Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyı geceler kızlar..bebeklerınız mışıl mışıl uyusun bu gece..:nazar:

kızlar oğluşum sarılık oldu.dün hastanedeydik bugün evde uyuyoruz mışıl mışıl.
inşallah gece de uyuruz.

geçmiş olsun canım bol bol emzir o zamam geçer

slm kızlarr topık artık bos kalıoo veledlerden fırsat olmuo tabe bem grıp oldum ve halıykle oglumada gectı burnu tıkandı sabh dra gıtık actılar rahatladı bıraz dun gece hıc uyumadı yavrumm burnunun tıkanıklıgı yuzndennn

geçmiş olsun canım bana hastaneden çıkarken burun damlası vermişti doktor sana vermediler mi ?
deniz suyuymyş galiba tam bakmadım kullanmadığımdan daha

sevalcim oğlun nasıl kilo aldımı.süt emiyormu yeteri kadar.senin durumun nasıl,dikişler falan iyileştimi.
ben bugün dr.a kontrole gidecem.
nurtiş kız sen sezeryanlısın nasıl ağrın falan varmı yoksa herşey yolundamı merak ediyorum.
bebeği emzirmek zor oldumu hani göbeğinde dikiş varken kucağında tutmak zor oluyormuydu.
benim çok sırt ağrılarım var.emzirirken sürekli oturup bebeği tutuyosun ya ondan.

ilk gün annem tuttu kucağında öle emzirdim
sonraki 2-3 gün yattığm yerden emzirdim canım
zaten dikişler öle otururken yada kucağımda çocuk varken ağrı yapmıyo ağrı kesici iğne yapıyolar hastanede eve de ağrı kesici veriyo doktor sadece yataya yatmazk ve yataktan kalkmak çok cn yakıyo o kadar ama ilk gün çok zor gerisinde ben hep kendim zorla kalktım ama kendim ilgilendim. Hem ameliyat olduğundan ne kadar çbuk ayaklanıp çok yürürsen o kadar çabuk iyileşiyo insan

galiba bende girip olucam.. burnum hep kapalı.. boğazımda acıyo.. aman öksürmeyim.. öksürükle bebiş erken geliyomuş.. aman az daha dursun içeride..

sırt ağrısı bendede var.. doğumdan sonra geçer sanıyodum.. geçmiyomuuu... :çok üzgünüm:

kız nurtiş evet yaa. karında dikiş varken bebişi emzirmek altını almak ve diğer işleri nasıl yapıyon.. bana püf noktası verirmisiiinzemuszemus

aman canım dikkat et kendine bu havalar kötü çarpıyo
sırt ağrısı sezeryanda daha da fazla oluyo gülercim ben bir ara belim koptu sandım ama yerindeymiş :1:
illaki biraz zor oluyo ama o anın güzelliğinden acı hissetmiyosun inan Rabbim kolaylıklar versin canım

kız sevaaaal bişiy sorcam..
seninde park yataktı galiba.. üst kata yatak aldınmı veya ne seriyon bebişin altına..

sahi kızlar.. bebişin üstüne ne seriyonuz.. havalar serinlemeye başladı.. kalın battaniyemi yoksa yorganmı kullanıyosunuz bebişe..
bana akıl verin ona göre alıcam..

ben altına yumuşak peluş aldım incelerden onu serdim üstünede kalın peluş battaniye ve ince battaniye örtüyorum.

sabahları da üstüne yelek giydiriyorum altında çift pijama giydiriyorum. Altını alırkende elektrikli soba yakıyorum Malum daha kombiyi açmadım havalar çok soğuk diil daha

aaaa bugünde kimse yooookkk:uhm:

alooooo

nerde bu devleeeetttt
nerde bu milleeeeettt

kıs ben 2 gündür giremedim kk ya hata veriyo ondan yoktum
diğer kıslar nerde ki acep

selam anneler nasılsınız bakemm
öznurum canım benim bebişin doğmuş hayırlı uzun ömürlü olsun efecik inşallah
gülerim hadi bakalım sıra sende hayırla sende doğum yap inşallah canımm
aslında sıra şimdi bendeydi ecrin haftaya doğacaktı ama kaderimiz böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir zamanı yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım bana dua edin olurmu
hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide

Son düzenleme:
aslında sıra şimdi bendeydi ecrin haftaya doğacaktı ama kaderimiz böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir zamanı yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım bana dua edin olurmu

canım benim en kısa sürede inşallah Rabbim yüzünü güldürür
Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sana inşallah
Hayırlısı böyleymiş demekki. Keşke elden gelen bişey olsa ama kadere karşı çıkılmıyo malesef.

