Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olcayım sana biraz sitemkarım
hiç gelmiyosun buralara.. bi değişiklik olmasada hayata dair bişiyler yaz..

sen hep aklımdasın valla... bebişin cinsiyeti için çıldırıyorum.. daha kontrole gitmedinmi.. bişiy demedimi eski drun..
3lü testlerin felan oldumu.. 21-24 haftalarda şeker testide oluyo.

Gülerciğim süslendim kız duşa girdim giyindim bi güzel yeni bir pullu hırka almıştım onu giydim. Makyaj yaptım gittik. Oturduk muhabbet ettik sonra bişi istemiş canı tabi Amerika'da pek olmayan birşey özenmiş bizde çıktık beraber avm ye gittik yedirdik. Yarında başka bişi canı istiyormuş beraber gidelim yine dedik iş çıkışı eşim alacak beni kardeşini de alacağız gideceğiz ordan yeni açılan parklarımız var oralara gezmeye götürcez. Aslında bana yemeğe gel dedim canının istediği şeyleri yapayım ama asker dönüşü gelirim dedi zaten 1 ay bile yapmıcak gelecek 3 günde burda kalcak yine döncek sonra. Tamam o zaman dedim bende. Ama evimizi görmedi hiç yarın dışarda yedikten sonra efe gelcez çayı evde içeriz. Kaynanamda diyor ki tam gideceğiz kalktım üçümüz onlar kayınpedermle evde kaldılar. Egemen dün gece geldi bugün senden telefon bekledim. Bende anne pazar günü geldiğimzde bugün akşamüstü glecek demiştiniz sürpriz yapmış gece gelmiş İstanbul'dan binip eşimde aramış sabah egemen gece geldi sabaha kadar oturdular annenle yeni yattılar demiş bende gündüz uyuyorsunuz diye aramadım dedim. Geleceğimize yakın aradım dedim.. Erken kalkmışsınız bilsem arardım dedim. Hıı felan dedi işte.Valla ben açıklamamı yaptım dedim. Acaba hakkımda ne dedi oğluna hiç bilmiyorum. Diyecek bişi de yok gerçi ya neysee..

Son düzenleme:
kızlar selam.ancak gelebildim yaaa çok özür dilerim.geçmişi henüz okumadım.acele olarak size biraz anlatayım doğumumu.

cuma gece 1 gibi sancılarım başladı.10 dk.da birdi sancılar.ctsi sabaha kadar zor dayandım sonra hastaneye gittik nst de 10 dk.da bir çıktı sancılar.oradaki ebe,öğlene doğum başlar dedi.dr.muzu aradık öğlenden sonra yanıma gelin daha başlamaz dedi.ben öğlene kadar gezdim ki açılmalar başlasın diye,hem sancıyada iyi geldi hafifledi.dr.a gittik muayene etti.yavaş yavaş hastaneye geçin dedi.hakketende doğum falan başlamadı hemen.akşam 5 gibi hasteneye yattık.sancılar arttı.benim dr.arada arıyo arıyo dururmumu hemşireler bildiriyo falan.akşam saat 10 da yanıma geldi.kadın az uğraşmadı benle.pazar sabah 9:40 da doğdu oğlum.dikişlerim var ama iyiyim çok şükür.oğluşumda iyi.
3415 doğduk ama ertesi gün 3250 ye düştük.dün gece de hiç uyumadık vıyak vıyak.hiç vaktim olmadı kendime ayıracak.size ancak yazabildim işte.

kızlar ageçmişe de göz attık çok şükür.hepinize teşekkürler.
nurtencim mesajınıda aldım ama cevap yazacak fırsatım olmadı canımcım çok teşekkürler.
şimcik çıkmam lazım.şu oğlumun uykusu emmesi biz düzene girsin daha sık girecem şimdilik affedin
nolur.çok gazlı ve çok yoruyor bizi.hep ağlıyor.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr kızımızzzzzzzzz oluyo renkli ultrasonda gördük parmağını emiyoodu cimcime ama uyuyodu uyanmadı ay çok büyümüş sıpam yaaaaaa çok mutlu olduk allahım olmayan herkese yaşatsın bu duygularııııııııı
gülerim sitem etme be gülüm yazamıyorum biliyosun ne bileyim yazacak şey bulamıyorum beni bilirsin aslında çok konuşurum ama bi garibim işte kızma bitanem bu arada değiştirdim doktorumu senin kızına arkadaş geliyo bitanem

ay canım benim hayırlı olsun tekrardan
kıs daha gaza çok erken diil mi bizim 15 günlükken başladı ona bile doktor erken dedi.
sağlığı sıhati yerinde olsun da gaz geçiyo canım.

maşallah tosuncuğa

ay ne güzel
böcüklerimizin içine bi çiçek daha geliyo aman pek güzellll
olcaycım tekrardan hayırlı olsun canım
ay ben birde kıs istiyooom yaaaaaa

canım ben hiç özee gitmedim 20. haftama kadar devlet hastanesine gittim 20 den sonra araştırmaya gittim. iyikide özele gidip bi dünya para dökmemişim çok ta memnun kaldım hastaneden. Naçhizane benim fikrim aksi bi durum yoksa herşey normalse özele gerek yok bence.

gülerim geçmiş olsun hayatım
dikkat et kendine 3 hafta daha durabilse kızın küveze gerek kalmaz inşallah

Öznurcuğum gözün aydın canım. Allah analı babalı büytsün daha dün gibi sanki hamileyim dediğin şimdi doğurdun bebeğin kucağında zaman ne çabuk geçiyor bnada geçse zamanda alsam bebeğimi kucağıma. Mis kokulunu bizim içinde kokla. Resimlerine koy olurmu...

