Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demekki sadece benimki değil anneme gitmemi gözü götürmüyo kadının ne işine gelmişse yalnız doğumdan kaç gün önce gelecek pek merak ediyorum kayhana dedim 2 gün varken gelsinler bakalım ne zaman gelecekannem burda olacak zaten ay allah bana yardım etsin şimdiden stress oluyorum

hiç strese girme hayatım boşvermeye çalış
ne derse he de görmezden gelmeye çlaış
başka türlü çekilmez. Birde senin bebeğinle geçireceğin en güzel anlar birdaha geri getiremeyeceğin anlar oluak o ilk günler onun tadını bozmasına müsade etme . dediğin gibi eşlerimizin annesi olduklarından mecbur katlanıcaz canımm ya . Ay asıl eşler arada kaldıklarından onlara çok üzülüyorum ben bazen tutamıyorum kendimi eşime söyleniyorum oda napiim biriniz annem biriniz eşim diyo ikinizide atamam diyo ben napıyım şaşırdım diyo üzülüyorum sonra söylediğime.

olayım benim gitmem gerek
süt sağma vaktimgeldi :9:
sonrada işlerime bakim azcik
sen üzülme takma kafana bu günler geri gelmiyo tadını çıkar strese girme canım :16:

kıslarrrrr
kimse uğramadığından topiğimiz 2. sayfalara düşmüş :20: :37:

Nurtenciğim sağol canım aminn İnşallah gelir bebeğim yılbaşında. Say kız kırk kere söyle olur belki. Benim kaynana da şimdi pek gelmiyor Allah biliyor ya bende alıştırmak istemiyorum yoksa evimden çıkmaz. Şimdi zaten derste çalışmaya başlıcam valla ancak yetişiyor hele derslerde başlayınca evişi, yemek derken akşam oluyo. Misafir zor ağırlıyorum huyum kurusun az birşey de yapmam kim gelcekse gelsin fazla fazla yaparım herşeyi ama severekte yaparım da zamanı olmuyor derslerde başlayınca. Dediğin gibi bende annemden öğrendim annem yemek yaparken hiç içerde tv izlediğimi bilmem hep yardım ederdim yapmasam bile görürdüm ki pilav, taze fasulye felan yaptım ilk sonra hep annem bana yaptırdı güzel oluyor diye. Annemin arkadaşı vardı menemenime bayılırdı ona özel yapardım gelirdi kahvaltıya ki ben yemek yaparken liseye gidiyordum. Kızartma felan onlarda bana bakardı. Ama yalan demiyim hamurişi ve etler felan yapmamıştım ama evlenince öyle öğrendim ki. Netten baktım araştırdım yaptım. Çokta güzel oldu kaynanam öve öve bitiremiyor yani istedikten sonra yapılır. Evleneli 1 seneyi geçti öğrenemez miydi annesine soramaz mıydı dediğin gibi bahane işte. Bende artık şok muhatap olmıcam.

Valla çocuk olunca benim kaynana da çok karışcak biliyom ben çok bilmiş zaten ama eşime dedim karışmasın dedim şimdiden gelsin sevsin ama nasıl baktığıma karışmasın gerekirse ben ona sorarım dedim öyle işte.

Olcaycığım Maşallah tekmelerde atıyor demek. Doğunca bir süre daha unutamazsın o tekmeleri karnındaymış gibi gelir. Ama kucağına alacaksın ya ne güzel. Alsın alsın kaynanan onunda torunu hiç elleşme aldığı kadar alsın. Ne güzel işten de çıkacakmışsın rahatça ilgilenirsin. Bende çalışıcam diyorum ama belli de olmaz eşimin işleri rast giderse bende çalışmam belki ama 2.5 yaşına kadar felan bakmayı sonra kreşe verip çalışmayı düşünüyorum bakıcı istemiyorum annemde başka şehirde kaynanamda bakamaz kendine zor bakıyo ondan yani.. Hadi hayırlısıyla al kucağına İnşallah canım..

