- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #23.181
sedacım 1ay sonra olsun hayırlısı olsun.. hem eşinin yanında olması sana moralmande iyi gelir.. herşeyin hayırlısı canım Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.. heyecan dorukta ama az daha sabır bak negüzel nedemişsin onca zaman bekledim 1ay daha beklarim diye işte böyle moralli ol.. herşeyin hayırlısı, her işte vardır bi hayır.. eşin bi sağlıcakla gitsin gelsin..
kızlar canım çok sıkkın..
burda bikaçgündür sağnak yağış var.. aslında okadarda şiddetli değil ama balkanda daha çok vardı herhalde..
eşimin işyerini sel basmış.. seçkin pepside çalışıyor.. türkiyede üretim fabarikası 3tane var bunlardan biride tekirdağın çorlu ilçesinde.. seçkin dolum bölümde değil yedek parça sevkiyat bölümünde.. akşam seçkin eve geldi elini yüzünü yıkadı sonra tam sofraya oturdu tlf geldi.. koskoca fabrikayı sel bastı diye.. bizimkiler şefleri felan hemen atladılar arabaya gittiler tekrar fabrikaya.. eve geldiğinde ağlamaklıydı.. tüm fabrika su altında kalmış.. su altında derken duvarları tahmini 10metre yüksek yarıya kadar su dolmuş.. onların fabrika çok kocaman.. düşünsenize komple heryer su olmuş.. dışardaki dolaplar dereye akmış kaybolmuş.. hiç fabrikaya giremedik diyo.. 5hektardan fazla alana sahip sadece fabrikanın bina kısmı.. bırakin fabrikayı, bahçedeki güvenliğe kadar su olmuş heryer.. gecede yağmur yağıyodu fazla bakamadık heryer göl olmuş dedi bakalım gündüz gözüyle daha farklı olur daha iyi görürler etrafı.. allahtan can kaybı yok. içerde çalışanlar zor kurtarmış kendini..
Allahtan herşey doğal afet.. saniyelik olay.. elektirikçi sigortaları kapatmak için şalter bölümüne koşup gidene kadar yarı beline gelmiş su.. kendini zor atmış dışarı.. akıntı + suyun soğukluğu allah korusun.. zaten daha dışarı çıkarken su miktarı dahada çoğalmış..
allah korumuş can kaybı olmamış.. ya seçkinde içerde olsaydı onlar fabrikadan çıkmış 5dak sonra sel gelmiş.. akşam bütün gece hiç uyumadım.. 1gün öncede seçkinle kavga etmiştim.. akşam herşeyi unuttum valla.. yeterki ona bişey olmasın.. başımda dursun.. ara sıra kavgada etsek sonuçta eşim.. severim şahsen kendisini..
seçkinle azönce konuştum.. halen fabrikadaymış saat kaçta geleceğim belli olmaz dedi.. sabahtan beri gelen giden tarafiği varmış.. sigortacılar, hasar tespit ekipleri kepçeler felan gelmiş ama bişey yapamaışlar kepçe giremiyomuş çok çamur varmış.. kayıyomuş.. hatta pepsinin tüm ağır topları gelmiş.. tüm genel müdürler felan, kriz masası oluşturmuşlar kaç saattir konuşuyorlarmış.. yağmur halen yağıyomuş, yardım gelmiş yağmurluk vede çizme getirmişler ama yinede su gibi olduk dedi.. bıraksen evde ısınma sistemide yok.. kahretsin şu gazdaşı..
bayram izinleri felan iptal olmuş.. aman iptal olan izin olsun yeterki.. evet sedacım allaha çok şükür ona bişey olmadıya.. tv de haberlede gösterdi bu akşam selleri.. onların fabrikada çekime izin vermemişler.. haberler çok fenaydı yaa şaka gibi.. köylerde insanlar maf olmuş.. Allah yardımcıları olsun.. 3 kişide ölü varmış.. allah korusun herkesi..