kızlar bızım grıbımz hala devam edo nurtencım verdıler sıkıoduk ama benden gectı grıpogluma off cocukların hasta olması daha kotu ya huyuszlaıo gece uykularımız yok dua edın bıranönce ıyılessın oglum
cıgdemcım rabbm sabırlar versın senın dedıgın gıbı kelımelerın kıfayetsız kaldıgı durumlardan bırı :(
bana bırı bebegın emıomu dıe sormus ya kelebekımyada gulerdı evet cnm emıo ama mamada verıorum ben drumuz öle söledı sutum yettıgı halde kucuk topalrasın dedı sımdıde maşallahı var oglumun doymak bılmıo :)

sevalcim geçmiş olsun canım
çocuk huzursuz olunca annede mahvoluyo ama en başta çocuk mahvoluyo yazık dertlerinide söleyemiyolar

canım nurtenim iyiyim senden naber o kadar yoğundum ki başım çatlıyo ağrıdan bi gidriyorum okuyamadan kapatıyorum hepinizi çok öpüyorum sevalciğim çok geçmiş olsun kuşum

cıgdemcgım..allah sana sabır versın canım..allahım ınşallah yenıden ve çok kısa zamanda sana annelık duygusunu yenıden tattırır canım..
allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etırır ınşallah.
kader neyse onu yasıyoruz..allah sana kuvvet ve sabır versın cıgdemcıgım..

çiğdemcim çok sağol canım.en kısa zamanda sıra tekrar sana gelecek inşallah.
bunun için duacıyız.allah dularımızı kabul etsin.

kızlar çok yoğun geçiyor ya.giremiyorum kkya.kayınvalidem burda,kayınpeder vardı,kayınlar vardı.
üstüne bebek ziyaretine gelenler.zaten bebek gece uyutmuyo,gündüzde uyku yok leyle gibi oldum.
durumum vahim.bilgisayarı açmayı bırakın tuvalete zor yetişiyorum ben ya.bugün hiç uyumadı benim velet.hep emmek istiyo,niye doymuyo anlamıyorum.sütüm var ama doymuyo.bende süt varken mama vermek istemiyorum ama gece veriyorum.daha çok uyusun diye.gazı da var çok.inşallah düzene girer.
nurten seninki girdimi düzene,artık 1 ayı devirdiniz.
sahi sen sskdan para aldınmı.beni işyerinden muhasebeci aradı.online bir ptt ye git paran gelmişmi sor dedi.ben sskya gitmeden gelecekmiş artık öyleymiş onlar direk bildiriyomuş.senin nasıl oldu,gitmeden alınıyomuki acep şaşırdım ben.

kızlar çok yoğun geçiyor ya.giremiyorum kkya.kayınvalidem burda,kayınpeder vardı,kayınlar vardı.
üstüne bebek ziyaretine gelenler.zaten bebek gece uyutmuyo,gündüzde uyku yok leyle gibi oldum.
durumum vahim.bilgisayarı açmayı bırakın tuvalete zor yetişiyorum ben ya.bugün hiç uyumadı benim velet.hep emmek istiyo,niye doymuyo anlamıyorum.sütüm var ama doymuyo.bende süt varken mama vermek istemiyorum ama gece veriyorum.daha çok uyusun diye.gazı da var çok.inşallah düzene girer.
sahi sen sskdan para aldınmı.beni işyerinden muhasebeci aradı.online bir ptt ye git paran gelmişmi sor dedi.ben sskya gitmeden gelecekmiş artık öyleymiş onlar direk bildiriyomuş.senin nasıl oldu,gitmeden alınıyomuki acep şaşırdım ben.
canım..bebeklerın cok emmesı normal..cabuk buyumelerı gerek..ayda 1 kılo alıyor normalde..o 1 kıloyuda sureklı emerek alıyor..2 ay boyle gecer canım..2 ay sonrea emmesı azalır..
tuvalete zor yetısmen normaldır sempatiksalakcinni
bende hep zor yetısırdım..yemeklerımın dıbi tutardı..sonduremezdım..memeyı bırakmazdı kı ocagı sondureyım..
gecelerıde asla uyumazdı..bazen eşimi pişpişlardım..oda benı uyandırırdı.."bebek karyolasında ""derdı..
kalkar onu pişpişlardım..bazen eşim benı pişpişlardı..gulerdım halımıze..sonra gecelerı uyanırdım..bır bakmısım wc deyım..ne zaman geldım..ne zaman wc yı kullandım..hatırlamıyorum..ama orda oylece uyukluyorum...hemen kalkar yatagıma donerdım..
hepsı unutuluyormuşş...
ama sımdı tırsıyorum bıraz..uykusuz gecelerı okuyunca burdan..
allah güç versın..kolay degıl..bazı bebeklerde cok uyuyor..ama kız bebeklerde daha çok uyku..bende emırde çok sutum olmasına ragmen gecelerı arada hazır mama verdım 5-6 kez..daha uzun uyuyordu mamayla..
ama sonra onu kestım..tamamen anne sutu..ama oda çok tok tutmuyor..acıkıverıyorlar hemenceceıkk..
kolay gelsın..alllah saglık versın..

