Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben pek kuş gibi değilim.. gerçi her işimi kendim yapabiliyorum ama yorulup yatıyorum arada.. aşağıya çok ağırlık çöküyo sanki çıkıcakmış gibi oluyo. arada yalancı sancılarda yokluyo.. uykumdan bile uyandırıyo o derece yani..gülercim sende bayağı sona yaklaştın kız.ben senin haftalarındayken kuş gibiydim.
şimdi yürürken altıma işeyecek gibi oluyorum.
bizimde evimiz kira ve olduğundan öyle tam bi bebiş odası olmadı.. daha çok oturma odasında bebiş havası oldu.. bebişin yanında yatıp kalkmayı düşünüyorum.. foto çekicemde şarjlı pillerim bozulmuş.. yarın kısmet olursa dr kontrolüm var. kipaya uğraya bilirsem hem hafıza kartı hemde şarjlı pil alayım..Gülerciğim ne güzel cicileri vardır ne güzel olmuştur kimbilir. Bi park yatak, bir dolapta olsa şirin şirin ne güzel hele içinde yatacağını düşünmek ayrı güzel. İşte hayatım bana da o ana kucakları gereksz geliyor heralde aynı şeyden sözediyoruz. Ama bir de dondy var hem yatıyor hani yatağının yanında yatıracaksan küçükken küçük bir beşik oluyor, hem sallanıyor, hem sobrası içinde mama sandalyesi oluyormuş. Ama fiyatı biraz pahalı gerçi sonra mama sandalyesine para vermektense çok amaçlı bişi daha iyi. Bende mecbur oturma odamı çocuk odası yapcam dolap alsam koycak yerim zaten yok oturma odasına koycam yine. Tv salona gitcek. Zaten tv salona gittikten sonra odada oturmayız bir de park yatak desek bilgisayar masası kalkacak el mahkum ee onlar kalktıktan sonra oda yaparım daha iyi dedim. Ama felan olcak tek salın kalcak oturmaya tek koltuğum var oturma odamda o da gidecek mecburen ve salon koltuklarım açılmıyor bir sürü akrabam gelir ne etcem bilmem. Sanırım değiştiricez koltukları açılan alcaz. Az bi yerim olsa bende yapardım ama yok işte yerim. Bakalım hele bir olsunda.. Sende yorma kendini yaaa dinlen azıcık bebek gelince zaten dinlenemiceksin. Biz eşimle doğumgününü kutladık arkadaşları geldi yakın arkadaşlarımız yemek yedik pasta kestik. Bugünde o arkadaşınınn doğumgünüydü bir gün var aralarında ama bir sene arayla. arkadaşının eşi ve biz yemeğe gittik bu akşamda öyle işte. Gömlek aldım hediye canım.
valla yaa.. sayılı zaman çabuk geçer dedikleri bu olsa gerek. ben bile inanamıyorum bazem..maşallah kelebekım yaaıns ıstedgn gıbı normal dogum yaparsınn
kızz guler ne cabuk 34 hafta oldumaşallah kuzummm
hazırlanmıs senın oglan doguma..az kaldı ozii..heyecan varmı ?????
öznurcum kulağımız sende, efe yiğenimiz pek sevdi içerisini baksana hiç bırakıp dünyaya gelmek istemiyor.. eee tabi o haklı.. içeride ekmek elden su gölden yangel yat... :)
nurtencim estetik dikişte, normal dikiş gibimi atılıyo.. yani yine boyadan boya dikiş görüntüsümü oluyo.. yoksa sadece iki yandan dikip ortasını mı yapıştırdılar.. rahat bonya yapabiliyonmu, dikiş yeri halen acıyomu
dilekçim adımız belli canım kızmetse CEMRE olucak.. gerçi arada başka isimlerde kafamda uçuşuyo ama ilk cemre dedik galiba cemra olucak.. ağzımız çok alıştı..
nurten kız sende benim gibi yalnız kalamıyosun dimek.
seninkiler yakın,gündüz gelip akşam gidiyolarmı evlerine bari.
olcay nerde yaaaaa
hiç görünmüyo.. çok merak ediyom onu...
ıyıyım ccanımm..dilekçim sen nasılsın.. 2li rakamlara düşmüsüz
benden sonra sıra sende hadi bakalımturkbayragi sonrada olcaya vericez hayırlısıyla bayrağı