sedacım aşılama sonrası ağrı sızı olmuyo.. işlem sonrası dinlenmek bence önemli.. hiç dinlemediği halde (+) olanlarda var ama sen boşver onları, onlar isitsna, riske etme sen.. yatıp dinlen.. fazla ayakta kalma , oturma, ağır felan kaldırma.. evde ayaklarını yukarıya kaldırıpta yat.. dinlen oturacağına yat yani.. nasıl desemm.. çekyatta yatıp ayaklarını çekyatın dayanma yerinin üstüne uzat.. al kumandayı eline zaping yap.. veya laptopun varsa oyun oyna.. sakın nete girip araştırma.. veya kitap oku.. moralin yüksek olsun vede karnını okşayıp konuş.. onlar seni duyar..
eğer annen sende kalacaksa ona adetim geldi çok karınım ağrıyo bikaç gün bende izin aldım dersin.. belki dr aşılama sonrası progestoron hapı felan verir.. içersende annene ağrı kesici içiyorum dersin..
yanlış anlama ama bence kimseye söyeleme.. sadece eşin ve sen bil.. inan bence bu daha iyi.. çünkü insanın en yakının sorgu sualleri, tesellileri bile insanın canını çok acıtıyo.. (tecrübeyle sabit) hem kafan da daha rahat olur.. zaten sen bilinçli bi bayansın bu işlerdeki aşamaları zaten araştırıp öğrenen birisin.. kimseye bişey sormanada gerek yok yani.. haaa sanal ortamda dök içini.. bak biz burdayız.. seni herzaman dinlerim.. aklına takılan bişey de olursa çekinme sor.. seve seve yardımcı olurum..
seçkinle azönce konuştum.. halen fabrikadaymış saat kaçta geleceğim belli olmaz dedi.. sabahtan beri gelen giden tarafiği varmış.. sigortacılar, hasar tespit ekipleri kepçeler felan gelmiş ama bişey yapamaışlar kepçe giremiyomuş çok çamur varmış.. kayıyomuş.. hatta pepsinin tüm ağır topları gelmiş.. tüm genel müdürler felan, kriz masası oluşturmuşlar kaç saattir konuşuyorlarmış.. yağmur halen yağıyomuş, yardım gelmiş yağmurluk vede çizme getirmişler ama yinede su gibi olduk dedi.. bıraksen evde ısınma sistemide yok.. kahretsin şu gazdaşı..
bayram izinleri felan iptal olmuş.. aman iptal olan izin olsun yeterki.. evet sedacım allaha çok şükür ona bişey olmadıya.. tv de haberlede gösterdi bu akşam selleri.. onların fabrikada çekime izin vermemişler.. haberler çok fenaydı yaa şaka gibi.. köylerde insanlar maf olmuş.. Allah yardımcıları olsun.. 3 kişide ölü varmış.. allah korusun herkesi..
sedacığım canım eşinin önceden belliymiş ki gideceği .o yüzden bence de 1 ay bekle daha garanti olsun
inşallah aralık senin için hayırlı olur.ilk bize haber ver tabikide
güler arkadaşım ev mi aldınız siz
hayırlı olsun
evet ben de bu akşam haberlerde dinledim 3 kişi ölmüş diye
allah korusun .çok üzüçü gercektende..sen nerede oturuyorsun güler ..eşin çorlu da sen neredesin canım
benim kpss açıklandı kızlar
84,750 puan almışım
ve türkiye 6116 cısı olmuşum
bakalım bu puan atanmak için yetecek mi ...
kendinize iyi bakın
ben yarın ayvalık a gidiyorum
bayramdan sonra ancak gelebilirim
bayramınız kutlu olsun
allah tekrarlarını nasıp etsin hepimize inşallah
öpüyorum...
sedacığım canım eşinin önceden belliymiş ki gideceği .o yüzden bence de 1 ay bekle daha garanti olsun
inşallah aralık senin için hayırlı olur.ilk bize haber ver tabikide
güler arkadaşım ev mi aldınız siz
hayırlı olsun
evet ben de bu akşam haberlerde dinledim 3 kişi ölmüş diye
allah korusun .çok üzüçü gercektende..sen nerede oturuyorsun güler ..eşin çorlu da sen neredesin canım
benim kpss açıklandı kızlar
84,750 puan almışım
ve türkiye 6116 cısı olmuşum
bakalım bu puan atanmak için yetecek mi ...
