Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaaaaaa seda
kontrolum bu cuma...
sancım falan yok..geceleri kasık agrım oluyor..geçıyor sonra...
sen naptın.gıttın mı dktora..ara kanaman ıçın..nasılsın..

canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek cuma kontrolün varmış o güne kadar gelmezse bir sorunda yoksa hemen o gün almaz dr zaten yeni yıla dahamile olarak girersin ama hareketlerini felan takip et canım gün içerisinde artık sona yaklaştın. Benim kanamam bitti 2 gün sürdü zaten. Ama birkaç günde kahverengi akıntı geldi. onun içerisnde yumurtlama akıntısı vardı ama küçük birşey. Yumurtlamam olacak mı bilmiyorum. Cuma günü randevum var kanda progestan testi yapıp bu ay yumurtlamam var mı bakacak ama ben olacağını sanmıyorum o kadar kanamaya. Bir de reglinin 3. günü hormon yaptırcam lsh felan yüksek çıkarsa klomen verebilir nisanda olduğunda öyle olmuştu aslında klomende benim işime gelir ama bilmiyorum dr bağlı... Gerçi sağ kasığımda ağrıyor yumurtlayacak olabilriim gerçi bu ay çalışma yapmıcaz eşim sen çok stres oldun beklerken iyice olacaksın bu kadar kanamaya sağlıklı da olmayabilir yumurtlama olsa bile dedi aklımızda soru işareti kalmasın bir daha ki ay olsun ne olacak dedi bakalım öyle olacak heralde..

canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek cuma kontrolün varmış o güne kadar gelmezse bir sorunda yoksa hemen o gün almaz dr zaten yeni yıla dahamile olarak girersin ama hareketlerini felan takip et canım gün içerisinde artık sona yaklaştın. Benim kanamam bitti 2 gün sürdü zaten. Ama birkaç günde kahverengi akıntı geldi. onun içerisnde yumurtlama akıntısı vardı ama küçük birşey. Yumurtlamam olacak mı bilmiyorum. Cuma günü randevum var kanda progestan testi yapıp bu ay yumurtlamam var mı bakacak ama ben olacağını sanmıyorum o kadar kanamaya. Bir de reglinin 3. günü hormon yaptırcam lsh felan yüksek çıkarsa klomen verebilir nisanda olduğunda öyle olmuştu aslında klomende benim işime gelir ama bilmiyorum dr bağlı... Gerçi sağ kasığımda ağrıyor yumurtlayacak olabilriim gerçi bu ay çalışma yapmıcaz eşim sen çok stres oldun beklerken iyice olacaksın bu kadar kanamaya sağlıklı da olmayabilir yumurtlama olsa bile dedi aklımızda soru işareti kalmasın bir daha ki ay olsun ne olacak dedi bakalım öyle olacak heralde..
canım hele doktora gıt...ona gore hareket edersın...
yumurtanın kalıtesını bılemeyiz canım..kanamda olsa yumurta kalıtelı olabılır...
sen canını sıkma bunlara..bakalım doktorun ne derr...
merak ettımm...
ben dogurmadım...
çok ıyı hıssedıyorum gunlerdir kendımı...2-3 gundur karnım daha kuçuldu sankı...kanalamı gırdı bılemedım..aylardır çok asagıdaydı zaten..ama karnım kuçulduuuuu :26:

evet canım ya benim özel hastane diil ama çok iyi bi hastane
10 tane bile doğursam hepsinde oraya giderim diyorum ben :))))))))
bi arkadaşım var burda benim ona özelde benim kadar ilgilenmemişler bile 1500 tl doğum ücreti verdi
şimdi pişman benimle gelmediğine kontrollere
benim efemin şansına mı yoksa benim şansıma mı bilmiyorum buraya gittim iyikide gitmişim

kıs dilek seninde kudret gibi geç gelcek heralde sıpacık
benim sıpa 39+4 te doğmuştu
seninde öznur ve kudret gibi bekletiyo fındık kurdu
hayırlısıyla gelsinde aman :nazar:
caaanımm sen sanslıymıssın hastanende...
bende ozelde yapıcam..yenı hastane çok ucuzz....
normal dogum 375tl
sezeryan 450tl
1 gece suıt oda 90 tl..
ucuz.yanı
hastane çok lüküsss
ve eşimin patronunun hastenesı...yenı açıldı 6 ay falan oldu...sanırım ucret odemıycez..ama odesekte çok cüzii rakamlar zaten.....
benım bebekte kudretın ve oznurun bebeklerıne çekmişşşş:26:

Son düzenleme:
canım hele doktora gıt...ona gore hareket edersın...
yumurtanın kalıtesını bılemeyiz canım..kanamda olsa yumurta kalıtelı olabılır...
sen canını sıkma bunlara..bakalım doktorun ne derr...
merak ettımm...
ben dogurmadım...
çok ıyı hıssedıyorum gunlerdir kendımı...2-3 gundur karnım daha kuçuldu sankı...kanalamı gırdı bılemedım..aylardır çok asagıdaydı zaten..ama karnım kuçulduuuuu :26:

canımm drun demesine göre rahmin kalınlığı önemli dedi zaten kanama da rahmim inceldiyse ki öle olmuştur zaten bebek için uygun bir ortam olmaz. Yine de bir daha ki aya kalacak sanırım eşimin kafasını kurcaladı bu kanama ondna istemiyo. Bakalım gitcem ne dicek asıl hormon yaptıracağım zamanı bekliyorum inşallah çok hasar almamışımdır kaskomda yok:))

canım bebeğin artık iyice aşağı inmiştir ondna karnın küçülmüştür tabii.. Artık doğum kanalındadır bugün yarın gelcek.. Yokluyor yanii hazır mısın diyee.. İnşallah klay doğumlar yaparsın aşağda olması karnının küçülmesi çok iyi doğumun daha kolay olacağını gösterir. Hayırlı doğum olsun İnşallah canım...

canımm drun demesine göre rahmin kalınlığı önemli dedi zaten kanama da rahmim inceldiyse ki öle olmuştur zaten bebek için uygun bir ortam olmaz. Yine de bir daha ki aya kalacak sanırım eşimin kafasını kurcaladı bu kanama ondna istemiyo. Bakalım gitcem ne dicek asıl hormon yaptıracağım zamanı bekliyorum inşallah çok hasar almamışımdır kaskomda yok:))

canım bebeğin artık iyice aşağı inmiştir ondna karnın küçülmüştür tabii.. Artık doğum kanalındadır bugün yarın gelcek.. Yokluyor yanii hazır mısın diyee.. İnşallah klay doğumlar yaparsın aşağda olması karnının küçülmesi çok iyi doğumun daha kolay olacağını gösterir. Hayırlı doğum olsun İnşallah canım...

ayy canım ne kaaa guzel moal verıyorsun sen..sen psıkolog olmalısın.. :71:

canım hormon tahlıllerınıde yaptır..ohh o zaman kafn rahat etsın....
ben yumurta döllenıp rahıme tutundugunda rahım zarı kalınlasırbılıyordumm....neler ogrenıcez bak daha.....:13:

ayy canım ne kaaa guzel moal verıyorsun sen..sen psıkolog olmalısın.. :71:

canım hormon tahlıllerınıde yaptır..ohh o zaman kafn rahat etsın....
ben yumurta döllenıp rahıme tutundugunda rahım zarı kalınlasırbılıyordumm....neler ogrenıcez bak daha.....:13:

tevecüğünüz efenim.. Ben de açıkçası psikolog olmayı çok istemiştim ama puanım yetmedi. Şimdi arkadaşlar üzerinde gerçekleştriyorum. :) ama gerçekler bunlar canım... kolay olacak doğumun. Evet rahme tutunduğunda tabii ki kalın oluyor zaten yumurtlama zamanı en kalın olduğu dönem. Bebek olursa diye kalınlaşıyor. Ama kanama olduğunda regli yada herhangi bir kanama işte o kalınlaşan bölgeyi atıyoruz aslında kanamayla. Gebelik gerçekleşmezse kendiliğinde regliyle atılıyor ve bir ince bir hal alıyor yeniden. Sonra yumurtlama zamanına ve regliye kadar yine kalınlaşıyor. İşte bende normal regli bir yoğun kanama geçirdiğim için rahmim artık incelmiştir zaten yumurtlama akıntım da gelmedi olanaksız zaten yumurtlama olması attım çünkü bu kanamayla oluşmakta olan yumurtayı da erkenden. Öyle işte canım.. Ay yok benim psikloiog değil prof. olmam lazımmışş:)

dilekcim ben 40+6 da doğurmuştum.bakalım sen beni geçecekmisin.hayırlı doğumlar canım.
canım.ben senıde gecerım.bugun hıç agrım yokk :6:

