Sağol canım benim.. Baya uğraştı ama aslında doktor benim rahmim arkaya dönükya ters yanii bişier yaptı ama görmedim ben bilmekte istemedim hemen işleme geçmedi yani ama çok rahatsız olacağım bişi hissetmedim normalde 5 dk sürüyormuş 15 dk sürdü benim kanülü yerleştirirken kasıklarımda basınç hissettim biraz. Dün apğrımm vardı karnımda sol tarafımda falan ama bugün daha iyim çok az hassaslık var sadece. İşte salı günü kontrole gidicem haftaya değil ondan sonrakiğ hafta tam 10. gün yani aslında bugün 9 gün kaldı. İnşallah gelir canım yalnız eşimin değerleri yıkandıktan sonra baya düşmüştü kağıdı göstermek istemedi eşim labın örnekle beraber verdiği kağıdı eşime vermişler elindeydi yanıma geldiğinde atmış kağıdı sonra eve geldiğinde ama hatırladığım kadarıyla ileri hızlı sadece % 10 çıkmış yıkandıktan sonra. Hareketli toplamı da % 45 ti o yüzden umudum pek yok ama hiç belli olmaz olacak olduktan sonra bir tane zaten yetiyor.
canım hayırlısı olsun inşallah
sen eşinin yüzdelerine falan kafanı takma seda
canım siz artık biryerden başladınız ya orası önemli
bak bence olabilir bu aşılamada
dediğin gibi 1 tane bile yeter .neden olmasın
hadi hayırlısı .meraktan çatlarım ya ..sen kendini yorma bakalım artık
işlem uzun sürdü demişşsin ya .senin rahim ters mi arkaya mi dönük anlamadım
o da hamile kalmayı zorlaştırıyordur belki canım belli mi olur
inşallah seda
dua edeceğim sana
ben yatağa yattığım zaman hep şükrederim
evlatlarıma sağlık sıhhat dilerim allahtan
dualarıma seni de katacağım bu akşam
hayırlısı olsun seda
allah sağlıklı sıhatli bir evlat versin sana
iki de olur ya .ikiz.
sedoşum hayırlı olsun canım benim
ayy demek aşılamanda olduyaşaın yiğen geliyooo
bak sakın yorma kendini.. arada karnını sev bak konuş onlarla.. sıkı sıkı tutunsunlar annelerine.. hemde 3yumoşun varmışçok iyi şansın yüksek olur.. eşininkilere aklın takılmasın.. onlara seninde bildiğin gibi yıkama aşamasında vitamin veriyolar yani hem hızları artıyo hemde dahada irileşiyorlar.. sayısı seni yanıltmasın.. 1yumoşa 1 sperm bile denk gelmesi yeterli.. tabi 3yumoşa 3spetm denk gelirse amanıııınnnn... düşünsene evin içinde 3tane seda 3-4yaşlarındalar koşuşturup duruyorlar.. biri masanın altında, biri üsütünde, diğeri seni çekiştiriyo allahhhh
Allah nasip ederse herşey olur.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. dularım seninle..
kasıklarında arada ağrı sızı olursa endişelenme sakın tamammı bak normal.. sakın moralini bozma.. moralin yüksek olsun.. yumoşların demiiiiyim bebişlerin seni duyuyor ve hissediyorlar..
Ay canımm ne güzel şeyler yazmışsın yaa güldürdün beni sağol yaa bıcır bıcır sedalar evde eşimde kafayı yer artık. Ah canım bir tane olsun da sağlıklı olsun benim olsun yaa. evet arada solo tarafta sadece hassaslık, sancı gibi oluyor ama rahatsız edecek kadar değil. Daha belirtiler için çok var. Haftaya salı gidicem kontrole bakalı belli olacak artık. 3 günde izin aldım çarşambadan itibaren eşim şehir dışına gidecek bende evde olayım dinleneyim dedim servislerde git gel yapmak istemedim. Bazen karnımı seviyorum ama umutlanmak istemiyorum korkuyorum ancak moda girdim yavaş hareket ediyorum, oturup kalkarken karnımı tutuyorum gayri ihtiyari işte. Yatakta hızlı dönünce of diyorum unuttum falan alem durumdayım. Moralim bozuk değil nötrüm hiçbişi hissetmiyorum hislerim iyi yönde ama kulak verip sonra hayal kırıklığı olmasın diyorum öyle bişiler işte. İnşallah güzel haberi veririm size ilk göz ağrımsınız siz benim ilk sizin haberiniz olacak eşimden sonra.
canım benim ya ah kuzum
yatakta bile yavaş mı hareket ediyorsun ..tatlım ya
canım salı günü belli mi olacak simdi var mı bebek yok mu
ay çok heyecan sardı beni
inşallah vardır
sen de haklısın tabii
çünkü boşa ümitlenmek istemiyor insan
olmazsa çok üzülürüm diye
ama sen iyi düşün iyi olsun
canım yavaş hareet etmiyorum aslında zaten uykuda mümkün olmuyor ama uyku arası aklıma gelince daha yavaş dönseydim falan diyorum.