Son düzenleme:

öznurcum malesef büyüdükce benimkinin gazı çoğaldı. 3 ay sürüyomuş gaz malesef ya yazık oğlum ıkınmaktan mosmor çıkıyo. içim gidiyo elimden bişi gelmiyo. Denemediğim şey kalmadı. bi armut suyu veriyom ağzına 3-4 çay kaçığı o biraz işe yaradı.
öznurcum birde 1 ay çocuk doyduğunu bilmezmiş ne verirsen hepsini yer ve oda aşırı gaz yapıyo aklında bulunsun heleki mamalar hem kabız yapıyo hem aşırı gaz . Bende yatmiyo akşamları diye aptamilin 6 aya kadar verilen devam sütünü aldım çok mecbur kalınca veriyorum akşamları ama açlıktan ağlıyo da anca öle veriyorum. doktorda humananın stell-tee çayını verdi ondan kullanıcaksın diye şimdi onu içiyorum baya fark etti. vermiyorum kaç gündür devam sütü akşamları. Sabahtan akşama kadar görmeniz lazım beni bi rezene gaz için bi humana süt için :)n elimden bardak hiç düşmüyo. :))
ben ssk ya daha geçen hafta gidebildim kıs. ama eylülüde hesaplattım ben . doğumdan öncekinin yanında doğumdan sonraki 1 aylık paramıda alcam yani. pazar 40 ımız çıkıyo pazartesi de hastaneye kontrole gidicem o zaman ptt ye uğrayıp alcam paramı.
yanlız ssk dan bana 15 günü geçirme evrak tesliminden sonra yoksa paran geri gider dediler aklında bulunsun seninde

naber kıs dileekkkk
nassııınnnn

ıyıyım..okudum yazını..çok zor gercekten annelık.
annelerımızın kıymetını daha bır anladık anne olunca..
bende bugun duydum bebek dogar dogmaz anne sutunu almadan 1-2 damla narsuyu damlatıyorlarmıs bebege ..gaz olmuyormus sonrasında..
k.k. da topık var.orda gordum..
ben emırden gaz dan çok cektım..aman allahım bızım 6 ay surdu malesef..uykusuz geceler ıse 8 ay..
artık sık uyanmak alıskanlık oldu çunku..oylede gıttı..
bu bebekte denesemmı dıye dusunuyorum..hatta bebek 2 gunlukken deneyen olmus..geç kaldım ama denedım dıyor..ıse yaramıs yınede..yanı gazı olmadı dıyor..ama ne gıbı bır faydası oluyor anlamadım..tamammen tesdufmu anlamadım..
allah güç versın sızlere ..kuvvet versınkı bebişlere yetıişebılesınız..

ıyıyım..okudum yazını..çok zor gercekten annelık.
annelerımızın kıymetını daha bır anladık anne olunca..
bende bugun duydum bebek dogar dogmaz anne sutunu almadan 1-2 damla narsuyu damlatıyorlarmıs bebege ..gaz olmuyormus sonrasında..
k.k. da topık var.orda gordum..
ben emırden gaz dan çok cektım..aman allahım bızım 6 ay surdu malesef..uykusuz geceler ıse 8 ay..
artık sık uyanmak alıskanlık oldu çunku..oylede gıttı..
bu bebekte denesemmı dıye dusunuyorum..hatta bebek 2 gunlukken deneyen olmus..geç kaldım ama denedım dıyor..ıse yaramıs yınede..yanı gazı olmadı dıyor..ama ne gıbı bır faydası oluyor anlamadım..tamammen tesdufmu anlamadım..
allah güç versın sızlere ..kuvvet versınkı bebişlere yetıişebılesınız..

bende duydum o nar suyunu ama yapmadım hep aklımdaydııı.
ben kontrole diye gidip doğuma girdiğimden nar aklıma gelmedi hiç. sonrada sezeryan sancısı falan dreken unuttum gitti. seval yapmış ama işe yaradı diyo. ben de 20 günlükken verdim ama işe yaramadı.

dilekcim maşallah canım 29. haftan da bitmek üzere
Allah topiğimizi nazarlardan korusun inşallak
Rabbim kadrişe nilüfere canana sedaya ve canım çiğdemcime de nasip etsin inşallah bi minik bıdık

Back
X