tevecüğünüz efenim.. Ben de açıkçası psikolog olmayı çok istemiştim ama puanım yetmedi. Şimdi arkadaşlar üzerinde gerçekleştriyorum. :) ama gerçekler bunlar canım... kolay olacak doğumun. Evet rahme tutunduğunda tabii ki kalın oluyor zaten yumurtlama zamanı en kalın olduğu dönem. Bebek olursa diye kalınlaşıyor. Ama kanama olduğunda regli yada herhangi bir kanama işte o kalınlaşan bölgeyi atıyoruz aslında kanamayla. Gebelik gerçekleşmezse kendiliğinde regliyle atılıyor ve bir ince bir hal alıyor yeniden. Sonra yumurtlama zamanına ve regliye kadar yine kalınlaşıyor. İşte bende normal regli bir yoğun kanama geçirdiğim için rahmim artık incelmiştir zaten yumurtlama akıntım da gelmedi olanaksız zaten yumurtlama olması attım çünkü bu kanamayla oluşmakta olan yumurtayı da erkenden. Öyle işte canım.. Ay yok benim psikloiog değil prof. olmam lazımmışş:)
hahhahahhhaha
prof.olmalıydın haklısın canım..bu bılgılerle sen bızıde dogurtursun heee.... :74:

ah ahhhhhhhhh
bir zamanlar yazmaya yetişemediğimiz topik ne hale geldi:5:

dilekcim canımm
doğurmadın dimi kıs dahaa

istermisin seninki yarın gece tam 24:00 da doğsun
yeniyılın ilk bebeği diye tv den izleriz artık sizi :)

Son düzenleme:
sedacım benimde hamile kalmadan önceki ay rahim kalınlaşmış demişti doktor
inşallah sende çok beklemezsin
ben geçen sene bugün daha 3 gün olmuştu hamile olduğumu öğreneli
Rabbim sevindirsin inşallah senin haberinle bizleride

kız öznur niye arada geliyon öle bakiim
çocuk uyudukca gelsene iki laflıyak nasıl senin tosba
bi resmini bile göremedik daha

gülerim canım bayadır sende gelmiyon naaptın işitme testini yaptırdınmı canım
minik prensesimiz nasıl
ay cimcime yaaaaaaaaa :69:

olcayda hiç uğramaz oldu
nirdesin kuzuuuummmmmm
senin fıstığın nasıl
niye koymuyon ultrason resmini

seval desen hepten unuttu topiği öle face de geziyo ama buraya uğradığı yok :63:

kudrette gelmiyo çok artık
yazık kadir mert çok yaramazmış yetişemiyo heralde :1:

çiğdemciğime laf yok
canım benim kendini topluyo o

canan nilüfer ve kadriyede hiç gelmiyolar :84:

eskiden ne güzel yatişemezdik sohbete ah ahhhhhhhh

dilek kıs her sabah heycanla açıyorum senden haber varmı diye

ben son ay gece uykusu uyuyamıyodum da topkleri geziyodum sabaha kadar
birde sıcağa denk geldi ya çok zordu Allahtan havalar soğuk fazla bunalmıyosundur :49:

sedacım benimde hamile kalmadan önceki ay rahim kalınlaşmış demişti doktor
inşallah sende çok beklemezsin
ben geçen sene bugün daha 3 gün olmuştu hamile olduğumu öğreneli
Rabbim sevindirsin inşallah senin haberinle bizleride

canım işte benim ara kanamam oldu bilmem okumuş muydun. Baya regli gibi geldi 11. günümde. Dr aradım kanda progestan yapıp bu ay yumurtlama var mı diye bakcaktı yarın için gel demişti ama şansızım ya ben dr bugün ve yarın yokmuş aradyıp haber verdiler zaten yumurtlamam da yok biliyorum çünkü akıntım yok o kadar kanamaya yumurtlamam mı olur attım zaten gelişmekte olan yumurtayı. Artık reglinin 3. günü hormon vercem direk bakalım bişi var mı yoksa eğer artık bir daha ki aya kaldı umurtlar varsa ilaç kullancam mecbur. Belki klomen verir bilemiyorum. Kısmet işte Allah ne zaman isterse o zamn olacak o kadar planlar yapmıştım bu ay için ama oluruna bırakmak lazım demekki napalım.. Senin tosbaa nasıl bakıyım annesi neler yapıyor var mı kendine özgü hareketleri yavaştan gelişen hareketleri mimikleri felan..