kendinize iyi bakın
ben yarın ayvalık a gidiyorum
bayramdan sonra ancak gelebilirim
bayramınız kutlu olsun
allah tekrarlarını nasıp etsin hepimize inşallah
öpüyorum...
herkesin mubarek kurban bayramı kutlu olsun..
bu arada kızçemin doğum günü arefe günüydü.. aldım bitane uğurlu böcülü pasta evde babasıyla üfledik kutladık..
klimamız var canım salona kurmuştuk onu açıyorum. orda yatıroz hep beraber.. napalım neresi sıcak oraya toplanıyoruz..seçkin geceleri üstü başı ıslak ve çamurlu geliyo.. hele ilk günler tepeden tırnağa ıslak geliyodu.. şümü çok şükür şimdilik yağış yok vede içerde çamurun içinden sağlam malzemeleri ayırıyorlar.. çamurdan mikrop kapmasa barii..
bide nasıl anlatıyo bi görseniz.. bana anlatmadı da başkasına anlatırken duydum bende.. fabrika yılan dolmuş.. selin sürükledikleri bilümüm hayvan börtü böcek felan.. sadece 5 tane yılan seçkin görmüş kimisi canlıymış.. kocaman diyo kolumdan kalın diyo.. ben korkarım diye bana anlatmıyoda başkalarına anlatırken duyuyom.. koliyi bi kaldırdım diyo altından yılan çıktı bacaklarımın arasından kaydı gitti diyo gayet normal normal..:18:
herkesin mubarek kurban bayramı kutlu olsun..
bu arada kızçemin doğum günü arefe günüydü.. aldım bitane uğurlu böcülü pasta evde babasıyla üfledik kutladık..
klimamız var canım salona kurmuştuk onu açıyorum. orda yatıroz hep beraber.. napalım neresi sıcak oraya toplanıyoruz..seçkin geceleri üstü başı ıslak ve çamurlu geliyo.. hele ilk günler tepeden tırnağa ıslak geliyodu.. şümü çok şükür şimdilik yağış yok vede içerde çamurun içinden sağlam malzemeleri ayırıyorlar.. çamurdan mikrop kapmasa barii..
bide nasıl anlatıyo bi görseniz.. bana anlatmadı da başkasına anlatırken duydum bende.. fabrika yılan dolmuş.. selin sürükledikleri bilümüm hayvan börtü böcek felan.. sadece 5 tane yılan seçkin görmüş kimisi canlıymış.. kocaman diyo kolumdan kalın diyo.. ben korkarım diye bana anlatmıyoda başkalarına anlatırken duyuyom.. koliyi bi kaldırdım diyo altından yılan çıktı bacaklarımın arasından kaydı gitti diyo gayet normal normal..:18:
hayırlı olsun eviniz canım allah bize de nasıp eder inşallah canım
canım ay her yer hayvan dolmuş ya..trt gelsin de orada belgesel çeksin iste ...
teşekkür ederim kızlar inşallah atanırım
sınava 692 bin kişi girdi .ben ilk 6 bin deyim
%1 lik dilime girebildim ama hayırlısı artık ...
ay güler kızının doğumgünü geçmiş
iyi ki doğurmusun canım ..iyiki doğmuşşşşşşşşşş
allah herkese versin
seda canım herkes konuşur hadi yapın bebek der
hayırlısı ne zaman ise o olur ..vakti saati gelince o da olur ...vakit saat tam olunca bebegin de gelir .yeter ki sağlık olsun
oy oy
iste böyle özlemişim siizi
kaç yıl oldu ya 2009 dan beri arkadaşız demi
since 2009
canım inşallah atanırım tercihler 19 -28 kasımda olacakmeraba kızlar
gecmişi biraz okudum ama tam değil tabii çünkü bayagı ilerlemişsiniz maşallah.
