Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kelebekım yaaıns ıstedgn gıbı normal dogum yaparsınn
kızz guler ne cabuk 34 hafta oldumaşallah kuzummm

gülercim sende bayağı sona yaklaştın kız.ben senin haftalarındayken kuş gibiydim.
şimdi yürürken altıma işeyecek gibi oluyorum.
valla ben pek kuş gibi değilim.. gerçi her işimi kendim yapabiliyorum ama yorulup yatıyorum arada.. aşağıya çok ağırlık çöküyo sanki çıkıcakmış gibi oluyo. arada yalancı sancılarda yokluyo.. uykumdan bile uyandırıyo o derece yani..

bebişin normal olmasına sevindim. sen yinede yarın kntrole giderken bagaja valizini koy, nlur nlmaz..

Gülerciğim ne güzel cicileri vardır ne güzel olmuştur kimbilir. Bi park yatak, bir dolapta olsa şirin şirin ne güzel hele içinde yatacağını düşünmek ayrı güzel. İşte hayatım bana da o ana kucakları gereksz geliyor heralde aynı şeyden sözediyoruz. Ama bir de dondy var hem yatıyor hani yatağının yanında yatıracaksan küçükken küçük bir beşik oluyor, hem sallanıyor, hem sobrası içinde mama sandalyesi oluyormuş. Ama fiyatı biraz pahalı gerçi sonra mama sandalyesine para vermektense çok amaçlı bişi daha iyi. Bende mecbur oturma odamı çocuk odası yapcam dolap alsam koycak yerim zaten yok oturma odasına koycam yine. Tv salona gitcek. Zaten tv salona gittikten sonra odada oturmayız bir de park yatak desek bilgisayar masası kalkacak el mahkum ee onlar kalktıktan sonra oda yaparım daha iyi dedim. Ama felan olcak tek salın kalcak oturmaya tek koltuğum var oturma odamda o da gidecek mecburen ve salon koltuklarım açılmıyor bir sürü akrabam gelir ne etcem bilmem. Sanırım değiştiricez koltukları açılan alcaz. Az bi yerim olsa bende yapardım ama yok işte yerim. Bakalım hele bir olsunda.. Sende yorma kendini yaaa dinlen azıcık bebek gelince zaten dinlenemiceksin. Biz eşimle doğumgününü kutladık arkadaşları geldi yakın arkadaşlarımız yemek yedik pasta kestik. Bugünde o arkadaşınınn doğumgünüydü bir gün var aralarında ama bir sene arayla. arkadaşının eşi ve biz yemeğe gittik bu akşamda öyle işte. Gömlek aldım hediye canım.
bizimde evimiz kira ve olduğundan öyle tam bi bebiş odası olmadı.. daha çok oturma odasında bebiş havası oldu.. bebişin yanında yatıp kalkmayı düşünüyorum.. foto çekicemde şarjlı pillerim bozulmuş.. yarın kısmet olursa dr kontrolüm var. kipaya uğraya bilirsem hem hafıza kartı hemde şarjlı pil alayım..
başka pille çalışmıyo benim makine, açılıp kapanıyo..

maşallah kelebekım yaaıns ıstedgn gıbı normal dogum yaparsınn
kızz guler ne cabuk 34 hafta oldumaşallah kuzummm
valla yaa.. sayılı zaman çabuk geçer dedikleri bu olsa gerek. ben bile inanamıyorum bazem..

allah herkese bugünleri yaşatşın:Saruboceq:

hazırlanmıs senın oglan doguma..az kaldı ozii..heyecan varmı ?????

dilekçim sen nasılsın.. 2li rakamlara düşmüsüz:nazar:

benden sonra sıra sende hadi bakalımturkbayragi sonrada olcaya vericez hayırlısıyla bayrağı

yarın dr kontrülüm var ilk defa nstye giricem.. çok merak ediyorum nstyi..

bakalım yarın kaynanatörler beni dra götürmeye gelecekmi..
bayramda dedimki onlara, kocişin izinleri doldu. bitek 3günlük doğum izni kaldı. beni artık kontrle siz götürceğiniz. ben otobüzle gidemem dedim..

hiç canları götürmek istemedi, hep işi yokuşua koştular.. bakalım yarın gelip beni götürceklermi..
tek oğlu var yani tek gelinden ilk torun... sözde çok hevesliler torun için ama görüntü var ses yok hesabı herşey sadece lafta.. icraat yok yani..
düşünün bunca ay sadece tek bi battaniye almış torununa..
ne kontrle götürmek istiyorlar, ne de doğumda bakmak istiyorlar..ayyy öfff yine sinir oldum...

kaynanatörlerine sinir olmayan varmı acep, çok merak ediyom..

olcay nerde yaaaaa
hiç görünmüyo.. çok merak ediyom onu...

