Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol esracım
nasıl olim yuvarlanıp gidiyom :)
esracım ya sen kaçıncı haftada duydun bebeişinin kalbini

Canım bizim gittiğimiz dr ultrason cihazından dinlenmiyormuş sadece gördük onu da 7. haftamızda görmüştük çok güzel bir duyguydu Rabbim sana ve burdaki bütün arkadaşlarımıza yaşatsın inş en kısa zamanda

kızlar malesef negatif mafoldumben

canancım kadrişim o kadar iyi anlıyorum ki sizleri canımı isteyin ciğerimi isteyin vereyim böbreğimi isteyin vareyim ama olmuyor işte herşeyde vardır bir hayır içimm ne kadar sızladı bir bilseniz bizim bile içimiz sızlarken birbirimize kıyamazken rabbim bize kıyabilirmi hiç? demekki var bir hayır dua etmekten başka birşey gemez elimden sizleri çok seviyorum hep dualarımdasınız öpüyorum sizleri inşallah geleceğin anneleriiii
işlerden dolayı nete giremiyodum girdim şimdi çalışmaya dewam hala sloganımız aynı gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerrrrrrrr
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

canım ya çok merak ettim seni bir arada kapsama alanı dışındaydın dedim üyeliğinimi sildirdi bu kız bir daha bırakma biziŞeniz

arkideş listemdekilerdeeeen kim nerde hangi topici okuyo görünüo ya ben de canım arkideşlerimi takip ettim ve bulduuum öslemişim sizileriiiii

amin canım Allh razı olsun

canım kıssss nasılda hayatım dedin keyfimi getirdin hee öptüm seni göbüşünden:)

isimcim bu topiki nasıl buldun kıssss merak ettimCADIARZU

ah canım benim keyfin yerine gelicekse
100000000000000000000000000000000000000 kere daha sölim dahada keyiflen olar mı :)

arkideş listemdekilerdeeeen kim nerde hangi topici okuyo görünüo ya ben de canım arkideşlerimi takip ettim ve bulduuum öslemişim sizileriiiii

o zaman tekraradan hoşgelşdin canım

kıslaaaaar nerelerdesiniz ben geldim yoksunuz şimiidi deeeeee

kızlar malesef negatif mafoldumben

canım benım çok iyi bilirm o hayal kırıklıgını bogazına bısıler dugumlenir....
ama rabbım herseyı en iyi bilendir. lutfen sıkma kendını dememkkı senın meelgınde kendıliğinden gelmeyı tercıh edıyor ....herzaman yanındayız duamızdasın gulum

kısalr
ben geldimmmmm
ay çok yoğunum ancagirebildim
kan sonucumu aldım geldim hemen size sölim dedim
1121 çıktı hcbg
15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor
süper bir değer canım haftaya bile görürsün
1000 üzerinde kalp atışı gözüküyooo sen ama yinede 2 hafta sonra git kesin olur

canım hayırlısı olmuş belki vucut kendini hazırlıyordur ki inşallahhh
1-2 aya kalmaz güzel haberler verirsin sende bizee

kızlar dün gece yatmadan dayanamayıp test yaptım, amma negatif çıktı :))

fakkat ben kendimi hamile gibi hissediyorum:CüvCüv: psikolojikmi acep
canım şu adet tareihin bi geçsin sonra bir daha yap

ya kızlar acayip yoğunum ilk kez girdim bugün nete
şi,mdi şirketteyim malum mesaiye kaldım yarın yılbaşı nedeniyle...

cnm benim Allah razı olsun, bizim veletler çok nazlı :ecrin_bebek: gelecek inşallah..bu kadar naz yeter demi :umursamaz:

sağol cnm, Allah razı olsun..zaten siz olmasanız naparım bilmiyorum..ama şuan çok iyiyim şükür..psikolojim iyi..birde reglim gelse hemen süper olcak :)

canım şu adet tareihin bi geçsin sonra bir daha yap

olmadı güzel annem malesef

günaydın canlar net birazdan gidecek dün yazamadım yine ÖNCELıKLE ADıLEMıR CANIM HAYIRLI OLSUN TOPıĞıMıZ UĞURLU GELDı SENıN ADINA ÇOK SEVıNDıM DARISI TÜM KIZLARIN BAŞINA

BıLGECıM CANIM BENıM BAŞIN SAĞOLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM SENıN ADINA ALLAHIM GERıDE KALANLARA SABIR VERSıN

NURTENCıM CANIM BENıM DEĞERıN ÇOK GÜZEL BENıMDE ıLK 1096 ÇIKMIŞTI ONDAN 3 HAFTA SONRA DUYMUŞTUK KALP ATIŞLARINI MERAK ETME

günaydın kıslar
sıcacık çay getirdim size
içimizısınsın

sağol kudretcim
ocağın 12 si gibi bi gidicem
bakalım neler olcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…