Canım salı aslında tam 10.gün oluyor dr 10 gün sonra gel dedi ama neden bilmem ben çarş. gitmek istiyorum herkese doktorlar 13-14. günlerde gelin demiş bana erken geldi bir günle ne olacaksa ama 24 saat 24 saattir diyorum.Ne kadar geç gitsem o kadar iyi sanki negatif sonucu öğrenmekten korkuyorum aslında negatife de hazırladım kendimi ama 11. günü artık kanda çıkar varsa vardır yoksa yoktur muamma da kalmam hiç olmazsa. Ben 3 gün izin aldım yarından itibaren evdeyim p.tesi işbaşı yapcam eşim şehir dışına gidiyor kayınpeder götürüp getiririm dedi ama onu yormak istemiyorum kimse bilmiyor aşılamayı zaten. Dinlenirim evde daha çabuk geçer zaman dedim.
canım ya ben bilmiyorum ki kaç gün sonra gidilir ..ama doktor 10 dediyse de bir bildiği vardır diye düşünüyorm ben
inşallah vardır
sen de esdesin demek ..pazartesiye kadar dinlen bol bol ..hayrılısı bakalım
sen çarşamba mı gideceksin o zaman doktora .1 gün daha beklemekle birşey kaybetmezsin ..bekle o zaman 1 gün daha canım
daha kesin sonuc çıkar belki
sedoşum bitanem nasılsın...
dur nazar boncuğumuda koyayım nlur nlmaz
kasıklarda hissettiğin hertürlü manyaklık normal canım.. sonuçta aşılama zorlayıcı bi işlem..
dr nezaman dediyse ozaman git. zaten kanda herşey belli olur..
kısmet canım herşeyin hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin mevlam..
dualrım seninle..
valla bilmiyorum kasık ağrılarım azalmakla birlikte devam ediyor ama bir hafta olacak yarın artık aşılamayla ilgili hassaslık kalmaz afedersin göğüs uçlarım acıyordu çarş. perşembe ama bugün birazcık azaldı bu bana umut olmuştu ama azalınca umudum da azaldı çatlatma iğnesindendi desem aşılamanın ilk günlerinde göğüslerde hiçbirşey yoktu muhtemel rahime yerleşme zamanında başladı hayırlısı bakalım aynı dr da aşılama yaptırdığımız bir arkadaş vardı o benden önce yaptırmştı bugün test yaptırdı negatif çıkmış. Bu da moralimi bozdu artık beklicem salıya kadar. Sağol canımcığımm..
canım gögüs uclarının ağrıması hamilelik belirtisi olabilir ama o kadar erken bir belirti olur mu bilemem
canım arkadaşın erken yapmış testi ..doktora gitmeden neden yapmış ki
normal de tam adet günü olması gerekir yapılan testin
yani önceden yapılan testler doğru olmaz ki
arkadaşın da doktora gitmeden yapmasın öyle test falan
belki hamiledir o da
hadi hayırlısı seda
biz de dün ayvalık taydık
kaynanoşta
akşam yemeğini yedik dönüş yoluna çıktık
ama gömeç e gelince dere taşmış ve otoyolda köprü var ..çamur ve sel suyu nedeniyle geçemedik .koca bir konvoy olmuş yolda..
ben yola çıktıktan kısa bir süre sonra eşime demiştim aslında .dikkat ettin mi karşı şeritten hiç araba gelmiyor diye ..ne otobüs ne kamyon ve araba...
meğer yol sele kapılmış ..
neyse kaynanoşa geri döndük ..konvoydan çıkıp geri dönmek te zor oldu..
orada yattık
sabah da 7 de kalkıp geldik
ama karayolu çamur içinde ..sular akarken denize doğru akmış..ve çamur toprak ne bulduysa taşımış,,
sel erezyonla bir çok metre küp toprak kaybına neden oluyor..bunu da bizzat gördüm bu sabah...