öznurcum kulağımız sende, efe yiğenimiz pek sevdi içerisini baksana hiç bırakıp dünyaya gelmek istemiyor.. eee tabi o haklı.. içeride ekmek elden su gölden yangel yat... :)

nurtencim estetik dikişte, normal dikiş gibimi atılıyo.. yani yine boyadan boya dikiş görüntüsümü oluyo.. yoksa sadece iki yandan dikip ortasını mı yapıştırdılar.. rahat bonya yapabiliyonmu, dikiş yeri halen acıyomu

dilekçim adımız belli canım kızmetse CEMRE olucak.. gerçi arada başka isimlerde kafamda uçuşuyo ama ilk cemre dedik galiba cemra olucak.. ağzımız çok alıştı..

gülerim boydan boya dikiş vardı ama ipler gözükmüyodu sadece dikişin başlangıç ve bitiş yerinde ipler sarkıyodu
eve gider gitmez banyo yap dedi doktor ama dikişleri saç kurutma makinasıyla kurut ıslak kalmasın dedi

nurten kız sende benim gibi yalnız kalamıyosun dimek.
seninkiler yakın,gündüz gelip akşam gidiyolarmı evlerine bari.

ya evet sorma
valla kalın desem hemen kalcaklar ama ben oralı olmuyorum gisinler evlerine bari akşamları rahat edim evimde

olcay nerde yaaaaa
hiç görünmüyo.. çok merak ediyom onu...

msn de açık sürekli ama kk ya yazmıyo sanırım

dilekçim sen nasılsın.. 2li rakamlara düşmüsüz:nazar:

benden sonra sıra sende hadi bakalımturkbayragi sonrada olcaya vericez hayırlısıyla bayrağı
ıyıyım ccanımm..
ıkılı rakamlara mı düşmüşüm..şimdi farkettım canım...kafamçokkarıştı..
ınşallah sırayla tektek dogumlar olucak ınşallah..
:Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar günaydıın ben iyiyim ya geliyorum kimse yok ondan yazmıyorum bu arada cumartesi akşamı günüm vardı öldüm yorgunluktan belim çok ağrıdı bide beyaz bi lor peyniri gibi akıntım var bişey olmaz demi bugün pek yok ta dün vardı sağlık ocağına gittim 21 ekime tetanoz için gün verdiler
sonra bi ara şeker yüklemesi olacakmış
böyle işte bende pek bişey yok yani o yüzden yazmaya bişey bulamıyorum yoksa hepsini okuyorum kuşlar pazar günüde ben girmem nete biliyonuz işte bıkıyorum bide evde çekemiyorum yani kızlar öpüyorum hepinizi

ösnur kıs sanki bugün doğurcakmışsın gibi bir his var içimde

Kızlarr nasılsınız ben gündüz girdim ama siteye yine girilemiyordu sonrada nete giremedim evde işler vardı. Nurtiş, Savaal nasıl gidiyor bebekler hayat zorlanıyormusunuz en çok neler zorluyor sanırım gaz sancıları ve uyku düzensizlikleri olsa gerek. Öznur bugün doğurmazsa yarın da doğurmaması lazım çünkü doktorunun kardeşinin düğünü varmış yalvarmış kasın sancın gelmesin Salı günü diye.. İnşallah bekler. Ya da bugün doğurmuştur belki girmemiş çünkü. Regli ağrısı gibi ağrım var demiş en son. Hadi hayırlısı..

inşlh bugün doğurmuştur.. yarın dru yok..
yarın tatil..
bugün olmadıysa efecik perşembeyi bekliycek...

şaka biyana aslında hastanede başka dr da acil bi durumda müdahale eder ama insan yinede kendi drunu istiyor..
inşlh efecik kendi drunu bekler:Saruboceq:

bugün kntlüm vardı.. kaynanatörle kaynatam geldiler..
zaten kapıda görünce pekbi şaşırdım.. canları işe yaramak istemiyo demiştim..
dr dönüşü markete de gittik aylık alış-verişi yaptık.. aslında bakliyatları biraz fazla aldım tüm kış yeter :1:

ama kasten yaptım okadar çok alışveriş.. bana bayramda kaynanatörümün dediği laf çok dokundu..
demiştiki "namkör geliyosunuzdur ama biz size yardım ediyoruz" yardım dedikleri 30yaşındaki kocişime 20tl vermikaydirigubbakcemile3 görsünler bakalım yardım nasıl olur. öğretçem ben onlara...
drda kayıt ve tahlil parasını kaynatamdan aldım. ilaçları ona ödettim. eczanede bebişe ateş ölçer pişik kremi felan işte eczaneden ne lazımsa aldık.. + bide market alışverişi.. ohhh kaydirigubbakcemile3 görsün bakalım yardım öylemi böylemi olur..
ama ben hiç tavır yapmadım.. sadece
eczanede bukadar tuttu dedim kaynantörde yanımdaydı vermek zorunda kaldı
dönüştede markete gidebilirbiyiz evde bişiy kalmadı dedim. girdim markete aldım arabayı hiç sesimi çıkarmadan doldurdum arabayı.. onlarda bikaç şey aldılar.. kasadada hiç sesimi çıkarmadım.. onlarınkinin arkasından verdim kasiyere benimkileride. " kasiyere bunlarda dahil" dedim okadar..

çokmu hainim acepşakkıdı

napiiim kayınpederde para bol.. bizde yok..
hep damada doğru derenin suyu akmasın azcıkta bize doğru aksın dimi ama:1:

bu arada bebişin durumu iyi.. beynindeki kistlerin iz terleride tamamen iyileşmiş çok şükür..
ama bende nstde ağrı çıktı.. dikkat et dedi. ağrın haftana göre şiddetli dedi ama ölçüsünü söylemedi..
bebiş 33+3 görünüyo kilosu 2.063gr dedi..

boyunu artık ölçemiyoz dedi.. ama bebişin foto çıktısında FL 66.7mm yazıyo şimdi benim bebiş kaç cm

Back
X