selam kızlar hepinizi çok özledim kadir mert çok hareketli sürekli bişeyleri kırıyo döküyo yanındayım pek giremiyorum ama akşamları babası gelince okuyorum sürekli dilekcim doğumuna az kaldı çok heyecanlıyım rabbim bir avazda kurtarsın sedacım inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız çiğdemin kadriyenin nilüferin cananın hepinizin yeni yılda hamile kalmanızı çok istiyorum

ya okadar uzak kalmki geçmiş acayip birikmiş okuyamıyorum fırsat bulup.napacam ben.burdan devam edecem mecburen kızlar.

selam kızlar hepinizi çok özledim kadir mert çok hareketli sürekli bişeyleri kırıyo döküyo yanındayım pek giremiyorum ama akşamları babası gelince okuyorum sürekli dilekcim doğumuna az kaldı çok heyecanlıyım rabbim bir avazda kurtarsın sedacım inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız çiğdemin kadriyenin nilüferin cananın hepinizin yeni yılda hamile kalmanızı çok istiyorum

Kız demek kırıp dökecek kadar da oldu demek. Öyle olunca yanında ayrılmamak gerekiyor tabi bir de buldukları herşeyi ağızlarına atmaya kalkışıyorlar. Dikkat etmek lazım. Eşimde birşey dedi Amerika2da bu parmaklıklı büyüyen beşikler yasaklanmış çocuk güvenliğ için uygun olmayanların satışına izin verilmiyormuş o sallananlara felan. Birde parmaklıklara elini kafasını skıştırıyor diye. Bende dedim kenarlıkları oluyor ama zaten alıp koyuyoruz dedim de çocuklar işte böyle heraketlenince koparabiliyorlarmış felan iyi bakmak lazım demekki. Sağol canım güzel dileklerin için hayırlısı bakalım..

demekki sadece benimki değil anneme gitmemi gözü götürmüyo kadının ne işine gelmişse yalnız doğumdan kaç gün önce gelecek pek merak ediyorum eşime dedim 2 gün varken gelsinler bakalım ne zaman gelecekannem burda olacak zaten ay allah bana yardım etsin şimdiden stress oluyorum
canım..şimdıdden stres yapma..o gunler gelınce düşünürsün hepsını..şimdı sadece bebegını düşün...

kudrett..beklemedeyım..gece 3-5 arası adet agrısı gıbı agrım vardı...bebek ayaklarıyla kaburgalarımı başıyla kuşumu ıttırdı ara sıra..kanalmı yerlesmeye calıstı anlamadım...2 aydır dogum pozısyonunda..başı tam rahım çıkısında..

5 den sonra agrım bıttı uyumustum..sımdı hıçbırseyım yok..:49:
dah hazır degılmısım gıbı hıssettım..dun emır hastalandı..bıraz hapsurdu dun..
sonra oksuruk...
geced oksurdu kustu...
oda uyutmadı zatenn...
kreste çok zıplıyorlar terlıyorlar..gıttıgımde gordum de hepsı oksuruyor cocukların..
kudret mert kırıp dokecek napıyor canım..şimdıden boyleyse sen yanmıssın..:52:

ozı hoşgeldın canım....bebegın nasıl...

Nurtenciğim sağol canım aminn İnşallah gelir bebeğim yılbaşında. Say kız kırk kere söyle olur belki. Benim kaynana da şimdi pek gelmiyor Allah biliyor ya bende alıştırmak istemiyorum yoksa evimden çıkmaz. Şimdi zaten derste çalışmaya başlıcam valla ancak yetişiyor hele derslerde başlayınca evişi, yemek derken akşam oluyo. Misafir zor ağırlıyorum huyum kurusun az birşey de yapmam kim gelcekse gelsin fazla fazla yaparım herşeyi ama severekte yaparım da zamanı olmuyor derslerde başlayınca. Dediğin gibi bende annemden öğrendim annem yemek yaparken hiç içerde tv izlediğimi bilmem hep yardım ederdim yapmasam bile görürdüm ki pilav, taze fasulye felan yaptım ilk sonra hep annem bana yaptırdı güzel oluyor diye. Annemin arkadaşı vardı menemenime bayılırdı ona özel yapardım gelirdi kahvaltıya ki ben yemek yaparken liseye gidiyordum. Kızartma felan onlarda bana bakardı. Ama yalan demiyim hamurişi ve etler felan yapmamıştım ama evlenince öyle öğrendim ki. Netten baktım araştırdım yaptım. Çokta güzel oldu kaynanam öve öve bitiremiyor yani istedikten sonra yapılır. Evleneli 1 seneyi geçti öğrenemez miydi annesine soramaz mıydı dediğin gibi bahane işte. Bende artık şok muhatap olmıcam.

