- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.561
kızlar ageçmişe de göz attık çok şükür.hepinize teşekkürler.
nurtencim mesajınıda aldım ama cevap yazacak fırsatım olmadı canımcım çok teşekkürler.
şimcik çıkmam lazım.şu oğlumun uykusu emmesi biz düzene girsin daha sık girecem şimdilik affedin
nolur.çok gazlı ve çok yoruyor bizi.hep ağlıyor.
cuma gece 1 gibi sancılarım başladı.10 dk.da birdi sancılar.ctsi sabaha kadar zor dayandım sonra hastaneye gittik nst de 10 dk.da bir çıktı sancılar.oradaki ebe,öğlene doğum başlar dedi.dr.muzu aradık öğlenden sonra yanıma gelin daha başlamaz dedi.ben öğlene kadar gezdim ki açılmalar başlasın diye,hem sancıyada iyi geldi hafifledi.dr.a gittik muayene etti.yavaş yavaş hastaneye geçin dedi.hakketende doğum falan başlamadı hemen.akşam 5 gibi hasteneye yattık.sancılar arttı.benim dr.arada arıyo arıyo dururmumu hemşireler bildiriyo falan.akşam saat 10 da yanıma geldi.kadın az uğraşmadı benle.pazar sabah 9:40 da doğdu oğlum.dikişlerim var ama iyiyim çok şükür.oğluşumda iyi.
3415 doğduk ama ertesi gün 3250 ye düştük.dün gece de hiç uyumadık vıyak vıyak.hiç vaktim olmadı kendime ayıracak.size ancak yazabildim işte.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr kızımızzzzzzzzz oluyo renkli ultrasonda gördük parmağını emiyoodu cimcime ama uyuyodu uyanmadı ay çok büyümüş sıpam yaaaaaa çok mutlu olduk allahım olmayan herkese yaşatsın bu duygularııııııııı
gülerim sitem etme be gülüm yazamıyorum biliyosun ne bileyim yazacak şey bulamıyorum beni bilirsin aslında çok konuşurum ama bi garibim işte kızma bitanem bu arada değiştirdim doktorumu senin kızına arkadaş geliyo bitanem
kızlar ageçmişe de göz attık çok şükür.hepinize teşekkürler.
nurtencim mesajınıda aldım ama cevap yazacak fırsatım olmadı canımcım çok teşekkürler.
şimcik çıkmam lazım.şu oğlumun uykusu emmesi biz düzene girsin daha sık girecem şimdilik affedin
nolur.çok gazlı ve çok yoruyor bizi.hep ağlıyor.
cuma gece 1 gibi sancılarım başladı.10 dk.da birdi sancılar.ctsi sabaha kadar zor dayandım sonra hastaneye gittik nst de 10 dk.da bir çıktı sancılar.oradaki ebe,öğlene doğum başlar dedi.dr.muzu aradık öğlenden sonra yanıma gelin daha başlamaz dedi.ben öğlene kadar gezdim ki açılmalar başlasın diye,hem sancıyada iyi geldi hafifledi.dr.a gittik muayene etti.yavaş yavaş hastaneye geçin dedi.hakketende doğum falan başlamadı hemen.akşam 5 gibi hasteneye yattık.sancılar arttı.benim dr.arada arıyo arıyo dururmumu hemşireler bildiriyo falan.akşam saat 10 da yanıma geldi.kadın az uğraşmadı benle.pazar sabah 9:40 da doğdu oğlum.dikişlerim var ama iyiyim çok şükür.oğluşumda iyi.
3415 doğduk ama ertesi gün 3250 ye düştük.dün gece de hiç uyumadık vıyak vıyak.hiç vaktim olmadı kendime ayıracak.size ancak yazabildim işte.
ne güzel ilgilenmişsiniz işte çocukla.. anlaşılan oda sizinle iyi anlaşmışGülerciğim süslendim kız duşa girdim giyindim bi güzel yeni bir pullu hırka almıştım onu giydim. Makyaj yaptım gittik. Oturduk muhabbet ettik sonra bişi istemiş canı tabi Amerika'da pek olmayan birşey özenmiş bizde çıktık beraber avm ye gittik yedirdik. Yarında başka bişi canı istiyormuş beraber gidelim yine dedik iş çıkışı eşim alacak beni kardeşini de alacağız gideceğiz ordan yeni açılan parklarımız var oralara gezmeye götürcez. Aslında bana yemeğe gel dedim canının istediği şeyleri yapayım ama asker dönüşü gelirim dedi zaten 1 ay bile yapmıcak gelecek 3 günde burda kalcak yine döncek sonra. Tamam o zaman dedim bende. Ama evimizi görmedi hiç yarın dışarda yedikten sonra efe gelcez çayı evde içeriz. Kaynanamda diyor ki tam gideceğiz kalktım üçümüz onlar kayınpedermle evde kaldılar. Egemen dün gece geldi bugün senden telefon bekledim. Bende anne pazar günü geldiğimzde bugün akşamüstü glecek demiştiniz sürpriz yapmış gece gelmiş İstanbul'dan binip eşimde aramış sabah egemen gece geldi sabaha kadar oturdular annenle yeni yattılar demiş bende gündüz uyuyorsunuz diye aramadım dedim. Geleceğimize yakın aradım dedim.. Erken kalkmışsınız bilsem arardım dedim. Hıı felan dedi işte.Valla ben açıklamamı yaptım dedim. Acaba hakkımda ne dedi oğluna hiç bilmiyorum. Diyecek bişi de yok gerçi ya neysee..
ay inanmıyoruuuummmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr kızımızzzzzzzzz oluyo renkli ultrasonda gördük parmağını emiyoodu cimcime ama uyuyodu uyanmadı ay çok büyümüş sıpam yaaaaaa çok mutlu olduk allahım olmayan herkese yaşatsın bu duygularııııııııı
gülerim sitem etme be gülüm yazamıyorum biliyosun ne bileyim yazacak şey bulamıyorum beni bilirsin aslında çok konuşurum ama bi garibim işte kızma bitanem bu arada değiştirdim doktorumu senin kızına arkadaş geliyo bitanem
mşlh mşlhaman kıslar biz 1 aylık olduk ne çabuk geçiyo yaaaaaa
gülerim geçmiş olsun hayatım
dikkat et kendine 3 hafta daha durabilse kızın küveze gerek kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?