- Konu Sahibi EU3
-
- #21.581
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr kızımızzzzzzzzz oluyo renkli ultrasonda gördük parmağını emiyoodu cimcime ama uyuyodu uyanmadı ay çok büyümüş sıpam yaaaaaa çok mutlu olduk allahım olmayan herkese yaşatsın bu duygularııııııııı
gülerim sitem etme be gülüm yazamıyorum biliyosun ne bileyim yazacak şey bulamıyorum beni bilirsin aslında çok konuşurum ama bi garibim işte kızma bitanem bu arada değiştirdim doktorumu senin kızına arkadaş geliyo bitanem
ya öznurcum ben sana msj atmaya çekindim.. kocişin evdedir sana bişiy diycek diye..
kızma sakın.. hep aklımdasın biliyon dimi..
:ecrin_bebek:
37 kastamonu
27 gaziantep
ah canım benim kıyamaaammm..çok geçmiş olsun.. kuveze felan girdimi efemiz.. inşlh gerek kalmamıştırkızlar oğluşum sarılık oldu.dün hastanedeydik bugün evde uyuyoruz mışıl mışıl.
inşallah gece de uyuruz.
kıyamam ben sizeeee..slm kızlarr topık artık bos kalıoo veledlerden fırsat olmuo tabe bem grıp oldum ve halıykle oglumada gectı burnu tıkandı sabh dra gıtık actılar rahatladı bıraz dun gece hıc uyumadı yavrumm burnunun tıkanıklıgı yuzndennn
sevalcim oğlun nasıl kilo aldımı.süt emiyormu yeteri kadar.senin durumun nasıl,dikişler falan iyileştimi.
ben bugün dr.a kontrole gidecem.
nurtiş kız sen sezeryanlısın nasıl ağrın falan varmı yoksa herşey yolundamı merak ediyorum.
bebeği emzirmek zor oldumu hani göbeğinde dikiş varken kucağında tutmak zor oluyormuydu.
benim çok sırt ağrılarım var.emzirirken sürekli oturup bebeği tutuyosun ya ondan.
:ecrin_bebek:
36 kars
26 eskişehir..
kız seda evdemisin bi kahve içmeye gelem
kahvemi ben getiricem.. mehmet efendinin kahvesinden merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?