- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #22.041
yaaaaaaaa seda
kontrolum bu cuma...
sancım falan yok..geceleri kasık agrım oluyor..geçıyor sonra...
sen naptın.gıttın mı dktora..ara kanaman ıçın..nasılsın..
canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek cuma kontrolün varmış o güne kadar gelmezse bir sorunda yoksa hemen o gün almaz dr zaten yeni yıla dahamile olarak girersin ama hareketlerini felan takip et canım gün içerisinde artık sona yaklaştın. Benim kanamam bitti 2 gün sürdü zaten. Ama birkaç günde kahverengi akıntı geldi. onun içerisnde yumurtlama akıntısı vardı ama küçük birşey. Yumurtlamam olacak mı bilmiyorum. Cuma günü randevum var kanda progestan testi yapıp bu ay yumurtlamam var mı bakacak ama ben olacağını sanmıyorum o kadar kanamaya. Bir de reglinin 3. günü hormon yaptırcam lsh felan yüksek çıkarsa klomen verebilir nisanda olduğunda öyle olmuştu aslında klomende benim işime gelir ama bilmiyorum dr bağlı... Gerçi sağ kasığımda ağrıyor yumurtlayacak olabilriim gerçi bu ay çalışma yapmıcaz eşim sen çok stres oldun beklerken iyice olacaksın bu kadar kanamaya sağlıklı da olmayabilir yumurtlama olsa bile dedi aklımızda soru işareti kalmasın bir daha ki ay olsun ne olacak dedi bakalım öyle olacak heralde..