kendinize iyi bakın
bu arada güler
nasılsın ..kızçen nasıl .tuvalet alışkanlığınız ne durumda ...başardınız mı
canım gögüs uclarının ağrıması hamilelik belirtisi olabilir ama o kadar erken bir belirti olur mu bilemem
belki hamiledir o da
hadi hayırlısı seda
kaynanoşta
ama gömeç e gelince dere taşmış ve otoyolda köprü var ..çamur ve sel suyu nedeniyle geçemedik .koca bir konvoy olmuş yolda..
ben yola çıktıktan kısa bir süre sonra eşime demiştim aslında .dikkat ettin mi karşı şeritten hiç araba gelmiyor diye ..ne otobüs ne kamyon ve araba...
orada yattık
ama karayolu çamur içinde ..sular akarken denize doğru akmış..ve çamur toprak ne bulduysa taşımış,,
sel erezyonla bir çok metre küp toprak kaybına neden oluyor..bunu da bizzat gördüm bu sabah...
kendinize iyi bakın
bu arada güler
Canım biz o kızla aynı doktorda aşılama yaptırdık ve zaten doktor kendisi çağırdı 10. günü teste onu da beni de yani kendisi gidip yaptırmadı 10. gün kanda öyle böyle çıkıyomuş zaten. O kızın negatif çıktı 11. gün gitti o bir de. Çıkmadı bir gün sonra da reglisi gelmiş zaten yani varsa 10. gün çıkıyor zaten döllenmeden 4-5 gün sonra rahime yerleşiyor ve beta salgılanmaya başlıyor. Düşük çıkar ama tekrarlatılıyor zaten. Bende o yüzden 10. günü gidicem bir de işlemden sonra ki 10 gün kontroller ücretsiz yaa o yüzden sanırım ondan faydalanayım hemde bakılsın diye artık hayırlısı. Canım valla kötü olmuş size birşey olmamış ya canım neyse ki işte Türkiyenin yolları ortada zaten maalesef.
ayyy çok geçmiş olsuuuun.. allah korumuş sizide..canım gögüs uclarının ağrıması hamilelik belirtisi olabilir ama o kadar erken bir belirti olur mu bilemem
belki hamiledir o da
hadi hayırlısı seda
kaynanoşta
orada yattık
kendinize iyi bakın
bu arada güler
valla bilmiyorum kasık ağrılarım azalmakla birlikte devam ediyor ama bir hafta olacak yarın artık aşılamayla ilgili hassaslık kalmaz afedersin göğüs uçlarım acıyordu çarş. perşembe ama bugün birazcık azaldı bu bana umut olmuştu ama azalınca umudum da azaldı çatlatma iğnesindendi desem aşılamanın ilk günlerinde göğüslerde hiçbirşey yoktu muhtemel rahime yerleşme zamanında başladı hayırlısı bakalım aynı dr da aşılama yaptırdığımız bir arkadaş vardı o benden önce yaptırmştı bugün test yaptırdı negatif çıkmış. Bu da moralimi bozdu artık beklicem salıya kadar. Sağol canımcığımm..
dilekçim çok geçmiş olsun.. doğal afet çok kötü önüne geçmilyor.. her şey allahtan Rabbim arada biz insan oğlunun arada aklının başına gelmesini istiyor ama yeni nesil gençlik malum.. gidişatı pekte iç açıcı değil..
sel de deprem gibi anlık olay.. durdurulması imkansız.. o ano yaşamak kabus gibibişiy olsa gerek.. allah korusun herkesi ölen teyzeyede allah rahmet eylesin.. zor şimdi sel suları çekilnince çamur kalıcak.. Rabbim onların yardımcıları olsun çok zor evi barkı, işyerleri sular altında kalanların yardımcısı olsun..
biliyon geçenki yağmurdada (bayramda) eşimin işyerini sel almıştı hemde koskoca fabrika herşey sigortlalıydı ama sigortalı olsa nlcak cihazların yenilenmesi içersinin normal aktif hale gelmesi 4-5 ayı bulur diyorlar. halen normal faliyete geçmiş değiller.. hemde koskoca pepsi fabrikası.. düşünüyorumda küçük esnaf napçak şimdi.. bütün herşeyi telef oldu.. ya evlerini su basan yatmaya yeri kalmayanlar napçak eşyaları herşeyler kullanılmaz artık.. rabbim herkesin yardımcısı olsun.. allah korun onlarıda hepimizi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?