Valla çocuk olunca benim kaynana da çok karışcak biliyom ben çok bilmiş zaten ama eşime dedim karışmasın dedim şimdiden gelsin sevsin ama nasıl baktığıma karışmasın gerekirse ben ona sorarım dedim öyle işte.

Olcaycığım Maşallah tekmelerde atıyor demek. Doğunca bir süre daha unutamazsın o tekmeleri karnındaymış gibi gelir. Ama kucağına alacaksın ya ne güzel. Alsın alsın kaynanan onunda torunu hiç elleşme aldığı kadar alsın. Ne güzel işten de çıkacakmışsın rahatça ilgilenirsin. Bende çalışıcam diyorum ama belli de olmaz eşimin işleri rast giderse bende çalışmam belki ama 2.5 yaşına kadar felan bakmayı sonra kreşe verip çalışmayı düşünüyorum bakıcı istemiyorum annemde başka şehirde kaynanamda bakamaz kendine zor bakıyo ondan yani.. Hadi hayırlısıyla al kucağına İnşallah canım..
ooo..becerıklısın canım..
bende netten çok tarıf yapıyorum canım..yemek yemeyıde severım yapmayıda..hiç usenmem...
menemenede bayılırım. :52:
.ellerıne saglık..

ooo..becerıklısın canım..
bende netten çok tarıf yapıyorum canım..yemek yemeyıde severım yapmayıda..hiç usenmem...
menemenede bayılırım. :52:
.ellerıne saglık..

gel canım yapayım sana da bir menemen ohh mis gibi yeriz ama asıl menemen yazın güzel oluyor taze domates ve biber ile gerçi menemenlikte hazırlayıp koyunca yazdan iyi oluyor ama ben bu sene kymadım zaten eşim sevmiyor kendim içinde uğraşmadım bu sene.

Demek 2 aydır doğum pozisyonunda senin Edizin.. Artık uyutmamaya başladığına ve baskılar arttığına göre gelmesi yakındır hem rahim çıkışndaymış kolay olacak demekki doğumun daha bu zamanlarında aşağı inmeyen bebekler oluyormuş. Açılmanda kolay olur. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Emir'e de çok geçmiş olsun kalabalık yerlerde hastalıkta çabuk yayılıyor tabii.. Umarım bir an önce iyi olur..

nber kızlar...
dilek nasılsın kuşum.. aklım hep sende... doğurmadın dimi..
Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..

bebiş yolu gözleyenlere benden bi tiyo (bizzat denendi)

yılbaşı gecesi saat tam 12de kucağınıza bi oyuncak bebiş alıp sallayın.. dua edip 3kere aynı dileği söyleyin..

şahsen ben yaptım.. hatta evde misafir vardı.. millert geri sayarken ben WCye diye kaçtım.. diğer odadan bi oyuncak bebiş kucağımda salladım ..

denemekten bişiy çıkmaz..

inşlh yeni yıl hepimize hayırlara vesile olan bir yıl olur..

ben kaçar malesef yine çocuk ağlıyo..

şu bilg. masa üstü ve soğuk odada oluşu ne kötü.. nete giremez olduum :((

bu arada orda havalar nasıl.. burda kış geldi.. hava felaket soğudu.. sadece 1-2 gündür hava iyi..

ben kaçar.. hepinizi çok çok öptüm :16:

bebiş yolu gözleyenlere benden bi tiyo (bizzat denendi)

yılbaşı gecesi saat tam 12de kucağınıza bi oyuncak bebiş alıp sallayın.. dua edip 3kere aynı dileği söyleyin..