Dilekciğim hadi 2 gün daha dayanırsa senin bebek yılbaşını atlatırsınız yeni ylda doğar. Ama Nurtenin dediği gibi yeniyıl hediyesi olarakta gelebilir ne güzel olur tam 12 de doğsa dimi. Benm bi arkadaşım vardı yeni yıla 5 dk kala doğmuş. 5 dk bekleyememişim derdi. Çok acayip oluyor öyle de yaaa.. 5 dk ile düşünsene öbür sene geçiyor. Sen öle bişi olursa ıkınmazsın tutmaya çalışırsın kız 5 dk..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

birde sıcağa denk geldi ya çok zordu Allahtan havalar soğuk fazla bunalmıyosundur :49:

evet hatırlıyorum cnm o zamanlar bende tatildeydim senin son ayında. Hep uyuyamıyorum diyordun geceleri burdaydın ne çabuk geçiyo zaman bende tatilden bu zaman geçen zamanı sayıyordum da 4 ay bitmiş. Ya Nurten bak sana ne dicem ben. Eşim bir ara dedi ki Haziran'a erteleyelim zaten sınavlarında var sorun olmasın o zaman direk aşılama yaptırırız dedi. Eşimde biraz hareketlilik sorunu var benimde rahmim geride hem stres olmayız dedi. Bende dedim yok normol yolla oluyor mu olmuyor mu bilmeden direk geçmem dedim belki normal yoldan kalırım nedne direk aşılamaya geçeyim hem 3 aşılama da tutmazsa tüp bebeğe geçiyorlar boşuna tüp bebek yapcaz belk dedim ama bir yanda da acaba öle mi yapsam dedim çünkü temmuzda klomen kullandığımda dr gittiğimde yeni çatlamıştı ilişki olmuştu yine de tutmadı. Ama ben yine de hazirana kadar normal olarak deneme fikrindeyim olmazsa bir kii ay klomen ve yumurtlama takib denerim sonra aşılamaya geçerim dedim.

canım havalar bunaltmıyor benı hıçç
uykumu allıyorum canım.sabah 5-6 uyanıyorum...hemen kahvaltıya kosuyorummm

Dilekciğim hadi 2 gün daha dayanırsa senin bebek yılbaşını atlatırsınız yeni ylda doğar. Ama Nurtenin dediği gibi yeniyıl hediyesi olarakta gelebilir ne güzel olur tam 12 de doğsa dimi. Benm bi arkadaşım vardı yeni yıla 5 dk kala doğmuş. 5 dk bekleyememişim derdi. Çok acayip oluyor öyle de yaaa.. 5 dk ile düşünsene öbür sene geçiyor. Sen öle bişi olursa ıkınmazsın tutmaya çalışırsın kız 5 dk..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
canım yarın gelmesede soyle yayıla yayıla gırsem yenı yıla....
ondan sonra ıstedıgı zaman gelsınn...:49:
arkadasın 5 dakka kala mı dogurmusssssssssssss:52:

selam kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni yılda allah herkesi tüm dileklerine kavuştursun sağlık mutluluk dolu bir yıl diliyorum hepinizi çok öpüyorum

canım havalar bunaltmıyor benı hıçç
uykumu allıyorum canım.sabah 5-6 uyanıyorum...hemen kahvaltıya kosuyorummm

canım yarın gelmesede soyle yayıla yayıla gırsem yenı yıla....
ondan sonra ıstedıgı zaman gelsınn...:49:
arkadasın 5 dakka kala mı dogurmusssssssssssss:52:

yok kız kendisi 5 dk kala doğmuş.. Ay ne kötü aslında ama yapacak bişey yok kayıtlara öyle geçiyor bir kere senin gönlündeki gibi olur İnşallah ama en önemliis hayırlısı tabi ki nasıl hayırlı olacaksa öyle olsu tatlımç. Belki de ben bu satırları yazarken sen doğum yaptın yatıyorsun bilemiyyorum haber bekliyruz heyecanla..

Hepinize Mutlu yıllar diliyorum arkadaşlar. Umarım bu yıl sağlık, huzur, mutluluk hiç yakanızı bırakmaz. Bebeği ile yeni yıla girenler bebekerini sağlıkla büyütsünler birlikte nice nice seneler geçirsinler. Bebek bekleyenler bir avazda doğursunlar. Bizim gibi hala bebek sahibi olmayanlarda bebek sahibi olsun bu yılda. Diğer yıla anne olara girelim İnşallahh.. 2011 kim ne umut ediyorsa onu getirsin...

Back
X