisi gelmesin.. Odanında resmini koysaydın ya canım nasıl bişi almıştın sen. Park yatak mı beşik mi.. Bir de elde taşınan o ana kucaklarından aldın mı.. gereklimi sence.. çok zor taşınıyor bebek onda ben almıcam o yüzden direk oto koltuğu alcam zaten her yere arabayla gideriz ama evde oturtmaya mutfakta yanımda dursun diye bişi istiyorum o anakucakları çok büyük değil ne kadar durcak içinde şu anadizi denilenlerler varya ondan alırım diyorum şimdiden soruyorum ki ben hamileyken siz buraya gelemzsiniz belki danışayım şimdiden dedim..