Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oğluşum sarılık oldu.dün hastanedeydik bugün evde uyuyoruz mışıl mışıl.
inşallah gece de uyuruz.
slm kızlarr topık artık bos kalıoo veledlerden fırsat olmuo tabe bem grıp oldum ve halıykle oglumada gectı burnu tıkandı sabh dra gıtık actılar rahatladı bıraz dun gece hıc uyumadı yavrumm burnunun tıkanıklıgı yuzndennn
sevalcim oğlun nasıl kilo aldımı.süt emiyormu yeteri kadar.senin durumun nasıl,dikişler falan iyileştimi.
ben bugün dr.a kontrole gidecem.
nurtiş kız sen sezeryanlısın nasıl ağrın falan varmı yoksa herşey yolundamı merak ediyorum.
bebeği emzirmek zor oldumu hani göbeğinde dikiş varken kucağında tutmak zor oluyormuydu.
benim çok sırt ağrılarım var.emzirirken sürekli oturup bebeği tutuyosun ya ondan.
galiba bende girip olucam.. burnum hep kapalı.. boğazımda acıyo.. aman öksürmeyim.. öksürükle bebiş erken geliyomuş.. aman az daha dursun içeride..
sırt ağrısı bendede var.. doğumdan sonra geçer sanıyodum.. geçmiyomuuu... :çok üzgünüm:
kız nurtiş evet yaa. karında dikiş varken bebişi emzirmek altını almak ve diğer işleri nasıl yapıyon.. bana püf noktası verirmisiiinzemuszemus
kız sevaaaal bişiy sorcam..
seninde park yataktı galiba.. üst kata yatak aldınmı veya ne seriyon bebişin altına..
sahi kızlar.. bebişin üstüne ne seriyonuz.. havalar serinlemeye başladı.. kalın battaniyemi yoksa yorganmı kullanıyosunuz bebişe..
bana akıl verin ona göre alıcam..
aaaa bugünde kimse yooookkk:uhm:
alooooo
nerde bu devleeeetttt
nerde bu milleeeeettt
ıyı geceler kızlar..bebeklerınız mışıl mışıl uyusun bu gece..![]()
selam anneler nasılsınız bakemm
öznurum canım benim bebişin doğmuş hayırlı uzun ömürlü olsun efecik inşallah
gülerim hadi bakalım sıra sende hayırla sende doğum yap inşallah canımm
aslında sıra şimdi bendeydi ecrin haftaya doğacaktı ama kaderimiz böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir zamanı yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım bana dua edin olurmu
hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide
aslında sıra şimdi bendeydi ecrin haftaya doğacaktı ama kaderimiz böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir zamanı yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım bana dua edin olurmu
canım..bebeklerın cok emmesı normal..cabuk buyumelerı gerek..ayda 1 kılo alıyor normalde..o 1 kıloyuda sureklı emerek alıyor..2 ay boyle gecer canım..2 ay sonrea emmesı azalır..kızlar çok yoğun geçiyor ya.giremiyorum kkya.kayınvalidem burda,kayınpeder vardı,kayınlar vardı.
üstüne bebek ziyaretine gelenler.zaten bebek gece uyutmuyo,gündüzde uyku yok leyle gibi oldum.
durumum vahim.bilgisayarı açmayı bırakın tuvalete zor yetişiyorum ben ya.bugün hiç uyumadı benim velet.hep emmek istiyo,niye doymuyo anlamıyorum.sütüm var ama doymuyo.bende süt varken mama vermek istemiyorum ama gece veriyorum.daha çok uyusun diye.gazı da var çok.inşallah düzene girer.
nurten seninki girdimi düzene,artık 1 ayı devirdiniz.
sahi sen sskdan para aldınmı.beni işyerinden muhasebeci aradı.online bir ptt ye git paran gelmişmi sor dedi.ben sskya gitmeden gelecekmiş artık öyleymiş onlar direk bildiriyomuş.senin nasıl oldu,gitmeden alınıyomuki acep şaşırdım ben.
kızlar çok yoğun geçiyor ya.giremiyorum kkya.kayınvalidem burda,kayınpeder vardı,kayınlar vardı.
üstüne bebek ziyaretine gelenler.zaten bebek gece uyutmuyo,gündüzde uyku yok leyle gibi oldum.
durumum vahim.bilgisayarı açmayı bırakın tuvalete zor yetişiyorum ben ya.bugün hiç uyumadı benim velet.hep emmek istiyo,niye doymuyo anlamıyorum.sütüm var ama doymuyo.bende süt varken mama vermek istemiyorum ama gece veriyorum.daha çok uyusun diye.gazı da var çok.inşallah düzene girer.
nurten seninki girdimi düzene,artık 1 ayı devirdiniz.
sahi sen sskdan para aldınmı.beni işyerinden muhasebeci aradı.online bir ptt ye git paran gelmişmi sor dedi.ben sskya gitmeden gelecekmiş artık öyleymiş onlar direk bildiriyomuş.senin nasıl oldu,gitmeden alınıyomuki acep şaşırdım ben.
naber kıs dileekkkk
nassııınnnn
ıyıyım..okudum yazını..çok zor gercekten annelık.
annelerımızın kıymetını daha bır anladık anne olunca..
bende bugun duydum bebek dogar dogmaz anne sutunu almadan 1-2 damla narsuyu damlatıyorlarmıs bebege ..gaz olmuyormus sonrasında..
k.k. da topık var.orda gordum..
ben emırden gaz dan çok cektım..aman allahım bızım 6 ay surdu malesef..uykusuz geceler ıse 8 ay..
artık sık uyanmak alıskanlık oldu çunku..oylede gıttı..
bu bebekte denesemmı dıye dusunuyorum..hatta bebek 2 gunlukken deneyen olmus..geç kaldım ama denedım dıyor..ıse yaramıs yınede..yanı gazı olmadı dıyor..ama ne gıbı bır faydası oluyor anlamadım..tamammen tesdufmu anlamadım..
allah güç versın sızlere ..kuvvet versınkı bebişlere yetıişebılesınız..