şahsen ben yaptım.. hatta evde misafir vardı.. millert geri sayarken ben WCye diye kaçtım.. diğer odadan bi oyuncak bebiş kucağımda salladım ..

denemekten bişiy çıkmaz..

inşlh yeni yıl hepimize hayırlara vesile olan bir yıl olur..

canımm bende oyuncak bebek yok ama alıp yapayım bari ya denemekten birşey çıkmaz dimi. Hem zaten bizde çalışmayı yılbaşı gecesi yapcez tutar belkim belli mi olur. O zaman dile benden ne dilersen..

Canım odanda yer yok mu hiç koyacak yaa.. Soğukta zor olu tabii.. Canım buralarda da ayaz var bazen iyi oluyor açıyor ama soğuk bitmiyor yine de.. Ama hiç yağış yok kuru soğuk var. Bizim evde merkezi sistem yönetici aklına esiyo açıyo esiyo açmıyor kaloriferi üşüyoyorum elektirik sobası yakıyorum o zamanda şimdi de yanıyor hatta.. Bebişin nasıl öp benim için canımm...

gel canım yapayım sana da bir menemen ohh mis gibi yeriz ama asıl menemen yazın güzel oluyor taze domates ve biber ile gerçi menemenlikte hazırlayıp koyunca yazdan iyi oluyor ama ben bu sene kymadım zaten eşim sevmiyor kendim içinde uğraşmadım bu sene.

Demek 2 aydır doğum pozisyonunda senin Edizin.. Artık uyutmamaya başladığına ve baskılar arttığına göre gelmesi yakındır hem rahim çıkışndaymış kolay olacak demekki doğumun daha bu zamanlarında aşağı inmeyen bebekler oluyormuş. Açılmanda kolay olur. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Emir'e de çok geçmiş olsun kalabalık yerlerde hastalıkta çabuk yayılıyor tabii.. Umarım bir an önce iyi olur..
canım menemen yazın guzle olur..bende kışın almam domates bıber...
bazen çiğ borek yaparım kışın..o zaman alıyorum 2 -3 tene...
onlarıda kullanmak hiç hoşuma gıtmıyor...hepsı hormonlu..
canım edız dogum pozısyonunda..emırde hep oyleydı..emır 38+3 de dogdu...
bu sıpa bellı degılll...gelmek gıbı bır nıyetı hiççç yok..yerı rahatt...emır bu gece rahayt uyudu çok sukur....
nber kızlar...
dilek nasılsın kuşum.. aklım hep sende... doğurmadın dimi..
Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..
dogurmadımmmmmmmmmmmmmmmm
yok daha...dun ebe cagırdı saglık ocagında..kalp atıslarını dınledı..elıyle karnımı yokladı..baya baya asagı ınmıs dedı..bakalımmm :51:..
bende yarın doktora gıtcem tekrar...
ama doktorlar hıç acele etmıyor......

ben kaçar malesef yine çocuk ağlıyo..

şu bilg. masa üstü ve soğuk odada oluşu ne kötü.. nete giremez olduum :((

bu arada orda havalar nasıl.. burda kış geldi.. hava felaket soğudu.. sadece 1-2 gündür hava iyi..

ben kaçar.. hepinizi çok çok öptüm :16:
canım dıkkat et..gır çık hasta olma...
burdada havalar soguduydu..2 gundur guzel gıdıyor yıne..dun fırsat bıldık gezmeye gıttık emır le...
ama kasıklarım çok agrıdı..hiç sesımı çıkarmadım...
çunku ev dolmusla 25 dakıka uzakta...son gunler ama ben dolmusla komsu ilçelerı gezıyorum :36:

Kızlarr yaaa benim ara kanamam geldi bugün 11. günüm.. Niye geldi bu kanama ya çok stres oldum son günlerde ondan mı acaba dün kahvrengi gibi gelmeye başladı bugün normal kırmızıya döndü az az geliyor. Bu ay yumurtlamam olmaz mı bundan dolayı.. Dr da yokmuş cumaya kadar kızı olmuş izin almış. Yumurtlama testi yaptırsammı.. Şansım olabilirmi. Nisanda da olmuştu baktırmıştık ultrasında ama yumurtlama yok demişti doktor yumurtlama kanaması desem benim yumurtlamam geç oluyor 21. günlerde oluyor. Bana bişi diyin yaaa..