sedacım adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider sonunda seninle de güzel haberlerini paylaşırız.
dilekcim sen de maşallah çok iyi puan almışsınız istediğin yere yerleşirsin umarım e darısı başıma bi dahaki sefere :)
güler kız öyle hemen pes etmek olur mu sakın bez bağlama geri dönme.benim ki tam 1 ay her yere işedi de kakasını da yaptı hiç söylemiyodu.ben saati gelince onu oturtursam oturagına yapıyordu olur da ben oturtmadan önce gelirse olduğu yere salıveriyordu ama sonunda öğreniyolar.gece de bağlamıyorum.sadece çiş eğitimine başladığım ilk 15 gün bağladım sonra çıkardım bezi.yatarken süt içiyor benimki.uyutunca 2 saat kadar sonra kaldırıp çişini yaptırıyordum.oturağımız başucumuzda.sonrada 3-4 saate kadar bidaha kaldırıyordum.şimdi artık sadece 1 kere kaldırıyorum arada kazalar oluyo işiyo tabi ama olsun okadar da.bu ara hele nolduysa gece altına kaçırmayı sıklaştırdı üşütüyo herhalde.kolay iş değil canım yani kolay gelir inşallah ama gayret et.
fasulyem sen de iş yoğunluğundasın sana da kolay gelsin.
meraba kızlar
gecmişi biraz okudum ama tam değil tabii çünkü bayagı ilerlemişsiniz maşallah.
sedacım adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider sonunda seninle de güzel haberlerini paylaşırız.
dilekcim sen de maşallah çok iyi puan almışsınız istediğin yere yerleşirsin umarım e darısı başıma bi dahaki sefere :)
güler kız öyle hemen pes etmek olur mu sakın bez bağlama geri dönme.benim ki tam 1 ay her yere işedi de kakasını da yaptı hiç söylemiyodu.ben saati gelince onu oturtursam oturagına yapıyordu olur da ben oturtmadan önce gelirse olduğu yere salıveriyordu ama sonunda öğreniyolar.gece de bağlamıyorum.sadece çiş eğitimine başladığım ilk 15 gün bağladım sonra çıkardım bezi.yatarken süt içiyor benimki.uyutunca 2 saat kadar sonra kaldırıp çişini yaptırıyordum.oturağımız başucumuzda.sonrada 3-4 saate kadar bidaha kaldırıyordum.şimdi artık sadece 1 kere kaldırıyorum arada kazalar oluyo işiyo tabi ama olsun okadar da.bu ara hele nolduysa gece altına kaçırmayı sıklaştırdı üşütüyo herhalde.kolay iş değil canım yani kolay gelir inşallah ama gayret et.
fasulyem sen de iş yoğunluğundasın sana da kolay gelsin.
canım inşallah atanırım tercihler 19 -28 kasımda olacak
ilk atama da benim atamam olmaz ..
2 .atamada da olmaz 3. ya da 4. atamada bir şansım olabilir inşallah
bilmiyorum
insallah sen de seneye girersin ve kazanıp atanırsın canım
siz çis eğitiminde bayağı bir ilerlemişsiniz maşallah
senin oğlun yaramaz mı
bütün gün mahvediyor bu sıpalar bizi
cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna söylememişler
gecemizi gündüzümüzü onlara adadık biz ..
güler olsun canım öğrenir çisini sen dert etme canım
İnşallah canım bir yola girdik bakalım nasıl olacak. Çok meraktayım oluruna bırakıcam stres yapmamaya çalışıcam Allahtan hayırlısı. Canımm yerim ben onu kolay değil tabii ama bezi tekrar bağlamamak lazımmış pesetmemek kararlı olmak lazım galiba öğrenecek annesi. Bak azalmış zaten kazalarda olur öyle.
Canım hayırlısı olsun inşallah atanırsın. Senin iki çocuk işin zor ama büyüyünce övüneceksin kendinle zaman hızla geçiyor. İnsan annesinin kıymetini daha bir anlıyordur eminim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?