Olcaycığım seninde gözün aydın demek bir prenses geliyor ailenize. Sağlıkla doğsun kucağına al İnşallah... Ama gel yaz birşeyler canımm...

gozun opuyorumnanaktan aydınn kelebekım..allah analı babalı buyutsun..çok mutlu oldum senın adına..
allah herkese annelık duygusunu nasıp etsın canım..

ne güzel ilgilenmişsiniz işte çocukla.. anlaşılan oda sizinle iyi anlaşmış

alllah analı babalı büyütsün canım.. demek sancılar 10dkya bile düşse hemen bebiş gelmiyo.. benim hastane başka ilde hep içimde yetişme korkusu vardı.. birazda olsa içim rahatladı..
en azından ağrım yarım saate veya 15dkya bile düşse yetişebilirim ozaman

ay inanmıyoruuuummmm
kızçeme evcilik arkadaşı geliyooooo hihoyyythihoyyythihoyyyt
allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin kuşuuumopuyorumnanaktan
bayanssulusmile

kız olcay.. dr cinsiyeti söylediğinde kocişinin ifadesine bakabildinmi..şakkıdı

aman kıslar biz 1 aylık olduk ne çabuk geçiyo yaaaaaa
mşlh mşlh
allah daha birçok aylarını hatta birçok yaşlarını sağlıcakla görmeyi nasip etsin inşlh:Saruboceq:

gülerim geçmiş olsun hayatım
dikkat et kendine 3 hafta daha durabilse kızın küveze gerek kalmaz inşallah

kızzz nurtteeen.. 36ya girdikdikten sonra kuveze girmez diye kalmış aklımda.. zaten 38. haftamdayken sezeryan dedi dr..

olcaycım demek parmağını emiyo senin kızçende...
benimkiside öyle nezaman usgye girsek.. sağa dönüyo parmak ağzında, sola dönüyo yine parmak ağzında.. bitek geçen sefer parmağını emmiyodu..
parmak emen çocuklar uslu olur diyolar ama bakalım dünyaya gelince anlıcaz anyayı konyayı

benimmkıızçem iyice ağırlaşmaya başladı.. gece hiç uyuyamaz oldum.. sağa dönüyom hoop bebiş sola düşüyo.. sağa dönüyom, hoop sağa düşüyo.. sırt üstü yatıncada ağırlık oluyo nefes alamıyom.. yani bütün gece uyuyamıyorum.. ee tabi wc turları felan devam..
hatta geçen gün ablam geldi.. ben gece turundayken uyandı.. bana diyo "nldu ağrınmı var"
korkutmuşum milleti, en ufak bişiyde panikliyorlarkaydirigubbakcemile3

annemi arıyom "nldu ağrınmı var, neyin var.. sen arama beni yüreğime iniyo. ben seni ararım diyo"
kocişi arıyom "nldu ağrınmı çoğaldı, geleyimmi"
aman milleti aramayada korkar oldum valahaa kaydirigubbakcemile3

ya öznurcum ben sana msj atmaya çekindim.. kocişin evdedir sana bişiy diycek diye..
kızma sakın.. hep aklımdasın biliyon dimi..

kızlar çok sağolun gülerim benim kociş zaten kız istiyodu bi mutlu oldu sorma pek bi sevindi ben mantar oldum bu arada ilk defa başıma geliyo geçti şuan allahtan iyiyim ama kötü bişey hamileliğin cilvelerini de yaşıyoruz nurten ya burda pek ilgilenmiyolar muaynehaneye gitmediğinde o yüzden ben her ay gidiyorum önemli değil yeterki bebişim iyi olsun ben hepsine razıyım ama süperdi evde açıp açıp izliyorum meleğimi

olcaycım ben şuan mantarım.. alttan fitil verdi.. hayatımda ilk defa fitil kullanıyorum.. şimdi daha iyiyim..
hamişlikte alttaraf mikroplara daha açık oluyo anlaşılan.. gerçi mantar normalde de bayanlarda sık görülüyo.. ben ilk defa oldum..

sende de yanma, kaşıntı, kokulu akıntı varmı.. bende fitilden sonra azaldı çok şükür.. inşlh seninde geçer

gülerim ya ben de ilk defa oldum sadece akıntı vardı fitil verdi asıl kaşındı ondan sonra başladı sonra krem verdi onu kullanıyom dün çok kötüydüm ama bugün hiç bi şikayetim yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…