sedacım son adet tarihinden kaç gün sonra geldi kanaman..
bide devamı geldimi.. eğer yeni adet tarihine az kaldıysa bu ay erken adet olmayasın..
eğer tam 2tarih arasıysa adetinin ilkgünü dra gitmende fayda var.. ama panik yapma sakın.. yoksa stresten yarında gelir o kahverengiler..

kız dilekkkkk dövcem seni haaa
nerde benim oklavam.. oklavalı smleyide bulamadım...

ne gezmezi kızım yaaaa.. ben ona yat dinlen diyom.. o kalkmış geziyo.. hemde ilçeye gitmiş.. aferin sana... kızım yatıp dinlenmen gerek.. bak burda ediz geldi gelecek... belkide ben bunları yazarken geliyodur bilee...

bak bidaha evden dışarı çıktığını duymayım oklavalı smley

havalarda sopuk gidiyo.. üşütürsün mazallah...

sedacım son adet tarihinden kaç gün sonra geldi kanaman..
bide devamı geldimi.. eğer yeni adet tarihine az kaldıysa bu ay erken adet olmayasın..
eğer tam 2tarih arasıysa adetinin ilkgünü dra gitmende fayda var.. ama panik yapma sakın.. yoksa stresten yarında gelir o kahverengiler..

canım 11. günüm bugün sadece zaten biteli yeni oldu reglim bu ay 6 gün felan sürdü. Yani erken regli değil. Yumurtlama kanamsı desem nisanda da çalışmalara başlayacağımız zaman olmuştu dr yumurtlama kanaması az gelir demişti ama benim aynen regli gibi kahverengi başladı ve kırmızıya döndü aynı yoğunlukta geliyor ama regli değil belli bir de geç yumurtluyorum ben geç regli olduğumdan ondan yumurtlama kanaması olamaz zaten. Daja önce test yaptırmıştık lsh yüksek çıkmıştı yumurtan çatlamaz dedi klomen kullandım iki ay ama tutmamıştı biliyosunuz. Sonra düzene girdi lsh düştü ama biz erteledik ne gariptir ki bu ay da denemeye başlıcaz ve yine ara kanama Allah bebeğim olmasını istemiyor mu diyorum ama neden oldu biliyorum çok stresli birkaç gün geçirdim hele dün sinir krizi geçiriyordum bir arkadaş yüzünden ki onunla da arkadaşlığımı bitirdim annemde bir operasyon geçirdi yani iğne yapıldı sağ gözüne çok taktı kafasına o takınca bende taktım yani herşey üst üste geldi dün hem annemin iğne olayı yanında değildim hem o arkadaş geldi sorun oldu ve akşamına da kanamam oldu işte.. Napalım kısmet.

ah canım yaaa.. herşey üst üste gelmiş harbidende stres yapılmıycak gibi değilmiş.. annen için geçmiş olsun.. kötü arkadaş içinde aslında geçmiş olsun.. insanın karşısına arada böyle insanlar çıkıyo.. ama yinede şükret o kötü arkadaş bile sana hayata dair bişeyler öğretmiştir.. örneğin herkesi kendimiz gibi sanmamayı, herkese güvenmemeyi, hayatta böyle insanların bile varolduğunu unutmamamız gerektiğini öğretmiştir..

ara kanaman demek 1.gün oldu.. bişiy söylüycem ama üzülme.. kistten şüphelendim ben.. dur hemen panik yapma.. kahverengilerin gelişi kistin patladığını gösteriyo.. bende de oldu ordan biliyom.. buay adetinin ilk günü dra gitmekte fayda var.. gerçi kahverengilerle birlikte dışarı çoktan atılmıştır ama yinede dr bi usgde baksın..
eğer geçmediysede soğan kürü yaparız 10günde bişeyciiin kalmaz.. benimde kistim olmuştu soğan kürüyle söküldü gitti..
aa sahi kudret bile soğan kürü yapmıştı, hatırlıyonmu.. hatta kür bitincede hemen kadir mert geldiydi :) sende de neden olmasın ;)

dileeekkkkk nasılsııın
doğurdunmuuuuuu

nerdesiiiinnn

Back
X